כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 43 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

421
[QUOTE=מדווח המין]במסגרת מסע החסכון החודשי שלי,סרקתי אמש את הר ציון.ראשית ראיתי את אלה, (רמה מעל כולן) וצר לי לדווח שמבחינת מראה היא כבר קרובה לסטנדרט של ת"מי. קרובה להרואין שיק.ויתרתי.לאחר מכן ראיתי את אפרת הישראלית והנחמדה,אבל היא הייתה במצב רע ואמרה שהיא לא עובדת.בסוף הסתפקתי בטיפול אורלי אצל אלה הג'ינגית מפינת וולפסון. היא ותיקה מאוד ו עדיין שווה ולא תקתקנית. 100 ₪.[/QUOTE]

אלה הג'נגית תמיד סיקרנה אותי אך מעולם לא נפגשתי איתה כי להבנתי מספקת היא שירותי מציצה בלבד
ולמרות זאת יש לה קהל קליינטים רחב מה שמעיד על רמת שירות גבוהה.
מנסיונך, אשמח אם תחווה דעתך מה עושה אותה לכל כך פופולרית ונחשקת שהרי בכל זאת מדובר במאה שקלים בעבור חצי תפריט !

תודה.

423
בעניין אלה הג'ינג'ית,רבים אוהבים את המראה שלה.היא משתמשת,אבל כלל לא ניראת נרקומנית ו היא נקיה ומטופחת. מלבד זאת היא נותנת שירות טוב ולי יש איתה כימיה למרות שלפעמים חודשים רבים חולפים בין הפגישות.היא ברירת מחדל טובה.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

424
[QUOTE=מדווח המין]בעניין אלה הג'ינג'ית,רבים אוהבים את המראה שלה.היא משתמשת,אבל כלל לא ניראת נרקומנית ו היא נקיה ומטופחת. מלבד זאת היא נותנת שירות טוב ולי יש איתה כימיה למרות שלפעמים חודשים רבים חולפים בין הפגישות.היא ברירת מחדל טובה.[/QUOTE]

נותנת שירות טוב הוא תיאור כללי מידי,כוונתי הייתה שתפרט האם בנוסף למציצה היא מעניקה איזו תוספת נוספת
המצדיקה את הסכום שהיא לוקחת ? ,כדי שתבין כוונתי אתן דוגמה מהעבר.

לפני מעל לשנתיים פגשתי בהר ציון בחורה בשם ג'אנה,נוצריה-ערביה בת 22.
ג'אנה כמו אלה הג'ינג'ית הייתה מספקת שירותי מציצה בלבד במחיר 100 שקלים, הייתה מורידה את כל בגדייה,
מתנשקת,מאפשרת לגעת ולמצוץ את כל איבריה ומסכימה לתנוחת 69 כאשר המציצה חשופה הכוללת גמירה בפה
כך שהמפגשים עימה התארכו עד לכדי חצי שעה ולעיתים אף יותר.

עם כל הפרטים שתיארתי ברור לכל בר דעת שמאה שקלים למפגש היא עסקה מצויינת !!

שוב,אני יודע שלאלה הג'ינג'ית יש כמות קליינטים נכבדה ולכן מנסה לחקור ולהבין מהו הערך המוסף
שהיא נותנת שבעקבותיו הלקוחות נשמרים ??

