מודעה חדשה אמילי ויאנה 1 על ידי Guy Baron היי, שמתי לב למודעה חדשה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11968מישהו היה דגם?אותי אישית מאוד מדליק הלוק האסיאתי ציטוט 30 אוגוסט 2016, 15:59
מודעה חדשה אמילי ויאנה 2 על ידי chico לא מבין מה אתה מתלהב. נראות כמו שתי קווקזיות מלוד. ציטוט 30 אוגוסט 2016, 17:30
מודעה חדשה אמילי ויאנה 4 על ידי פין-חס ו... בכלל אין פה ריח של יחצ"ן,פשוט, הודעה ראשונה בפורום עם משפט תמים:אותי אישית מאוד מדליק הלוק האסיאתיאם זה מה שמדליק אותך, יש בבנקוק מלא כאלו, (רק תזהר מליידי בוייז) פין חס - מזיין ולא חס ציטוט 30 אוגוסט 2016, 22:27
מודעה חדשה אמילי ויאנה 5 על ידי אופציה אקזוטית הצליח לשים הייפר לינק בהודעה הראשונה לדעתי הוא מומחה במחשבים ---------------------------- :) ציטוט 30 אוגוסט 2016, 22:34
מודעה חדשה אמילי ויאנה 6 על ידי חמש תלתן אופציה,זאת הודעה ראשונה אבל במשתמש הזה. לך תדע כמה משתמשים הוא כבר החליף.אבל יש מצב שמדובר באמת בילד פלא. ציטוט 30 אוגוסט 2016, 22:49
מודעה חדשה אמילי ויאנה 7 על ידי פין-חס למה ילד פלא?הלינק הוא ל sexadirהוא משלם הרבה כסף כדי לפרסם באתר,וזו הסיבה שהאדמין לא סינן אותו.על זה נאמר "הבוס לא תמיד צודק, אבל הוא תמיד הבוס" פין חס - מזיין ולא חס ציטוט 30 אוגוסט 2016, 22:59
מודעה חדשה אמילי ויאנה 8 על ידי חמש תלתן ממתי מסננים כאן הודעות רק בגלל שהיו בהן דברי שבח?למיטב ידיעתי מסננים רק תמונות וקישורים שהם מחוץ לאתר הזה. ציטוט 30 אוגוסט 2016, 23:35
מודעה חדשה אמילי ויאנה 9 על ידי צמצם לגופו של עניין היה פוסט על הבנותתחת השם בנות 18? או משהו כזה (אני חלש בקישור לפוסטים קודמים)הביקורות לא היו נלהבות בלשון המעטהאני אישית לא דגמתי ציטוט 31 אוגוסט 2016, 08:10
מודעה חדשה אמילי ויאנה 10 על ידי Guy Baron אתם אוסף של אנשים בדיחה.מומחה מחשבים, יחצן, מה עוד?חשבתם על זה שכל אחד שרוצה לקרוא פה הודעותלא חייב להיות רשום?אני פה מספיק זמן ורק לאחרונה החלטתי להרשם.עכשיו? אין לי בעיה שיחסמו אותי. נלך לבדוק אותן בעצמי. ציטוט 01 ספטמבר 2016, 08:21