ראיתי את התמונות שלה ורצתי לפגוש אותה.
במציאות היא יותר גדולה וקצת פחות דקה. בתמונות היא לא נראתה לי כזאת גבוהה, ואני אוהב אותן קטנות עד בינוניות + רזות. ההבדל הוא במיוחד בפנים. בתמונה הם ארוכים ובמציאות הם יותר רחבים ועגולים, והיא נראית קצת מונגולית. אבל עדיין יש לה גוף יפה.
ויקה לא מתנהגת כמו זונה. לא דורשת לראות כסף לפני הכל, מישירה מבט ולפעמים ממש נועצת עיניים, שואלת שאלות על החיים הפרטיים, לא משחקת אותה שהיא רק שלך ושהיא מתרגשת לפגוש אותך (כמו שעושה קריס, למשל, אבל עוד הרבה אחרות), ולא זורקת אותך בשניה שעבר הזמן.
היא אוהבת סקס חזק. המציצה שלה טובה בעיני, והיתה יכולה להיות מצויינת אם היתה עושה אותה לאט, אבל היא אוהבת מהר וחזק.
היה נחמד איתה, אבל לא נמשכתי מאד למראה.
Lesson4m,
גם אני לא הצלחתי פעם שניה. לדעתי זה בגלל שלא ממש נמשכתי אליה. בעיקר בגלל מראה הפנים והגובה הלא צפוי. וזה קרה לי כבר כמה פעמים, ונראה לי שזה קשור למשיכה. חוץ מהמראה, כשאין לי שום רגש לבחורה אז המשיכה פחות חזקה והזין מתנהג בהתאם. אין לו בעיה להזדקר שוב, אבל להתרגש ממש פעם שנייה הוא בדרך כל לא מצליח. נראה לי שאם היתה מישהי שהיתה מאד מוצאת חן בעיני במראה ובהתנהגות, זה היה יכול לקרות. קשה לי מאד למצוא כאלה.
אם תגלה תשובה לשאלה, תגיד לי.
שאלתי מראש אם יש מסלול מקוצר, והיא אמרה שלא אז זרמתי עם הרגיל.
אחרי הפעם הראשונה והמנוחה היא שאלה אם אני רוצה ללכת או להמשיך. אני את ההחלטות שלי עושה מראש או לא עושה בכלל, כך מתברר. זה לא זמן טוב לשאול אותי שאלות שדורשות טיפת שיקול דעת ומחשבה. ברור שהייתי צריך ללכת, אבל כשאני ערום במיטה ובחורה ערומה ונאה שוכבת לידי, אין מצב לשיקול דעת. אז נשארתי, וחבל (על הכסף). היה נחמד, אבל כאמור לא הצלחתי לגמור שוב.
גם ביקשתי מראש שהמציצה תהיה מוגנת. אחרי כמה זמן היא אמרה שככה, עם הגנה, היא לא יכולה. אולי היא התכוונה שזה לוקח יותר מדי זמן, למרות שזה היה פחות מ-10 דקות. אולי היא התכוונה שלא נעים לה עם הגומי בפה. לא שאלתי. היא ביקשה להוריד, ומכיוון שכמו שאמרתי שאני חסר עמוד שדרה בשלב הזה, הסכמתי. אחר כך אכלתי סרטים. בפעם הקודמת שזה קרה, התקשרתי למקום של משרד הבריאות בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב, איפה שעושים בדיקות, והם אמרו לי לחכות לפחות חודש לפני הבדיקה. לא הספקתי ללכת. אז עכשיו שוב אני צריך לחכות חודש ולהשתדל שלא לחשוב על זה. אוף.
מה שכן, היה נעים.