כ יפעת מתל אביב - סקס אדיר

יפעת מתל אביב

1
מקבלת בדירה בבנין ישן בפינת אלנבי יהודה הלוי

לפי ההודעה ביד 2 תחת "עיסוי הוליסטי":

מתמחה בעיסוי הוליסטי ורקמות עמוק. טיפול מפנק מכף רגל עד ראש. אורך הטיפול כ 50 דקות, ניתן להאריך. יש אפשרות להתקלח לפני ואחרי. אחרי השעה 20:00 ובשבתות וחגים, עלות הטיפול כ 400 ש״ח. ללא מין. לא עונה לחסויים.

לא הבנתי את קפיצת התעריף ל - 400 שח אחרי שמונה בערב אך זהו שוק חופשי. לפיכך קבעתי בצהריים;

ובכן לאחר שיחה טלפונית נקבעה פגישה הדירה חשוכה, מצויה בבנין היסטורי הגישה אליה במבוך מודרך בתוך הבנין.

בחורה רזה נעימה מתגוררת עם חתול מציעה מקלחת צרה ולעבודה.

ביררה אם אני מבקש עיסוי רקמות עמוק או עדין; הזמנתי עדין.

מתפשט ומתברר שהפעם "ללא מין" אכן כמשמעו.

ליטופים נעימים כולל עם קצות הציפורניים אך אין נגיעות בשום מקום ואף כשמסתובבים על הגב, עיסוי הבטן לא מתקרב לאזורים המתבקשים בגוף אף שאחד מהם גילה ענין רב והביע דעתו בפירוש על כך;

לא מאפשרת לגמור על שולחן העיסויים אלא שולחת למקלחת להשלמת המלאכה. לא מאפשרת כמובן שום מגע בה;

לא התלוננתי כי לא בררתי מראש. מספר מסתיים ב- 5725;

יפעת מתל אביב

3
יפעת הייתה בבנק המטרות שלי כבר הרבה זמן ,לא הצלחתי להפגש איתה והיום דיברנו כמעט 10 דקות בטלפון .
עיסוי של 50 דקות - 200 ש"ח
עיסוי 60 דקות - 300 ש"ח
עיסוי 80 דקות - 400 ש"ח
הסברתי לה שהאלגוריתם שלה לא בסדר מבחינת המחיר ( בטח לגבי המחיר הכפול בערב - אך טענה כי גם במוניות יש תעריף 2 ... לא ששם אני מבין את זה חחחחח ) אך אני רוצה להגיע אליה להתנסות מכיוון שאני נמצא הרבה בת"א - יכול להיות קבוע פעמיי םבשבוע - אמרה כל הזמן שזה המחיר , אין הרפיה גם לא בתוספת מחיר ושאם אתחרט יש לי את המס' שלה ...
ניסיתי לשלוח הודעה ולא נענתי יותר .

ויתרתי סופית ...

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

יפעת מתל אביב

4
היום הצלחתי לדגום את העלמה לאחר פרק זמן ארוך שלא ניסיתי ...
אז ככה:

בניין מתפורר במקווה ישראל פינת אלנבי, כמו שכתבו בפוסט -קצת מבוך למצוא את הדירה.
כשהגעתי ראיתי בחורה שלא הייתי מתנגד לזרום איתה לאיזה דרינק, מראה של ספרנית - גוף אחלה,פנים נחמדות ומשקפיים.
דיברתי איתה בטלפון על הרפיה ואמרה שהיא לא מדברת על כאלו דברים בטלפון וזה לא נעים לה - אז זרמתי ונשכבתי ערום על המיטה ואמרתי (בטיפשותי...) שנראה מה יקרה בסוף.
העיסוי היה לא רע אך חוויתי מקצועיים ממנו ואף לא היה אירוטי כלל. כפי שכתבו -הבחורה לא מתקרבת לאיזורים הרגישים. לאחר סיום העיסוי שאלתי מה עם עיסוי עדין... היא חזרה ואמרה שאבוא עוד פעם/פעמיים והיא תפתח יותר ושלחה אותי לאמבטיה (חכו לסוף..), אמרתי לה שאני די מבואס כי זה חלק אינטגרלי וחשוב בשבילי- היא נאנאחה ואמרה לי ..טוב ,עוד 100 ש"ח .
הייתי חרמן והסכמתי. שפכה מיד קצת שמן ועיסתה לי את האשכים יחד עם הזין בעדינות כמו שאני אוהב . אי אפשר לגעת בה והיא לא התפשטה.
לאחר הגמירה שהגיעה די מהר הלכתי להתקלח מכיוון שהייתי מרוח בשמן... בא להכנס ורואה שהחתולה חירבנה לה באמבטיה. חזרתי אליה והיא אמרה שטויות...אני אנקה. אני כבר התבאסתי ולא התקלחתי.

לסיכום -

אווירה- 6/10 - דירה נחמדה אך היה קצת קר (אין חימום)
מראה- 6.5/10
עיסוי 6/10
הרפיה 7/10

האם אחזור שוב? נראה לי שכן רק בשביל הצ'אנס לראות את החזה שלה ולקבל שתי הרפיות

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”