כ טנטרה -ויקטוריה - סקס אדיר

טנטרה -ויקטוריה

1
מה המצב חרמנים ? הרבה זמן לא דיווחתי - אז הרי החדשות מפי ....
ביום שישי הייתי חרמן מהרגיל ולאחר שראיתי המלצה על ויקטוריה הטנטרית החלטתי להרים טלפון - כבר בטלפון הייתה לי הרגשה שאני עומד לקבל "עקיצה" אך כמו שאומרים - כשהזין עומד השכל בתחת .
חזרה על עקרונות העיסוי הטנטרי , 550 ש"ח לשעה ועוד חצי שעת שיחה מקדימה . שאלה למה באתי , מה אני רוצה להשיג וכו' - תיאום קל והגעתי אליה לביתה ברעננה בתוך שכונה ישנה קרוב לפארק , פתחה את הדלת בחורה עם גוף נשי לחלוטין , בלי טיפת שומן ובלי ספק אחת שהייתי שמח לפרק ברמה היומית , הפנים לעומת זאת השתנו - לא דומה כ"כ לתמונות באתר .
לאחר השיחה ( שהייתה 10 דקות ) , מקלחת זריזה והופ לחדר העבודה , נשימות/נשיפות - תגיד כן כשאתה נהנה , רוצה לשמוע אותך - תתאפק , תתאנח , תגיד כן - אל תגמור ! , נשיפה , תרגיש את האנרגיה העצורה .. לאחר 20 דקות לא יכולתי יותר והשפרצתי כמובן שאמרתי לה שאני לא רוצה להתאפק ואיך שאני מתחיל להשפריץ היא עוזבת את הזין ואומרת לי - לא צריך לפלוט - תרגיש את האנרגיה בפנים ... חשבתי לתת לה בעיטה לפנים באותו הרגע.
מקלחת זריזה , עברו 55 דקות בדיוק כולל המקלחות ועד שהייתי בחוץ .

למדתי - אין טנטרה יותר , מעדיף להשאר עם הקבועות /פרטיות שלי .

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

טנטרה -ויקטוריה

3
הייתי אצלה כמה פעמים. אני לא חושב שהיא מתקתקת. אבל במקרה של טנטריות קשה מאוד לתאם ציפיות מראש. כי בהתחלה הן מאוד שומרות על 'קדושת הנושא' ולוקח זמן לפתוח אותן...
ויקטוריה לדעתי היא אחת היפות ביותר בתחום. (הכל יחסי, כן? קריצה )
אמרה לי פעם שעקרונית היא יכולה גם להגיע לסקס, אבל רק אם בא לה...

תכלס, הטנטרה יקרה מאוד וממש לא מתאימה לכולם. קחו את זה בחשבון מראש!

טנטרה -ויקטוריה

6
הייתי אצלה לפני איזה שנתיים ואני זוכר שממש התאכזבתי.

אתה שוכב על המיטה בפיסוק והיא מתיישבת על המיטה מולך בין הרגלים ומתחילה לעשות ביד ואומרת לך שכל פעם שאתה מרגיש שאתה גומר תגיד ואז מפסיקה את העיסוי לכמה שניות ואז מתחילה שוב עד שבשלב מסוים אתה כבר לא יכול להתאפק וגומר.
החוויה הייתה די סתמית. אומנם הדליקה נרות אבל המגע שלה ללא חושניות/אירוטיות. במרבית הזמן הייתה לבושה בחלוק כזה, למרות שאומרת שהטיפול בעירום מלא (גם שלה). בשלב מסויים פתחה את החלוק וחשפה את החזה אבל נשארה לשבת בריחוק ואין אפשרות לגעת בה בכלל.

בתכלס לא טנטרה ולא נעלים סתם הרפיה מאוד מאוד יקרה
אני זוכר שהיא ניסתה לשכנע אותי שכדאי לקחת אצלה סידרת טיפולים ורק אז אפשר לחוות את הטנטרה כמו שצריך.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”