כ סיכום התרשמות - אתיופיות במכוני עיסוי - סקס אדיר

סיכום התרשמות - אתיופיות במכוני עיסוי

1
היי,
הקדמה קצרה - אני לא לקוח קבוע ולא חסיד של מכוני העיסוי , או בשמם האחר ה"תיקתוקיות".
לצערי, יש לי חולשה קטנה (גדולה) והיא אתיופיות.

בהיעדר בחורה פרטית איכותית
(דיווחתי בזמן האחרון על מאיה מצפון תל אביב שהייתה סבירה + ועל נטלי מלכת הפורנו שהייתה מאכזבת ומפרסמת עכשיו כמיטל),
החרמנות הובילה אותי לנסות אתיופית, כלשהי. ראיתי פרסומים בכל מיני מכוני עיסוי. אני לא מצפה שם לשירות גבוה, רק רוצה בודי מסז' וסקס עם אתיופית פצצה. זה מספיק לי בשלב הנוכחי.

רנדי - תובל 36 רמת גן

הראשונה שבדקתי הייתה רנדי. היו עליה דיווחים סה"כ חיוביים ומהתמונות המפורסמות לא באמת ניתן להבין איך היא נראית.
הגעתי. לא אכביר במילים על המקום, כי תיקתוקייה היא תיקתוקייה. רנדי דווקא הייתה נחמדה, אך לא לטעמי. רזה מדי, הכוס שלה היה צר מדי והחדירה לא נעימה כל כך. הלכתי על הבודי + סקס. הבודי שלה היה מחרמן. הסקס סתמי. הבנתי שאין מה לחזור, אבל העיקר ניסיתי.

ליז - סחרוב 22 ראשון לציון

עברו מספר חודשים, פרטית איכותית לא נמצאה, החרמנות עלתה וראיתי מספר דיווחים על ליז. היו חילוקי דעות לגבי השירותיות שלה וכמה שהיא נחמדה, אבל אותי עניין יותר להתחרמן ולזיין. רוב הדיווחים דיברנו על בחורה פצצה והתמונות המפורסמות פה הראו שמדובר באתיופית פשוט פצצה וסקסית בטירוף.
הגעתי למקום (חייב לציין שמבחינת מקום נעים, המקום בתובל 36 היה קצת יותר לטעמי, אבל זה כמו להשוות בין מגעיל למגעיל בטירוף). הציגה את עצמה הבחורה שהכניסה אותי וביקשתי לראות את ליז. המתנתי בחדר ושמעתי מרחוק את הצעדים של ליז.
האמת נורא התרגשתי, כי כבר היה בא לי על אתיופית פצצה ולא היה לי ספק שאכן מדובר בפצצה.
ואז ראיתי אותה. אוי לאכזבה.
הבחורה קטנה, צנומה ורזה מאוד. יש לה גוף של ילדה. איזה סקסית ואיזה נעליים. אמנם יש לה פנים נאות, אבל אני מחפש מישהי עם גוף סקסי ונשי (לא מלאה, אבל לא מאוד רזה). מי שזה הטעם שלו, יכול לאהוב, אבל זה ממש לא מה שדמיינתי מהתמונות ומהתגובות. הייתי חרמן וכבר הגעתי ואמרתי שאולי בלי בגדים יהיו הפתעות (לא היו).
עשתה בודי (מחרמן), סקס בדוגי (הרבה יותר טוב מזה עם רנדי), אבל עדיין זה לא היה זה.

לצערי, פרטית איכותית - עדיין אין (אבל אני מאמין שבסוף נמצא).
אתיופית סקסית אמיתית (ולא רזה שחיפה) - עדיין אין. גם לא במכוני העיסוי שבדקתי.

נותר להמשיך לחפש. את עניין התיקתוקיות נראה לי שמיציתי. הייתי מוכן ללכת רק לאתיופית, וגם ה- 2 שדגמתי היו מאכזבות.
חוזר לתור אחר פרטית. קבועה (עד כה מאיה , שהפרסום שלה כבר לא כאן הייתה הכי סבירה, אבל זה עדיין לא זה).
בתקווה שתגיע - אדווח.

3
דיווח יפה ומועיל.
יחד עם זאת מהכרותי, אתיופיות הן באמת פנטזיה.
אבל משהו באופי שלהן, לא יודע להגדיר את זה טוב יותר, לא מרשה להן בסקס לתת מעצמן
"יותר מידי" ורמת השירות שלהן בהתאם.
פנטזיה, פנטזיה, אבל...
פין חס - מזיין ולא חס

4
לרוב, האתיופיות שרואים במסז'ים אמנם צעירות אך לא משהו ,
פעם פתחה לי הדלת (סחרוב 10) אריתראית פצצה ודי גבוהה (מניח שלא אתיופית לפיכך שבקושי ידעה עיברית),
נכנס לפרטים והיא עושה לי עיניים ורומזת לי על אקסטרות ,מאמין שהתכוונתה למציצה ,
ברוב טיפשותי נמנעתי מלהיכנס (רגיל ללבנות ומחפש לבנות),
לאחר מספר ימים חיפשתי אותה (כי מה זה היה בא לי להתענג מהפה שלה למרות שאני לא רגיל לשחורות),
היא נעלמה , כנראה הייתה במקום רק לרגע וחצי ונעלמה , כי ביררתי עליה מספר פעמים ,
אחת ההחמצות .
אגב , זה היה סביב 2012 אולי טיפה אחרי , כשהמקום כבר לא בשיאו.

