כ הכל אהבה נקרא ובשביל האהבה קיים הכל !!! - דף 3 - סקס אדיר

הכל אהבה נקרא ובשביל האהבה קיים הכל !!!

22
תקשיבו כול הזייני מוח ...מה זה ניפגשתה אם נשים שהן לא זונות ??? ברגע שלקחה כסף היא זונה בת זונה וכאן זה מירכז הזונות של ישראל ...לאלו שפיקפקו במידותו הטובות של רוני סימו לב לחלק איפה שהוא כותב על הבחורה לקשר רציני ומבקש לא לפנות למי שלא מעוניין ...חברה על תדחפו את המוסר שלכם לאנשים ...רוני אני לא מבין איך אתה מסיר חלק מההודעה שלך ??? אח שלי שימותו הקנאים ...

24
המספר היה מספר רישום ללינק הרלוונטי לאתר ממבה . הסברים בפרטי . "תודה רבה " ל 3 המגיבים השליליים ש"בזכותם" רוני הסיר את הגישה לבנות. בא אדם לעזור לנו ואתם להרוס ...רוני , אנא ממך החזר את ת.ז הרלוונטיות שהעלית . לעני"ד הניסוי לא נכשל . יש אנשים רעילים בכל מקום בחיים .גם בפורום הזה. חבל שעקב מיעוט שלילי וקולני. אטום בליבו אחרים ייפגעו . אני הייתי שמח לצאת עם בחורה רגילה מתוך כבוד הדדי . זה שזה יכאב לאוליגופול. זוגסקסי ודורקס לא אשמתי . במה פשעתי שהם שולחים כלאחר יד את חיצי התרעלה לפורום ? למה נגזר עלי שלא לקבל עזרה כי ידם של אטומי הלב ומנווני הדעת קלה על המקלדת? מדוע זונות פורום ידרשו ממני לצאת רק עם זונות במקצוע ?
גלי זין , מזיינים מהשטח

26
כל הכבוד רוני,ואני לא צוחק,אתה יודע שאני בעייתי ואומר את מה שעל ליבו.
אישית הכרתי מישהי בדייט 69 שרצתה עזרה כימהגרוש הלך ומאז אני איתה מבלי שתבקש שקל .
יש בזה משהו חמוד ,
בהצלחה ידידי,זה רק יעצים אותך ותגיע למסקנה שאתה שווה הרבה יותר ממה שחשבת שאתה.
לפעמים שניםגשים עם אשה תמורת כסף בלי שאנחנו קולטים אנחנו בעצם אומרים לעצמנו מי תרצה אותי בחינם?ואז...שאתה מצליח שוב כמו בן 20 להתחיל עם מישהי ולצאת איתה ויש סקס זההרק גורם לתחושה טובה שאתה שווה משהו.
אני מאוד שמח בשבילך רוני.מאחל לך בהצלחה ופחות דיווחים על זיונים תמורת תשלום
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

27
חולה על סקס...כל מי שדעתו שונה הוא קנאי וממורמר?? (חבל שאני לא יכול לחשוף לך את החינמיות שלי שתבין מי נגד מי...) כל מי שחושב אחרת מרוני לא מבין מספיק לעומק? לא בוגר מספיק?

אולי פעם אחת תנסו להבין שיש יותר מדעה אחת ותפיסה אחת לגבי סקס בתשלום ולא תטפסו על פדסטולה גבוהה של יהירות אשר בינה ובין התחום אין קשר.

אני עומד מאחורי זה שרוני הוא בחור טוב שלא מבין כמה רוע וגועל יש פה...הוא חושב שהאנשים פה טובים ואני יודע שרובם פראיירים ורעים. לכן עדיף שבנות שאינן במקום שמבינות שהן זונות והן נזקקות באמת לא ינוצלו על ידי חברים פה (כן רוני ושות...אני הבנתי שיש פה ביישן או שניים מלאי אהבה ועל כל אחד כזה 250 רעי לב פזרנים ופראיירים שינצלו את הבחורה ויזרקו אותה כלאחר יד).

מספיק לחשוב שרק אתם קיימים וצודקים בעולם.

רוני...אני מאחל לך לזיין חינם לא רק בהקשר כלכלי ונזקקות...אתה בחור טוב ואני בטוח שאתה יכול להיות עם כל אחת בלי קשר לכיס שלך. ואם חפצה נפשך לעזור למישהו לדעתי תוכל לעשות זאת בפרטי כה תוכל לשלוט במי יחשף לבנות הללו.

28
והודעה מיוחדת לגלי זין...(הרגשתי צורך :) ).

אני דיווחתי היום על שלוש נותנות שירות..אמיתיות..קיימות ובמרחק טלפון...על כמה אתה דיווחת היום?

הרווחתי ואני מרוויח את הזכות שלי להביע את דעתי הרהוטה והמנומקת פה...אל תטיף לי מוסר...לא אתה ולא אחרים.

29
החברים דורקס וזוגסקסי: חשוב לזכור שמהות הפורום היא מציאת מה שלא בטוח שכלל ניתן למצוא היכן שאנחנו מחפשים - ולכן מזייפים.
אני מברך את רוני ומחזק את ידו על היוזמה - למרות שהוא שונא אותי.
ועוד משהו: מה עושה מי שלא מנוי באתר הכתום? איך יכול להגיע אליהן? ניסיתי, אך לא מצאתי אותן ולא מצאתי אפשרות להזין את תעודת הזהות.
ואם הן אכן רשומות ב"תנך הזונות" - זה לא מה שהן?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

30
זהו. הגיע הזמן להוריד את הכפפות.
האם אנחנו נמצאים באתר של הוותיקן? האם אתה הוא סיירת הצניעות של הפורום?
אנשים יקרים ואוהבי הפורום.
רוני יפסיק לכתוב ושוב הפורום יהפוך למדבר שומם עם פוסט אחד ריק ששמו:
"בחורות שאפשר לזיין בפחות מ-400 ש"ח"
ולזיין את הבחורות האלה זה לא ניצול ? זה אותו ניצול כמו הבנות של 600 ש"ח
תנו כבוד למבוגרים ממך ובטח יותר אנושיים ממך.
בברכת"תעיפו מכאן את ........... "
ק.
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”