כ הוא לא ידע את שמה אבל...אכזבה - סקס אדיר

הוא לא ידע את שמה אבל...אכזבה

1

לאחר יציאה נחמדה עם חבר טוב החלטתי להשביע את יצר הסקרנות שלי ולבדוק כל מיני מקומות בעקבות דיווחים של חברי הפורום. דבר ראשון היה לפקוד את הרצל 38. שיקרתי לעצמי שזה רק מתוך סקרנות ותו לא כמובן ששיקרתי!! הצורך בריגוש לילי הלך וגאה. הלילות האלו שבהם אתה מסתובב עם האוטו ובודק מקומות מתוך איזה צורך בריגוש בסוף מסתיימים באחד מן המקומות האלו- זה חוק. בכל מקרה בדקתי אחר כך מקום נוסף שמדיווח ישן נאמר עליו משהו. ז'בוטינסקי 16 אם אני לא טועה. הלכתי לבדוק מה זה..לא מצאתי כלום.

מפה לשם הצורך בריגוש הופך לחרמנות והחלטתי שאני שובר את הגמילה שעמדתי בה יחסית יפה. סחרוב 19 המקום האהוב עליי היה סגור משום מה. אולי כי השעה הייתה כבר 2 וחצי בבוקר אז החלטתי שאני בודק את התאגיד השני.. סחרוב 22. אף אחת מן הבנות שראיתי בתמונות ומצאו חן בעיניי לא היו שם..בעיקר הגדולה, הגבוהה והענוגה מהתמונות אז החלטתי שאני מוותר. נשברתי והחלטתי ללכת לספא 555 בפלטין 3. למרות שממה שהיה זכור לי , כשפקדתי אותו פעם קודמת המקום היה מזעזע ברמות- הייתה שם איזו ג'מייקנית או וואט אבר כל כך מכוערת שאיך שאתה נכנס למקום יורד לך החשק, מגבות על הריצפה בכל מקום ומה לא..החרמנות שלטה והחלטתי ללכת בכל מקרה. המקום עבר שיפוץ קטן ככל הנראה. הגעתי לסלון המרכזי ואני נע עם העיניים ימינה או שמאלה כדי לראות אחת מושכת. והיא הייתה שם..מילפית כבת 37, מחבר העמים, יחסית שחומה,שיער צבוע אדום ומלאה בכל המקומות כמו שאני אוהב בין השאר ירכיים ענוגות ורחבות..בקיצור הטעם שלי ממש. נכנסים אל תוך החדר, 220 שקל מחליפים ידיים..ישר מדברת איתי על אקסטרות. אמרתי לה שאני לא מעוניין. קיוויתי לבודי מסאג' מפנק וכיפי. הגברת מתחילה לעשות לי מסאג' בגב אוקיי לא ממש מדליק אותי אבל רציתי לקחת את הזמן. אני מפנה את הראש לכיוון המראה שבחדר ופוקח את העיניים ואני רואה שהגברת כבר התפשטה בלי ששמתי לב. נהייתי חם, הגוף שלה היה בדיוק הסחורה שאני אוהב -אישה גדולה אבל קימורים יפהפיים, בטן נדירה. בקיצור קשה להשיג אישה גדולה עם קווים כאלו נאים. אני עושה את המהלך הקבוע שולח יד תוך כדי שאני מקבל מסאג' כדי להצמיד אותה לכיוון המיטה ולהתחיל לגעת בה.. אני רגיל לעשות משחק מקדים של ממש עם המסאג'יסטיות ולהנות מכל רגע עם המפנקות שביניהן, אז החלטתי לדלג על המסאג' ולהסתובב... ופה הייתה הטעות!!! הגברת החליטה שהיא כבר ניגשת לעבודה ומביאה לי ביד קיבינימט. אני מסביר לה שאני ממש עוד לא רוצה שהיא תביא לי ביד ואני רוצה לקחת את הזמן. כמובן שהיא לא שמעה לי והמשיכה בעבודה, היא כל כך עשתה לי את זה שהתפרקתי תוך כמה דקות... אמרתי לעצמי כ** א** של* כל כך הרבה פעמים. יצאתי מהמקום כל כך כועס ובהרגשה כזו מחורבנת שהייתי חייב לפצות על זה.. אבל זה כבר סיפור אחר. בכל מקרה אני לא יודע לגבי שאר הבנות שם אבל היא נפילה רצינית...הבטחתי לעצמי שאני אזהיר אתכם ממנה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”