6
[QUOTE=אין לקדם אתרים Vanila]היי,
הקדמה קצרה - אני לא לקוח קבוע ולא חסיד של מכוני העיסוי , או בשמם האחר ה"תיקתוקיות".
לצערי, יש לי חולשה קטנה (גדולה) והיא אתיופיות.

בהיעדר בחורה פרטית איכותית
(דיווחתי בזמן האחרון על מאיה מצפון תל אביב שהייתה סבירה + ועל נטלי מלכת הפורנו שהייתה מאכזבת ומפרסמת עכשיו כמיטל),
החרמנות הובילה אותי לנסות אתיופית, כלשהי. ראיתי פרסומים בכל מיני מכוני עיסוי. אני לא מצפה שם לשירות גבוה, רק רוצה בודי מסז' וסקס עם אתיופית פצצה. זה מספיק לי בשלב הנוכחי.

רנדי - תובל 36 רמת גן

הראשונה שבדקתי הייתה רנדי. היו עליה דיווחים סה"כ חיוביים ומהתמונות המפורסמות לא באמת ניתן להבין איך היא נראית.
הגעתי. לא אכביר במילים על המקום, כי תיקתוקייה היא תיקתוקייה. רנדי דווקא הייתה נחמדה, אך לא לטעמי. רזה מדי, הכוס שלה היה צר מדי והחדירה לא נעימה כל כך. הלכתי על הבודי + סקס. הבודי שלה היה מחרמן. הסקס סתמי. הבנתי שאין מה לחזור, אבל העיקר ניסיתי.

ליז - סחרוב 22 ראשון לציון

עברו מספר חודשים, פרטית איכותית לא נמצאה, החרמנות עלתה וראיתי מספר דיווחים על ליז. היו חילוקי דעות לגבי השירותיות שלה וכמה שהיא נחמדה, אבל אותי עניין יותר להתחרמן ולזיין. רוב הדיווחים דיברנו על בחורה פצצה והתמונות המפורסמות פה הראו שמדובר באתיופית פשוט פצצה וסקסית בטירוף.
הגעתי למקום (חייב לציין שמבחינת מקום נעים, המקום בתובל 36 היה קצת יותר לטעמי, אבל זה כמו להשוות בין מגעיל למגעיל בטירוף). הציגה את עצמה הבחורה שהכניסה אותי וביקשתי לראות את ליז. המתנתי בחדר ושמעתי מרחוק את הצעדים של ליז.
האמת נורא התרגשתי, כי כבר היה בא לי על אתיופית פצצה ולא היה לי ספק שאכן מדובר בפצצה.
ואז ראיתי אותה. אוי לאכזבה.
הבחורה קטנה, צנומה ורזה מאוד. יש לה גוף של ילדה. איזה סקסית ואיזה נעליים. אמנם יש לה פנים נאות, אבל אני מחפש מישהי עם גוף סקסי ונשי (לא מלאה, אבל לא מאוד רזה). מי שזה הטעם שלו, יכול לאהוב, אבל זה ממש לא מה שדמיינתי מהתמונות ומהתגובות. הייתי חרמן וכבר הגעתי ואמרתי שאולי בלי בגדים יהיו הפתעות (לא היו).
עשתה בודי (מחרמן), סקס בדוגי (הרבה יותר טוב מזה עם רנדי), אבל עדיין זה לא היה זה.

לצערי, פרטית איכותית - עדיין אין (אבל אני מאמין שבסוף נמצא).
אתיופית סקסית אמיתית (ולא רזה שחיפה) - עדיין אין. גם לא במכוני העיסוי שבדקתי.

נותר להמשיך לחפש. את עניין התיקתוקיות נראה לי שמיציתי. הייתי מוכן ללכת רק לאתיופית, וגם ה- 2 שדגמתי היו מאכזבות.
חוזר לתור אחר פרטית. קבועה (עד כה מאיה , שהפרסום שלה כבר לא כאן הייתה הכי סבירה, אבל זה עדיין לא זה).
בתקווה שתגיע - אדווח.
[/QUOTE]

דיווח טוב מאד, בננה ונילה תעדכן אותנו כאשר תמצא את האתיופית מהפנטזיות.
האם נתקלת במישהו שנותנת שירדו לה?

7
היי דןן,
לא ציינתי את המחירים כי הם די קבועים וסטנדרטיים (לפחות במקומות בהם הייתי).
220 לבודי + 100 עבור סקס.

ואפולו, לגבי אתיופיות שנותנות שירדו להן, לא יצא לי להיתקל. בהתחשב במצב הקיים, אני מסתפק בדברים הבסיסיים הבאים:
-פצצה
זהו (:

9
בננה וניל, אמרו לך כפר, אתיופית זו פנטזיה,
לעניות דעתי, הסיכויים שתמצא שואפות לאפס. רוב האתיופיות שאני ראיתי במציות, (לאו דווקא נערות עובדות) הן נמוכות ורזות. מה שאתה מחפש לאו דווקא אתיופית, אלא דוגמנית כוסית שחורה. כאלה אין בארץ, אם אתה באמת רוצה למצוא, חפש בארה"ב, במע' אירופה, באפריקה. לחפש אתיופית אטלטית זה כמו לחפש יפנית 1.80 מ' או הודית בלונדינית טבעית.

Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”