דבר ראשון היא יפיפיה אמיתית והתמונות לא מעבירות עד כמה. יש לה עיניים כחולות עמוקות ופנים מאוד יפות, בקלות יכולה להיות דוגמנית. הגוף מדהים ובלי טיפת שומן מיותרת. חזה קטן ועומד, בטן שטוחה, תחת קטן וחמוד ורגליים ארוכות ושזופות. בקיצור יאמי!
השירות לא היה הכי טוב אבל בטח לא גרוע כמו שאחרים תיארו פה. הצלחתי להוציא ממנה כמה חיוכים עוד בתחילת המפגש, ייתכן שזה כימיה וייתכן שפשוט תזמון טוב. בכל מקרה היא לא הייתה קרה אלי וזה הורגש.
המראה שלה מחכה לי על המיטה עם תחתונים וחזייה היה בערך הדבר הכי יפה שראיתי בחיי. פשוט הזניק לי את הזין לשמיים. המציצה קצת חלשה והזיון עצמו היה סבבה.
בקיצור מאוד מומלצת, אני אחזור בוודאות
[/QUOTE]
הצלחת להוציא ממנה כמה חיוכים??? וואו

וברצינות: לא הבנתי, אם אתה מודה שהשירות שלה גרוע (אף אחד מאיתנו לא משלם 500 ש"ח כדי לסחוט מבחורה כמה חיוכים), וכך גם המציצה שלה - למה אתה ממליץ עליה?
מצד שני, כנראה שיש לך ראיה מאוד מיוחדת. הנה, למשל התיאור שלך את נלי:
[QUOTE=ניקו בוב] ביקרתי את העלמה. לטעמי מדובר בבחורה יפה מאוד (תמונות אמיתיות), קטנה ורזה עם פנים יפות. רואים שהיא חדשה במקצוע.
המציצה חלשה ביותר אבל הזיון טוב עם קונטרות ומילות עידוד מחרמנות. הדוגי איתה מדהים :)
סה"כ חוויה חיובית, נראה לי שאחזור
[/QUOTE]
ולעומתו התיאור של אכילס את אותה נלי:
[QUOTE=אכילס] לאחר שנחלתי אכזבה עם אולגה בבת ים, עברתי לנסות את נלי.
אני לא יודע מי כתב פה שהיא נראית טוב אבל נלי לא נראית טוב, יש לה גוף סביר פלוס, תחת מצויין אבל פנים בעייתיות משהו ולא מושכות.
ויתרתי והלכתי.
[/QUOTE]