כ ווורה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

ווורה בת ים

15
אנחנו רק באוגוסט, אבל כנראה שאפשר כבר עכשיו להכריז על נפילת השנה.
וורה היא הזונה הגרועה ביותר שנתקלתי בשנה האחרונה.
התיאורים החיצוניים נכונים - אכן ילדה כוסית, אבל כאן נגמרות המחמאות.
פתחה את הדלת בפרצוף דיכאון. רציתי לומר לה שתשעה באב היה לפני שבוע, אבל מן הסתם לא היתה מבינה את הבדיחה.
אחרי החלפת מזומנים ומקלחת נשכבתי על המיטה (הנמוכה מדי והחורקת, לתשומת לבם של איגור ופקידותיו) קיבלתי מציצה חלשה ועלובה של תיכוניסטית לא מנוסה, דקה שתים והופ שמה קונדום והתחלתי ברכיבה עייפה משהו.
הפכתי אותה למיסיונרית והתחלתי לפמפם והיא לא מפסיקה לעשות מבטים חמוצים שביאסו לי את הצורה. רק רציתי לגמור כדי לעוף משם.
וכך אכן היה - ויתרתי על האקט השני בתמורה ל 100 ש״ח החזר ועפתי משם.
לפני שיצאתי אמרתי לה שכדאי לה לחזור הביתה - היא ממש לא בנויה למקצוע הזה ומרגישים את התיעוב שלה בכל מבט ומילה.
מיועדת רק למי שרוצה לדפוק גופה של כוסית צעירה ומוכן להתעלם מקולות זירוז ופרצופים חמוצים כמו באחרונת התקתוקיות.
לסיכום: מראה -8.5 (בטן שטוחה, חזה יפה, אבל רזה מדי ואין בכלל תחת), ביצועים - 1 (מקבלת נקודה על הגשת כוס מים ופתיחה וסגירה נכונות של דלת הכניסה).
לא רק שלא אחזור, אלא שאני מייעץ לכולכם להתרחק כמו מאש. חבל על הכסף ועל הבחורה. היא פשןט לא שייכת למקצוע, שונאת את הלקוחות, שונאת ישראלים. טובה לכל היותר כזיון נקמה על הסבא האוקראיני שלה שבטח שיתף פעולה עם הנאצים.

ווורה בת ים

17
אני לא מסכים עם המגיבים האחרונים. ביקרתי היום את וורה ומאוד נהניתי.
דבר ראשון היא יפיפיה אמיתית והתמונות לא מעבירות עד כמה. יש לה עיניים כחולות עמוקות ופנים מאוד יפות, בקלות יכולה להיות דוגמנית. הגוף מדהים ובלי טיפת שומן מיותרת. חזה קטן ועומד, בטן שטוחה, תחת קטן וחמוד ורגליים ארוכות ושזופות. בקיצור יאמי!

השירות לא היה הכי טוב אבל בטח לא גרוע כמו שאחרים תיארו פה. הצלחתי להוציא ממנה כמה חיוכים עוד בתחילת המפגש, ייתכן שזה כימיה וייתכן שפשוט תזמון טוב. בכל מקרה היא לא הייתה קרה אלי וזה הורגש.

המראה שלה מחכה לי על המיטה עם תחתונים וחזייה היה בערך הדבר הכי יפה שראיתי בחיי. פשוט הזניק לי את הזין לשמיים. המציצה קצת חלשה והזיון עצמו היה סבבה.

בקיצור מאוד מומלצת, אני אחזור בוודאות

ווורה בת ים

18
גם אני מסכים
למזלי עמדתי הניסיון למראה הגוף המדהים, כוסית אמיתית.
אבל בשיחת הפתיחה קלטתי את העייפות וחוסר האנרגיה שלשמו התכנסנו. אמרתי תודה ואיחלתי בהצלחה והמשכתי לדרכי ...

ווורה בת ים

19
"טובה לכל היותר כזיון נקמה על הסבא האוקראיני שלה שבטח שיתף פעולה עם הנאצים"....
תתבייש לך צ'יקו על הדיבור הנגוע הזה! מי אתה בדיוק שתכליל את האוקראינים ישר כמשתפי פעולה עם הנאצים??
גש דחוף לחנות הפארם הקרובה לביתך ותקנה לעצמך שישיית ליסטרין ואל תעצור עד שכל הזבל לא יצא לך מהפה!
גועל נפש..
ולמנהלי הפורום אני ממליץ לא לפרסם הודעות עם הערות גזעניות ומזלזלות...כי קצת תרבות לא תזיק לאף אחד.

ווורה בת ים

20
[QUOTE=Dr.Phil] <span style="font-size: 15px; line-height: 21px; : rgb43, 43, 43;">"</span><span style="line-height: 16.8px; : rgb43, 43, 43;">טובה לכל היותר כזיון נקמה על הסבא האוקראיני שלה שבטח שיתף פעולה עם הנאצים"....תתבייש לך צ'יקו על הדיבור הנגוע הזה! מי אתה בדיוק שתכליל את האוקראינים ישר כמשתפי פעולה עם הנאצים??גש דחוף לחנות הפארם הקרובה לביתך ותקנה לעצמך שישיית ליסטרין ואל תעצור עד שכל הזבל לא יצא לך מהפה!גועל נפש..ולמנהלי הפורום אני ממליץ לא לפרסם הודעות עם הערות גזעניות ומזלזלות...כי קצת תרבות לא תזיק לאף אחד.</span>[/QUOTE]

מה קרה? מה נעלבת? סבא שלך היה חייל אוקראיני בטבח בבאבי-יאר?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”