בד"כ שיש כל-כך הרבה מדווחים על מישהי ואז אני דוגם אני לא מוסיף דיווח משלי (אין טעם) אלא אם יש לי מה לחדש. אז בבקשה :
אפתח ואומר : עלמת הטירוף היא לא !!!לפחות לא איתי.
בשבילי עלמת טירוף היא אחת שיוזמת סקס באותה מידה שמקבלת הוראות. פה מדובר בשפחת מין מהרמה הטובה ביותר. נשלטת ומרצה באופן מלא.
אז טירוף לא היה, מה כן ?!
היתה אהבה.
כן-כן ממש עשיתי איתה אהבה (חוייה נדירה ביותר-ביותר עם נערה עובדת)
אז לתיאור חיצוני לא אשוב על קודמיי אומר רק שבעניי היא מאוד-מאוד נאה, תחת פצצתי קטן עומד יפה עם עגלוליות קטנה, חזה קטן אבל ממש לא (ממש ממש לא) שקיות שוקו, כתם הלידה לא הפריע לי. בעיניי אן דבר יותר סקסי מאישה יפה שיש בה פגם קטן. זה מרכך אותה, נותן לה מידה של צניעות ונשיות. לא יודע, אולי רק סטיה שלי...
תאמנו כמה ימים מראש, הגעתי בשעה היעודה, הלכנו לעד הלום. אחלה חדרים, נקיים, מסודרים, דיסקרטים והשוס - מראה בתקרת המיטה שנותנת פרספקטיבה אחרת לגמרי על הזיון.
פותח בקבוק יין צונן מוזג לשתי כוסות. היא טוענת שלא שותה אבל כבר אמרנו - כחומר ביד היוצר אז שתתה איתי.
באופן כללי אני לא אוהב להתנשק עם זונות, בכל פעם שזה קורה עולה לי בראש ששאריות מהלקוח הקודם עוד שוכנות לה בפה ועוברות אלי בתהליך החלפת הנוזלים.
אבל אוקסנה לא זונת סרט-נע. אני הייתי הראשון וכנראה היחיד שלה לאותו יום.
אז התנשקנו....
והתנשקנו....
והתנשקנו באהבה, בתשוקה ובקרבה שלא היתה לי אף פעם עם נערה עובדת בפגישה ראשונה.
היתה ממש ארוטיקה באוויר והרגשה של מאהבת - לא זונה.
ותוך כדי מוריד לה את החולצה
וממשיכים להתנשק...
ומוריד חזיה
וממשיכים להתחרמן
ופורם ממנה כל פריט לבוש אחר, הכל לאט, באופן הכי לא מכאני שיש.
וממשיכים לעמוד ליד המיטה, ערומים, מתנשקים, היא חופנת את מבושיי אני מחדיר בעדינות אצבעות לנקביה. מוזיקה ברקע. הכל נכון וכיף וזורם.
עוברים למיטה
מציצה טובה, עדינה ועמוקה
זיון עמוק ואיטי. לפעמים אני אוהב לטחון כמו מכונה (חפוז ומכאני) ולפעמים אני אוהב לאט - לצאת כמעט עד הסוף ולהכנס לאט עד הבסיס וחוזר חלילה - זה מטריף אותן.
היא מקבלת את הזיון באטרף, נושאת תפילה חרישית (כן - ממש ממלמלת משהו ברוסית) כשהיא מנענעת את ראשה לצדדים. היה כל כך כיף לזיין אותה ככה שלא בא לי אנאלי (וזאת הסיבה שגררה אותי אשדודה). בא לי להמשיך ולשכון לה ברחם עוד שבוע...
מבט לתקרה ואני מקבל סרט פורנו-ארוטי יפיפה כשאוקסנה ואני מככבים בו. אחלה סרט.
אחרי זמן מה תלשתי את הקרום המיותר ונתתי לה לינוק
הפשרצה לפנים לגרון ולאפריון בלי מגע יד שלי - נטו עבודה שלה כשאני הצופה המאושר באישה המיוחדת הזאת.
מקלחת שלה בזמן שאני שוכב על המיטה מביט בתקרת המראה ומתפעל מתוצאות אימון הכושר האחרון.
מתקלח אחריה, משוחחים קצת בעברית משולבת אנגלית.
לצערי (ואולי לשמחתי) אנני גבר של אורגזמות רבות ולא כזה שמשתמש בעזרים טקטיים כחולים/צהובים ולכן לא נשארתי איתה לסיבוב(ים) נוספים אבל לאוקסנה אין שעון על היד ואם היה לה לא היתה משתמשת בו. רק אחרי שהודעתי לה שפניי מועדות חזרה לעבודה קמה והתלבשה.
סה"כ כשעה וחצי של שיכרון חושים ואסקפיזם מושלם - וחזרה לחום האשדודי.
400 זוזי נתתי לגב' (לא יאמן אבל לא הזכירה כסף באף אחת משיחותנו)
170 לאכסניה
סה"כ (למתקשים בחיבור) - 570 תבין ותקילין שזה די הרבה אבל לי זה היה שווה.
אשוב - כי לא מיציתי את הפוטנציאל הגלום בדבר הנשי הזה.
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...