כ אמסטרדם - דף 2 - סקס אדיר

אמסטרדם

11
מרחיב ישבנים - ברור שבכסף אז מה חשבת? שהן עובדות בזנות לשם שמיים חחח
לא חסר שם בחורות עובדות במיוחד באמסטרדם....אני הייתי בערים קצת יותר קטנות ומצאתי די הרבה מבחר אז באמסטרדם אין שום בעיה בכלל. אגב המחירים אם אני זוכר נעים סביב המאה יורו....

אמסטרדם

12
[QUOTE=te_nte] מרחיב ישבנים - ברור שבכסף אז מה חשבת? שהן עובדות בזנות לשם שמיים חחח
לא חסר שם בחורות עובדות במיוחד באמסטרדם....אני הייתי בערים קצת יותר קטנות ומצאתי די הרבה מבחר אז באמסטרדם אין שום בעיה בכלל. אגב המחירים אם אני זוכר נעים סביב המאה יורו....
[/QUOTE]
שוב, לא יודע מתי היית שם, אבל נכון ללפני שבועות ספורים באמסטרדם אין כלום מלבד הסקסיות בחלונות האדומים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אמסטרדם

13
[QUOTE=החפוז המכני]אני חזרתי לפני שבועות ספורים מאמסטרדם. חוץ מהחלונות האדומים אין שם כלום - למרות שקישור לאתר אינטרנט הולנדי אולי יאמר אחרת. היו פה גם דיבורים על פארק סרפתי, אבל חוץ מסינית עצובה שהציעה לי בודי אין שם כלום. רק החלונות האדומים.

מחפש פעילות: אתה לא בהכרח צודק, אני הייתי ברחוב בראשי עם בולגריה סקסית ומשגעת ולא היתה שום בעיה לנשק וללקק את גופה המדהים [/QUOTE]

אני הייתי באמסטרדם ביוני (גיחת עבודה קצרה. יום בנחיתה ויום בחזרה וזהו. כל שאר הזמן הייתי בחורים שאין בהם כלום). הייתי בפארק 118 והוא עובד יפה. אתה בטוח שיהיית במקום הנכון (יש על הדלת שלט 118 וזהו. זה לא חלונות או בית זונות כמו שרואים בסרטים עם שילוט)?

ביום האחרום הייתי מפורק והלכתי ל SWEET THAI MASSAGE למסאז' משחרר שזה כנראה המקום שאליו הלכת.

שים לב שיש SARPHATIPARK שבו נמצא PARK118 ו SARPHATISTAAT שבו נמצא המסאז'. אלה שני מקומות שונים באיזורים שונים.

אמסטרדם

14
חרשתי את המקום בהליכה. לא ראיתי כלום (מלבד אותו מכון עם סינית עצובה).
סרפתי פארק נמצא ב-סרפתי סטראט. היו מתעמלות הולנדיות סקסיות, תושבים שיצאו לטיול עם הכלב ומזרקה קטנה ויפה. אבל שום זונה.

אמסטרדם

15
אמסטרדם מבאסת ברמות! מי שטס לשם בשביל זיונים צריך לדעת שיצא לו הרבה כסף והמקומות שם לא כאלה ברמה לפי דעתי.
הבחורות באתר קינקי לא תמיד אמיתיות והתמונות מגרות אבל בתכלס עתה מקבל מישהי שנראית זוועה ולא יודעת אנגלית ואתה צריך לדבר עם הבוס שלה כל הזמן.... קיצר לא אהבתי בכלל ולא אחזור לאמסטרדם בשביל טיול סקס.
האמת שהיה רק מקום אחד בשם ויינה שהיה ממש טוב ואמין לדעתי ופעמיים זיינתי שם ופעמים השירות והאיכות היו הולמים פלוס אז אם כבר אני ממליץ על המקום הזה
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

אמסטרדם

18
[QUOTE=מר אמת]האמת שהיה רק מקום אחד בשם ויינה שהיה ממש טוב ואמין לדעתי ופעמיים זיינתי שם ופעמים השירות והאיכות היו הולמים פלוס אז אם כבר אני ממליץ על המקום הזה
[/QUOTE]
מה זה ויאנה? ואיפה זה? ואני מסכים לחלוטין עם פיפמן: גם אם אמסטרדם היא לא יעד מועדף למין בתשלום, לומר שהיא מבאסת... הייתי מוכן לעבור לשם גם אם זה בתוך חלון אדום

אמסטרדם

19
אמסטרדם זה הסופרמרקט הכי בולט של סקס והריכוז הכי גדול פר קילומטר רבוע של כוסיות בחלונות בעולם
שזה הדבר הכי נגיש ..פשוט שופינג של בחורות ..
נכון שמבחינת יחס עלות תועלת אז יש ערים טובות יותר..גרמניה..פרנקפורט..דייסבורג...ואפילו בהולנד כמו אלקמר..
אבל הצע..הקלות של השיטוט ..והחוויה בעושר הבנות ..שווה הכל
תכלס 50 זה תקתוקיה ועדיין עם פצצות על שרואים בזורנלים ואין בישראל
אז לא מבאס ולא נעליים

אמסטרדם

20
[QUOTE=החפוז המכני]חרשתי את המקום בהליכה. לא ראיתי כלום (מלבד אותו מכון עם סינית עצובה).

סרפתי פארק נמצא ב-סרפתי סטראט. היו מתעמלות הולנדיות סקסיות, תושבים שיצאו לטיול עם הכלב ומזרקה קטנה ויפה. אבל שום זונה.[/QUOTE]

זהו שלא.

הינה מפה עם מסלול בין שני המקומות: https://www.google.com/maps/dir/Sarphatipark+118,+%D7%90%D7%9E%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%93%D7%9D,+%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%93%E2%80%AD/52.362613,4.9147077/@52.3588005,4.900478,15z/data=!3m1!4b1!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x47c6098dcf43eb3b:0x6b031e13ea448a1!2m2!1d4.898022!2d52.353892!1m0?hl=nl
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”