מר שגל לא יפה ולא מכובד מצדך !!!
למה אתה מגביל אותו רק לאופציה אחת מהשתיים? אולי הוא גם וגם ? חחחח
דיווח חיובי מאוד על ג׳ולי
12למה? אני שואל ברצינות, כי עולם הקוקסינלים זר לי ומסקרן אותי מדוע יש מי שמתנסים בו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
14[QUOTE=החפוז המכני] למה? אני שואל ברצינות, כי עולם הקוקסינלים זר לי ומסקרן אותי מדוע יש מי שמתנסים בו.[/QUOTE]
if you never try you'll never know
אם אתה מוצא זמן לנבור בנושא בפורום ולהתעקש על תשובות אז אולי זה באמת מעניין אותך :)
בגדול הייתי ממליץ לך לקחת יו-טרן אם עדין לא הגעת לנקודת האל חזור..(בשיא הרצינות! :)
לא אתייחס לשאלות שלך ספציפית כי הם דביליות (סליחה מראש) אבל אוכל לצטט לך משפט פילוסוף והוגה דעות נודע...
"כשאתה משנה את הצורה שבה אתה מסתכל על דברים, הדברים שאתה מסתכל עליהם משתנים."
כאחד שלא נמשך לא התנסה ואפילו נגעל מגברים אני יכול להגיד לך שההתייחסות שלי לזין כשהוא על גוף של אשה..תקרא לזה טרנסית שונה לגמרי ממה שהייתי רואה בו אם היה על גוף של גבר..הטיפול ההורמונלי יוצר משהו שהוא רחוק מאוד מגבר במראה אבל לא לגמרי אשה
זאת הסיבה לדעתי שהרבה סטרייטים אוהבים לזיין גם קוקסינליות

אם אתה מוצא זמן לנבור בנושא בפורום ולהתעקש על תשובות אז אולי זה באמת מעניין אותך :)
בגדול הייתי ממליץ לך לקחת יו-טרן אם עדין לא הגעת לנקודת האל חזור..(בשיא הרצינות! :)
לא אתייחס לשאלות שלך ספציפית כי הם דביליות (סליחה מראש) אבל אוכל לצטט לך משפט פילוסוף והוגה דעות נודע...
"כשאתה משנה את הצורה שבה אתה מסתכל על דברים, הדברים שאתה מסתכל עליהם משתנים."
כאחד שלא נמשך לא התנסה ואפילו נגעל מגברים אני יכול להגיד לך שההתייחסות שלי לזין כשהוא על גוף של אשה..תקרא לזה טרנסית שונה לגמרי ממה שהייתי רואה בו אם היה על גוף של גבר..הטיפול ההורמונלי יוצר משהו שהוא רחוק מאוד מגבר במראה אבל לא לגמרי אשה
זאת הסיבה לדעתי שהרבה סטרייטים אוהבים לזיין גם קוקסינליות
15התפוז אם אתה חושבעל לבלוע זה אומר משהו..
אני בחיים לא חשבתי על לבלוע לקוקסינלית את הזרע אפילו לא את של עצמי יש גבולות..
אני חובב נשים וזונותבצורה מטורפת פעם בחודשים בפוסיקט ונכנסלחדרים שםגם..
אבל טראנסיות מושך אותי בזמן אחרון יותר אחרי שדגמתי כמה זה נהיה עודיותר ממכר יותר מזונות בקרליבך ובפוסיקט..
16ובכל זאת: האם יש מי מחברי הפורום שמצץ עד הסוף ובלע?
18אקסטרים, אל תדבר שטויות. זה אני, חפוזי.
אבל אני רואה שאני לא מתקבל בעין יפה פה בפורום הקוקסינלים וההומואים.
אז רק נקודה לסיום: אני תוהה איך הפמיניסטיות המפגרות מתייחסות אליכם. הרי מצד אחד הן מנועות מלהביע משהו בגנות הומואים (ולשיטתי אם אתם מזיינים כל יצור פאלי זה אכן מה שאתם, מבלי לשפוט או להעליב), ומצד שני הן מחויבות להביע כל גינוי אפשרי על כל צורה של זנות. אתם כמו עצם (או יותר נכון אבר נטול עצם: זין...) בגרון של הפמיניסטיות המפגרות.
אבל אני רואה שאני לא מתקבל בעין יפה פה בפורום הקוקסינלים וההומואים.
אז רק נקודה לסיום: אני תוהה איך הפמיניסטיות המפגרות מתייחסות אליכם. הרי מצד אחד הן מנועות מלהביע משהו בגנות הומואים (ולשיטתי אם אתם מזיינים כל יצור פאלי זה אכן מה שאתם, מבלי לשפוט או להעליב), ומצד שני הן מחויבות להביע כל גינוי אפשרי על כל צורה של זנות. אתם כמו עצם (או יותר נכון אבר נטול עצם: זין...) בגרון של הפמיניסטיות המפגרות.
19[QUOTE=החפוז המכני] אני תוהה איך הפמיניסטיות המפגרות מתייחסות אליכם. הרי מצד אחד הן מנועות מלהביע משהו בגנות הומואים (ולשיטתי אם אתם מזיינים כל יצור פאלי זה אכן מה שאתם, מבלי לשפוט או להעליב), ומצד שני הן מחויבות להביע כל גינוי אפשרי על כל צורה של זנות.[/QUOTE] התפיסות שלך לא מאוד מעניינות...
שוב קשה לתת תשובות לפלספן בשקל וחצי שאפילו לא יודע למצוא תשובה בגוף השאלה שלו עצמו..
ואתה אקסטרים... צא כבר מהפרנויה...לא מצליח להבין מה הקטע שלך להפוך כל ליצן בשקל לקוקסינלית שמפרסמת את עצמה תחת פרופיל פיקטיבי..חחח
או שתגיש בקשה לאדמין להתמנות לקצין הבילוש של התת פורום וסגור ענין
שוב קשה לתת תשובות לפלספן בשקל וחצי שאפילו לא יודע למצוא תשובה בגוף השאלה שלו עצמו..

ואתה אקסטרים... צא כבר מהפרנויה...לא מצליח להבין מה הקטע שלך להפוך כל ליצן בשקל לקוקסינלית שמפרסמת את עצמה תחת פרופיל פיקטיבי..חחח
או שתגיש בקשה לאדמין להתמנות לקצין הבילוש של התת פורום וסגור ענין
20על מה אתה מדבר? אף אחד מכם לא נתן תשובה פשוטה וישירה: האם אתם בולעים?