כ ליה מבת ים :) - דף 22 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

211
[QUOTE=אוהב עיסוי] אין צדק בעולם

עם כל הדיווחים העסיסייים קיבלתי ליפני חודש את הטלפון
צילצלתי הרבה פעמים,,,,אין תשובה
לא עונה כבר חודש ויותר....

לא הייתי אף פעם,,,וכל פעם שקןרא דיווח נדלק מחדש אבל כלום לא עונה

אולי החליפה מיספר טלפון לאחרונה ??

[/QUOTE]

יש מצב שאתה מצלצל אליה בחסוי?
aj

212
היי חברים השבוע סוף סוף הצלחתי להיפגש עם ליה היה לי קצת קשה לקבל את המספר אז תודה לajs שהביא לי את המספר
אז ככה הגעתי באמת כבר אנשים רשמו את זה יחס באמת אכפתי דואג שארגיש הכי בנוח אז התחלנו את העיסוי נחמד מאוד לא מקצועי כמובן וכמו שאמרו קודמיי לא לזה התכנסנו...
אבל העיקרי היה משהו מעלף נהנתי בכל נגיעה שלה היה הורס אין דברים כאלה היה שווה לחכות הרבה זמן זה היה שווה כל רגע

215
שלום לכולם רציתי לשתף אתכם הייתי אצל ליה השבוע וראיתי כבר בתגובות שכבר נאמר הכל אבל חייב גם להגיד שהיא בחורה יפה מאוד הייתי אומר מאוד מאוד מפנק שבאמת פשוט להנות בכל שניה שאני איתה מסז׳ מפנק והסוף עוד יותר מפנק ממליץ בחום עליה ועם אני הלך שוב? אז ברוררררר אני כבר יהיה קבוע אחלה יום חברים

218
שלום לכולם אז ככה אחרי שקראתי כל מה שנאמר על העלמה אז הייתי חייב ללכת אז ככה אישה מאוד מאוד יפה שבאמת אין הרבה כאלה בתחום הזה אז מאוד נהנתי מאמסג' מפנקת מאוד ללא מין בכלל גם אחרי שרציתי להביא תוספת לא רצת בכלל אבל בכל מקרה מאוד משקיע לגביי הזמן מלא אפילו הייתי אומר שעברתי אותו ואפילו לא לוחצת אז בגדול ככה כבר הרוב אמר שווה מאוד ללכת תהנו מאודחיוךחיוך

219
שלום לכולם אז ככה אחרי שקראתי כל מה שנאמר על העלמה אז הייתי חייב ללכת אז ככה אישה מאוד מאוד יפה שבאמת אין הרבה כאלה בתחום הזה אז מאוד נהנתי מאמסג' מפנקת מאוד ללא מין בכלל גם אחרי שרציתי להביא תוספת לא רצת בכלל אבל בכל מקרה מאוד משקיע לגביי הזמן מלא אפילו הייתי אומר שעברתי אותו ואפילו לא לוחצת אז בגדול ככה כבר הרוב אמר שווה מאוד ללכת תהנו מאודחיוךחיוך

220
משום מה נפלתי בין הכסאות בהקשר של שיתוף מספר הטלפון, אז אני מבקש שוב ותודה מראש על ההתייחסות, עכשיו משהבנתי שההנקה הסתיימה מסקרן אותי עוד יותר לבקר את הגברת, עבדכם משוגע על שדיים גדולים ועסיסיים, אנא עיזרו

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”