כ ליידיבוי תאילנדית בהר ציון - סקס אדיר

ליידיבוי תאילנדית בהר ציון

1
בסביבות חצות, עושה את הסיבובים הרגילים בהר ציון בתקווה לתפוס משהו מעניין.
אותם פרוצופים, אותם קוקסים, אותה משטרה...

לפתע שם לב לשתי דמויות חשודות באיזור בית הכנסת.
מרחוק (האמת גם מקרוב) נראות כמו שתי ילדות בנות 16 שיצאו כרגע מאחד המועדונים באיזור.
אבל משהו בתנועה שלהן נראה לי חשוד, כאילו לא סגורות על עצמן. אז אמרתי נעשה עוד סיבוב
ונראה אם משהו משתנה...
לא הספקתי להגיע לרמזור וכבר ראיתי במראה האחורית שיירת מכוניות נעצרת לידן. Shocked
כמובן שמיד עפתי לשם! הגעתי לנקודה, שלישי בתור.

האוטו הראשון העלה את הדמות הראשונה, השני ויתר על השנייה ואז הגיע תורי.
התקרבתי, רואה אותה עומדת בביישנות, מרוחקת מהכביש. חייכתי וקראתי לה לבוא.
שאלתי בעברית אם עובדת, ענתה:
hundred and fifty shekels, ladyboy

בת 20, 160ס״מ, גוון עור מוקה, שיער מקורזל, פרצוף נשי אסייתי, קול נשי, שיניים מושלמות, ציצי קטן הורמונולי, גוף סבבה.

מתחילים לנסוע ואני שואל מתוך הרגל (כבר באנגלית) לאן נוסעים... כמובן שאין לה מושג ועונה במבוכה שזאת הפעם הראשונה
שהיא עושה כזה דבר. לא חשבתי יותר מדי (לצערי) נסעתי לירידה התת קרקעית באיזור המוסכים. שבדיעבד היתה טעות גדולה כי אין שם טיפה של פרטיות.

בהתחלה היה קצת קשה לתקשר איתה כי באופן טבעי היתה מעט נבוכה מהסיטואציה וגם האנגלית לא משהו, אבל עם הזמן נפתחה.

כדי למנוע אי נעימויות שאלתי אותה מה היא מוכנה לעשות ומה לא (בשלב הזה עוד חשבתי שאולי עסקה בזה
בארץ מולדתה). כמובן שגם עכשיו לא היה לה כ״כ מושג מה אני רוצה. סיפרתי לה בקצרה על הקוקסים המקומיים ומה נחשב אצלם ל״זיון״. לפי הפרצוף התמוה שלה הבנתי שהולך להיות טוב. חיוך גדול

אז מבחינת סקס כמובן שנדרשה הכוונה לכל אורך הדרך אבל במקרה הזה זה דווקא יתרון.
הכלי מעט מאכזב- טיפה יותר עבה מנקניק קבנוס, אבל זה לא מנע ממני להקדיש לו דקות ארוכות.
אגב, היתה נקייה והריחה נפלא. הרחתי את כל הגוף וגם את השיער. יש לי דפקה עם ריחות. Tongue
אחרי כ-30 דקות של אורלי הדדי עברנו למנה העיקרית.
יש לה חור נורא צר, בהתחלה לא הבנתי איך אני בכלל נכנס אליו Embarrassed אבל אז לאט ובעדינות מצאתי את עצמי עמוק בתוכה.
ללא ספק נקודת השיא במפגש במיוחד בשילוב הגניחות שלה. הזעתי כמה דקות טובות ואז לצערי צצו להם כמה ערבים שעברו במקום והיא נבהלה מעט. כועס

לקחנו הפסקה ועברנו לדבר קצת.
כמתקבש, שאלתי אותה מה היא עושה פה בכלל...
סיפרה שיצאה לבילוי עם חברה (הליידיבוי השני) שלאחריו החברה הציעה To do something fun Tongue
ובאופן יותר כללי, הגיעה לישראל לפני כשנה כחלק מלימודי חקלאות.

נסענו למקום אחר להמשך העניינים.
בשלב הזה כבר לא היה לי כוח לזיין אז עברנו למיזמוזים, ואז מציצה עד הגמירה.
אין לי מושג כזה זמן היינו ביחד אבל הרגיש לי שעה פלוס. כמובן שהבאתי לה טיפ נדיב בסיום.

אמרה שעוזבת ב-6 בספטמבר (לצמיתות) אבל הוסיפה שעד אז כנראה עוד תגיע לאיזור.
יש לי תחושה שלא יהיה קשה לתפוס אותה...

5
תיקון קל.
הליידי בוי מגיע אלינו מהפילפינים קוראים לה דיאנה גרה בקריית מלאכי ואכן לומדת חקלאות.
ראיתי אותה לפני שבוע חמישי שעבר.
אומנם חסרת ניסיון אבל שינוי מרענן מהקוקסים הערבים בהר ציון.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

8
אתיופי ו-dim - תודה! תמיד נחמד לשמוע שהכתיבה לא לשווא.

השלמות:
היא הביאה לי את המספר שלה וכידוע היום זה כמו להפנות מישהו לעמוד הפייסבוק שלך.

אז שמה אכן דיאנה.
בתמונות (באופן לא מפתיע) ניתן להבחין שהפנים לא לגמרי נשיות... עדיין - מבחינתי מה שקובע
זה איך הזונה נראית לנו באותו הרגע אז אני עומד מאחורי הדיווח המקורי.
אבל למען ההגינות, רק על פי התמונה לא הייתי מעלה אותה. אגב החברה שלה בכלל מפחידה, בתמונות לפחות.

Cfnm- הקבנוס כשר למהדרין.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”