קרומבה...אתה באופן שיטתי נטפל אלי ומציק לי בלי שאני עושה לך דבר. אני הבעתי את דעתי ולא אמרתי לרוני להוריד כלום.
כמו שכבר אמרתי אני דיווחתי היום על שלוש בנות ואתה לא ממש תרמת מעולם לפורום הזה חוץ מלרדת לי לחיים. אתה קברת את עצמך בפוסט הזה כי לא רק שלא הוזכר כסף במה שכתוב פה ואתה כמובן שהעלת את זה כדי לייצר מריבה הלשון שהשתמשת בוטה, אלימה וכל זה ללא התגרות.
הפוסט האחרון שלך מבחינתי היה הקש ששבר את גב הגמל ומפה אני מעביר את הטיפול להנהלה כי אני לא אסבול טרח זקן שכמוך שלא מפסיק לרדת לי לחיים ללא התגרות.
בברכת "בוא נראה מי יעוף מהפורום"
הכל אהבה נקרא ובשביל האהבה קיים הכל !!!
32סופר לה טיב...העתקתי את מה שהוא כתב ועכשיו אני מראה לאדמין.
אין מצב שהוא נשאר פה אם מה שהוא כתב לא מוסר...גם לאובססיה שלו לגבי יש גבול ובטח לסבלנות שלי.
אין מצב שהוא נשאר פה אם מה שהוא כתב לא מוסר...גם לאובססיה שלו לגבי יש גבול ובטח לסבלנות שלי.
33אוליגפול היקר שלום רב . ברצוני לומר לך כיגם אם תדווח על 30 ביום זה לא מקנה לך את ה"זכות" לעסוק בסתימת פיות. מי אתה ? הפורום הזה בבעלותך? יש לך מניות כאן ? האם אתה חלק מתאגיד סקס אדיר וגם אז לא בטוח שיש לך הזכות החוקית לפעול לפי שיקול דעתך האישי בלבד ללא התייעצות . זכותי וחובתי להטיף לך על האלימות הבריונית שאתה מפעיל כנגד חברי הפורום. לא מכיר לעומק את הוויכוח שלך עם המגיבים מעלי .ברם ניכר כי אין זו פעם ראשונה בה הינך פועל באופן פוגעני . אני רואה בתגובתך הטרדה הלכאורה הפוגעת בשמי הטוב על פי דין . עצם העובדה שאתה מדווח מן המניין ומפרה את הפורום לא מקנה לך את הזכות למנוע מאחרים זכות זו על פי דין . לילה טוב ??
גלי זין , מזיינים מהשטח
34גלי זין יקר..איפה סתמתי פיות?? תחזור ותקרא מה כתבתי ותגיד לי איפה? חוסר האינטלגנציה פה מדהים אותי. כתבתי הערה קטנה על מה שאני חושב אחרי שהחמאתי לרוני וקפצת..אז אמרתי לך לא להטיף לי מוסר ואני אומר זאת שוב. כל אחד פה רשאי לומר את דעתו בצורה מנומסת ותרבותית אז אם כבר מנסים להשתיק מישהו זה אותי..
אני בטוח שאם תקרא שוב את השתלשלות האירועים תסכים איתי.
אני בטוח שאם תקרא שוב את השתלשלות האירועים תסכים איתי.
36אני לא ראיתי כאן אף אחד קנאי או ממורמר, לפחות לא בקשר לרוני ולמה שהוא כתב (אני מתעלם כרגע מכמה ממורמרים כלפי אוליגופול, כי זה ממש לא קשור). זה לגיטימי לשאול שאלות, להציע נקודת מבט שונה ולהביע דעה אחרת.
במה שכתבו אלה שהיו כלפיהם טענות כאן שהם קנאים, אני ראיתי רק הזדהות וסימפטיה כלפי רוני או כלפי הבנות שהוזכרו בדיווח של רוני.
תרגעו.
37רוני כבר נאמר עלייך הכווווול.
באמת ענק, מרגש, וכו' וכו'....
תעשה מה שבראש שלך (וכמובן מה שבזין שלך).
פידבקים של צרי עין, ביקורתיים, קנאים וחסרי ניסיון שווים כקליפת השום.....
התחברתי לתגובה של everhard
באמת פוסט מרגש ומלא בהמון המון אבל המוווווון ניסיון
וגם אני ממרום גילי הבנתי וכבר מזמן מיישם.
חבל שאנשים מגיבים מהר מידי לפני שבאמת הבינו מה מטרת הפוסט, קיראו יותר מפעם אחת......אולי יירד לכם האסימון (במיוחד לאלו שבינכם לא ראו אף פעם אסימון.....)
אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !
