כ אירמה בתה של טאיסה,(מגדת העתידות) - דף 3 - סקס אדיר

אירמה בתה של טאיסה,(מגדת העתידות)

22
ההיתי אצל העלמה, כל מה שתואר נכון לקחתי את החבילה של 300 לשעה ללא אנאלי .ופירקתי לה תצורה, עד כמה שאני יכול לפרק מקצוענית בתחום לאחר קילומטרז כמו שלה .ואחת שראתה הרבה גברים ורוני גולן אחד בחיים .
סהכ חוויה טובה למרות שלא נראת מי יודע כמה אבל כרגיל מפצה בזיון טוב ואגרסיבי .

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

23
שלום לכולם,

המודעה הבאה צדה את עיניי... התקשרתי : בחורה מדברת רק אנגלית, מפנה לבת ים, מציעה "הכול חוץ מאנאלי ב- 400 ש"ח".

האם מישהו כבר בדק אותה ?

התמונות לא הועתקו מהאינטרנט (בדיקה באמצעות TIN EYES) אך קשה לי להתרשם מהן..

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11853

תודה ויום מוצלח לכולם !

28
נדגמה מהאתר שלאחרונה מאכזב, אין מבחר, וממש יקר, יכול להיות שהתרגלתי לסטנדרט גבוה (הייתי רגיל לרמה שוות ערך למאורת המין בחזקיהו המלך)

לא יפה, סבירה, שמנה כזו, שירותית ברמה טובה מאוד,
אין לי יותר מידי מה לפרט , הייתי יותר משעה, כמעט שעתיים, סקס בסדר גמור, אבל אין בה , חסר משהו, לא לטעמי בקיצור....

גם לא באתי חרמן,

סתם הייתי לבד ומשועמם, אז רציתי קצת להיות עם בן אדם,

בסוף גמרתי בעבודה ידנית שלי, אחרי שבאמת לא היה לי נעים ממנה, כי היא ממש השתדלה.

נ.ב הבאתי ביד מס' שעות לפני כן, אז בנוסף לנתונים הכללים של העלמה, לא היה יותר מידי ענין מצידי,ו לכן זה לא עבד יותר מידי.

סוג של "לסמן V".

דרך אגב, יש אחת באתר הזה ששמה אירנה, אי אפשר להשיג אותה, אם מישהו דגם, אשמח לשמוע, כי היא ממש הטעם שלי המילפית החביבה הזו.

29
[QUOTE=ותיקק] דרך אגב, יש אחת באתר הזה ששמה אירנה, אי אפשר להשיג אותה, אם מישהו דגם, אשמח לשמוע, כי היא ממש הטעם שלי המילפית החביבה הזו. 

[/QUOTE]
יכול להיות שזאת אירנה המילפית שעד לא מזמן שיחקה דרך התאגיד הבת ימי במעבר ישי?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

30
אחרי חודש של "צום " החלטתי לבקר את אירמה , עקב דיווחים חיוביים עלייה .
האמת שלא הייתי חרמן ודי משועמם . אני בהחלט בכיוון הנכון להיגמל מסקס בתשלום .

אירמה בחורה נחמדה מאוד ,שירותית מאוד ולא מושכת זמן על שטויות ודיבורים מיותרים .
החיסרון זה הגוף המלא שלה ובמיוחד הבטן הרופסת . חוץ מזה יש לה פנים נאות והיא די מטופחת עם לק על הידיים ורגליים .
היא לא מושכת במיוחד אבל היא מפצה על זה בענק עם שירות ליברלי מאוד .
היא התחילה עם מציצה עמוקה מאוד עד קולות חנק מצידה , ביקשה שאתפוס את השערות שלה ואדחוף את הזין עמוק לגרון .
לאחר מכן , ביוזמתה התחילה לחפור לי בתחת ולהסניף . לא רצתה להפסיק ונראה שנהנתה להריח אותו ( פטיש רציני שלה ) .
הכניסה את כל הביצים לפה וחא הפסיקה ללקק במשך 10 דקות בערך .
לאחר מכן ביקשה ממני לזיין אותה בתחת וכך עשיתי . ביקשה חזק ושאמשוך לה חזק בשערות .
אם הייתי יותר חרמן , אין לי ספק שהייתי נשאר אצלה כמה שעות . היא לא הסתכלה על השעון ואחרי הגמירה הראשונה נחנו קצת והיא חזרה למצוץ לי . לאחר שלא הצלחתי לגמור שוב החלטתי לחתוך .
מבחינתה הייתי יכול להישאר . היא גם לא ביקשה תוספת על האנאלי אבל הוספתי לה 100 שקל .
בסה"כ הייתי שעה וחצי ושילמתי 500 שקל .

אני בהחלט ממליץ עלייה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”