מרינה באר שבע
1לכבוד הנצחון על אולימפיאקוס קבלו המלצה על בחורה חביבה בבאר שבע. מעלה את הפוסט במדור עיסוי אבל בחדר ישנה גם מיטת עיסוי וגם מיטת רגילה ובאותו מחיר של 200 שח תוכלו לבחור על איזו מיטה תזכו להתפנק. קוראים לה מרינה והיא עובדת בשכונה ה לא רחוק מאיצטדיון וסרמיל המעלה זכרונות לימים פחות יפים של הפועל באר שבע . המדובר בבחורה לא צעירה, להערכתי בטווח הגילאים של 40-50, בהחלט בעלת מראה סביר לחובבי המבוגרות. בעלת גוף בינוני. התקבלתי על ידה במאור פנים בשעת בוקר מוקדמת יחסית ולאחר תשלום האתנן נכנסנו לחדר שבו כאמור שתי מיטות. מכיוון שבפרטים הטלפוניים דובר על עיסוי ביררתי רק האם העיסוי כולל בודי בעירום ולא שאלתי שאלות נוספות. התחלנו בעיסוי "עדין", די סטנדרטי, שכלל ליטופים וחרמונים. לאחר מספר דקות קלטה כנראה שהעיסוי בסדר אבל לא ממש מסעיר אותי והציעה לעבור למיטה השניה. הלכה להביא קונדום ועברנו למערכה השניה והמוצלחת יותר. התחילה במציצה מקודנדמת (לבקשתי) שהיתה טובה ומשם עברנו למסיונרי כשהיא מלטפת את גבי בעדינות ונותנת לי לקבוע את הקצב ואני משתדל שלא לגמור מהר מידי. כפי שאמרתי בחורה די שירותית ולא מלחיצה. לקינוח עברנו לדוגי יותר עצבני עד לסיום המשחרר. מקלחת מהירה וחזרה לרחוב החם. סהכ עברה כמעט חצי שעה מכניסה ליציאה. תמורה נאותה לאגרה.