39אוליגפול אל תיתמם. .אתה מסתיר חלק מהעובדות הגלויות לכל. כל מי שיעבור על האשכול הנ"ל יבחין כי רוני הוסיף נ.צ להגעה ללינק הרלוונטי בממבה. אני ראיתי זאת במו עיני . אח"כ הוא חטף ביקורות מזוגסקסי ודורקס. רוני ספג והשיב יפה אח"כ הגעת אתה והיית הקש ששבר את גב הגמל . התגובה השנייה באדום של רוני היית הזעם לאור הזלזול שלך . למעשה 11 דיווחים הוסרו במידה מסוימת כי רוני הסיר את הת.ז שלהם לממבה. אל תשחק אותה אידיוט! !אתה יודע בדיוק למה הכוונה ואיזה נזק גרמת . הניסיון הפתטי שלך להיתמם הוא ברמה של כיתה א . אני אטיף לך .אני ורוב הפורום שניזוקנו בגללך. מי אתה שתקבע לנו עם צי לצאת ועם מי לא ? מי אתה ?זה שדיווחת על 3 לא מקנה לך הזכות לגרום לרוני להסיר את הלינקים ל 11 נשים !! אל תאיים עלי ! הניסיון הפאשיסטי שלך לסתימת פיות עקב אגו גדול ו...קטן לא מרתיע אותי ! יש לי הזכות להתלונן על האלימות נוחר טוטלית , הפאשיזם , סתימת הפיות ופגיעה בשמי הטוב . רצף העובדות דלעיל עומד לכאורה לצידי . יש לי הזכות על פי דין להביע את עמדתי לעובדה כי לאחר תגובתך רוני הסיר את הלינקים . די לאלימות בפורום !! אוליגפול אין לך הזכות על פי דין למנוע תגובות ממני ולהפעיל אלימות מילולית .
גלי זין , מזיינים מהשטח
40גלי זין. יש אנשים שאפשר לדון איתם על דברים, שאפשר לנהל איתם דו שיח...אתה לא אחד מהם כי אתה מתעלם מהעובדות ולדבר איתך זה כמו לדבר אל הקיר ולכן זו תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא. אתה יודע ואני יודע שלא היה שמץ של אלימות מילולית במה שכתבתי וזה שתכתוב כמו עורך דין דמיקולו לא תורם במאום. אני כתבתי את הדברים הבאים (ואני בכוונה מוריד את החלק שבו החמאתי לרוני והזדהתי איתו..רק את החלק "הקשה"... כן חמוד...הכל כתוב :) ):
"תן לי לנסות לתת לך הערה אחת בכל זאת לגבי הבנות הללו. כפי שאמרת כולן זקוקות לכסף. עכשיו...אתה גבר אמיד שמגיע אליהן כמגדלור בים שחור של ייאוש. האם יכול להיות שמה שהבנות רצו זה לא "לשכב עם גבר" אלא כסף? אולי ראו בך דרך להיחלץ ממצבן הקשה? אני לא הייתי איתן אני רק שואל את השאלות שהייתי שואל את עצמי.
אני מאד קשה כלכלית עם זונות כי זו עסקה בעיניי ולא מעבר ואני מחפש עלות תועלת. עם בנות כאלה שאינן זונות אני די משוכנע שלא הייתי מגיע למיטה בגלל שלא הייתי רוצה לנטוע בהן תקווה שאני המושיע..."
איפה פה אמרתי לרוני להוריד משהו יקירי??? איפה פה לא הבעתי דעה בצורה יפה...נקייה..תרבותית...
אז רוני החליט שהוא לא רוצה לחשוף את הבנות לכל הפורום..נזכיר שהן לא זונות אלא בנות רגילות....אתה יודע מה....אני מברך על כך...לא רוצה שיחשפו לאנשים כמוך ואני אגיד זאת מאה פעם (ואני די בטוח שאתה לא הגרוע שבחבורה).
בכל מקרה כולם חשופים פה למה שכתבתי...להתמודד עם אנשים לא חכמים אני לא יכול אבל כל אדם עם ראש על הכתפיים יודע שאם את מה שכתבתי לא אוכל לכתוב אז הפורום הזה יכול לעבור גם לאיראן.
בגלל מה שאתה כותב ומנסה להעביר ללא קשר למציאות אני מתחיל לחשוד שאתה יוזר נוסף של אחד המעריצים שלי...אני אתן לקישקשתא לגלות מי...
"תן לי לנסות לתת לך הערה אחת בכל זאת לגבי הבנות הללו. כפי שאמרת כולן זקוקות לכסף. עכשיו...אתה גבר אמיד שמגיע אליהן כמגדלור בים שחור של ייאוש. האם יכול להיות שמה שהבנות רצו זה לא "לשכב עם גבר" אלא כסף? אולי ראו בך דרך להיחלץ ממצבן הקשה? אני לא הייתי איתן אני רק שואל את השאלות שהייתי שואל את עצמי.
אני מאד קשה כלכלית עם זונות כי זו עסקה בעיניי ולא מעבר ואני מחפש עלות תועלת. עם בנות כאלה שאינן זונות אני די משוכנע שלא הייתי מגיע למיטה בגלל שלא הייתי רוצה לנטוע בהן תקווה שאני המושיע..."
איפה פה אמרתי לרוני להוריד משהו יקירי??? איפה פה לא הבעתי דעה בצורה יפה...נקייה..תרבותית...
אז רוני החליט שהוא לא רוצה לחשוף את הבנות לכל הפורום..נזכיר שהן לא זונות אלא בנות רגילות....אתה יודע מה....אני מברך על כך...לא רוצה שיחשפו לאנשים כמוך ואני אגיד זאת מאה פעם (ואני די בטוח שאתה לא הגרוע שבחבורה).
בכל מקרה כולם חשופים פה למה שכתבתי...להתמודד עם אנשים לא חכמים אני לא יכול אבל כל אדם עם ראש על הכתפיים יודע שאם את מה שכתבתי לא אוכל לכתוב אז הפורום הזה יכול לעבור גם לאיראן.
בגלל מה שאתה כותב ומנסה להעביר ללא קשר למציאות אני מתחיל לחשוד שאתה יוזר נוסף של אחד המעריצים שלי...אני אתן לקישקשתא לגלות מי...