425
יום חמישי לפנות בוקר סיבוב בשדרות הר ציון כרגיל שפע של קוקסנליות באזור ליונסקי הר ציון בהמשך אלה הג'נגית המוצצת,בהמשך קוקסנלית פליפינית לא זו שדיווחתי משבוע שעבר(האם אנו עדים לתופעה חדשה ליידיבוי מהמזרח שותף את רחובותנו) חוצה את רחוב סלמה ומבחין בכוסית מצד ימין בשמלה שחורה וסקסית עומדת לשמחתי מייד זהיתי שזו לובה מוצצת הזרגים שלי.
תהלי מאמי אני אומר ומשם מפליגים למקום מסתור.
הרכב נעצר המזגן מופעל הרכב ננעל לאחר שעוברים אחורה פותח את המכנסים ונאנח.
לובה יודעת בדיוק מה תפקידה בכוח ובתנועות חתוליות יורדת לכיוון הנחש הקטן,לובה מקצוענית וממושמעת לי עם לובה אין שום כוונה לזיין אותה אני יותר נהנה לתת לה פקודות מציצה והיא נהנת לבצע.
אל תווינו לא נכון את לובה זיינתי בעבר הרחוק כולל כניסה לתחת שלה.
לזמנים אלו אני פשוט מעדיף לשכב ולהמצץ כמו מלך ולובה אלופה.
בקיצור מהנחש לובה לפי הוראה שלי ירדה לאגוזים ושם קיבלה הוראה לרדת למנהרה ולחור השחור ליקקה כנו חתולה את פי הטבעת(החומיה)קיבלה פקודה להכניס את הלשון לתחתח וכך עשתה ככה 10-12 דקות ת ע נ ו ג.
לפי הגמירה קיבלה הוראה שיש הרבה פרוטאין טוב עלתה להמשך מציצה עם שלב הגמירה קבלה מנה נהדרת של פרוטאינים לתוך פיה ושוב קיבלה הוראה לבלוע וחיילת ממשמעת כמו לובה לא תסרב פקודה ולכן בלעה.
לובה היה מוי כיף איתך כרגיל.
תודה לך יקירה.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

426
קריסטל יקירי,הג'ינג'ית לא נותן שום דבר חריג בתמורה למאה₪.מתפשטת לבקשתך ואפשר למזמז,ללא החדרות. אני לא מתנשק עם זונות רחוב ובטח לא 69.האמת שאף פעם לא העלתי על דעתי 69 ברכב קומפקטי. אתה כנראה גמיש במיוחד,או בעל רכב מרווח במיוחד.חיוך גדול
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

427
היא חזרה ובגדול!!!!!
ג'ני ההריונית לשעבר חזרה לשטח ועכשיו כל החרמנים במתח.
מי יקבל נתח מהעוגה???
אז ככה יוצא לסיבוב בהר ציון מוקדם ממנהגי השעון מראה 23.30 לפתע רואה הפתעה בלונדינית שיער קרה ותחת למופת,עוצר את הרכב והיא נגשת אלי לפתע שואל קוקסינלית כי אנוכי רגיל לראות קוקסנליות בהר ציון שנראות ליגה.
עונה לי מה קרה לך זו אני ג'ני שחכת אותי??
ואני מתחיל לגמגם כמו ילד שעומד לקבל סוכריה כנסי לרכב נשמה אני עונה לה,
סיבוב אחד שתיים שלוש ותודה למאנייק שעוקב אחרי רכב בצבע בורדו יונדאי(תודה לך אידיוט).
משה לשם עוברים אחרי שיתמקמנו למושב האחורי מציצה ללא כפפות הגנה זיון עם כפפות והיידה הביתה.
ג'ני עדיין שרירותית ולא מלחיצה עושה הכול מכול הלב.
בקיצור החיים לא היטיבו איתה.
חזרה לעבוד לטענתה עד סוף הקיץ ואחר כך חזרה לסטרפטייז בבוא החורף.
תשמרו עליה היא דבש ונוף נדיר ברחוב.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

429
גובה כ-1.55 ללא עקבים.
פנים יפות בחורה צעירה בת 23 לערך לא משתמשת בסמים.
מבנה גוף עסיסי חזה קטן תחת מלא ובולט,הבחורה רקדנית לשעבר.
שיער צבוע בלונד קצר.
שירות 10
סקסית 10
ביצועים 10
מחיר לטיפול מלא 100
יש מה לעשות בהר ציון עכשיו.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”