כ הפללת המשתמשים בשרותי מין - דף 5 - סקס אדיר

הפללת המשתמשים בשרותי מין

41
חברים יקרים, עדכון:
עיתונאי הסתנן לשורותינו
בימים האחרונים פנה אליי חבר חדש ובתול בדיווחים (ואולי גם בחיים), אשר טען שהוא עיתונאי ב"ערוץ טלוויזיה מוביל" העיתונאי הציע לי לבוא ולהתראיין לכתבת תחקיר על עולם הזיונים, ולהציג את "הצד שלנו"
התמורה לכך שאיחשף: אפס זוזים. מובן שהוא ציין שהכל יהיה אנונימי (פנים וקול מטושטשים), אבל עדיין מדובר בחשיפה - ולו רק בפני העיתונאי וחבריו.
אני מאמין שנעשתה פניה לחברים נוספים ומכובדים בפורום (ודאי לאחר הסירוב שלי), ולכן אני רואה לנכון להזהיר: גם אם יש מי שמוכן להיענות להצעה, חשוב לדעת - צריך לקבל תמורה!!! החבר העיתונאי יקשקש משהו על כללי האתיקה, אך מדובר בשקר מוחלט: כלי תקשורת משלמים בקביעות על מנת להשיג ראיונות בלעדיים. אולי יש על זה ביקורת, אך זה נעשה. אל תסכימו להיחשף ללא תמורה!
ולחבר העיתונאי: ברוך הבא עכשיו אתה מתבקש להתחיל לדווח, הרי גם אתה הולך לזונות
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

49
[QUOTE=החפוז המכני]חברים יקרים, עדכון:

עיתונאי הסתנן לשורותינו

בימים האחרונים פנה אליי חבר חדש ובתול בדיווחים (ואולי גם בחיים), אשר טען שהוא עיתונאי ב"ערוץ טלוויזיה מוביל" העיתונאי הציע לי לבוא ולהתראיין לכתבת תחקיר על עולם הזיונים, ולהציג את "הצד שלנו"

התמורה לכך שאיחשף: אפס זוזים. מובן שהוא ציין שהכל יהיה אנונימי (פנים וקול מטושטשים), אבל עדיין מדובר בחשיפה - ולו רק בפני העיתונאי וחבריו.

אני מאמין שנעשתה פניה לחברים נוספים ומכובדים בפורום (ודאי לאחר הסירוב שלי), ולכן אני רואה לנכון להזהיר: גם אם יש מי שמוכן להיענות להצעה, חשוב לדעת - צריך לקבל תמורה!!! החבר העיתונאי יקשקש משהו על כללי האתיקה, אך מדובר בשקר מוחלט: כלי תקשורת משלמים בקביעות על מנת להשיג ראיונות בלעדיים. אולי יש על זה ביקורת, אך זה נעשה. אל תסכימו להיחשף ללא תמורה!

ולחבר העיתונאי: ברוך הבא עכשיו אתה מתבקש להתחיל לדווח, הרי גם אתה הולך לזונות [/QUOTE]

חברים יקרים, אני חושד שאלה ההזויות שעומדות מאחורי דף הפייסבוק when he pays. בפוסט האחרון שראיתי שם הן דרשו מאיתנו להזדהות!!! נראה לי שעכשיו הן מתחזות לעיתונאי (שתדעו שעיתונאי דווקא יסכים לראיין בעילום שם אם אין ברירה).
אל תסכימו להזדהות בשום מקרה!!! כנראה שזו דרך לחשוף אותכם!!!
סתם דוגמא קטנה-
יש שם כמה גברים שמגיבים בעמוד הזה ומביעים התנגדויות לתפיסות שרווחות שם, אבל למטורללות האלה אין שום גבולות. הן לא בוחלות בכלום... נכנסות לפרופילים שלהם ומתחילות ללעוג לאמא שלהם, להטריד את בת הזוג אם מופיע שהבחור במערכת יחסים עם מישהי. אני בכלל חושב שצריך לפתוח עמוד פייסבוק שמתעד את התגובות של ההזויות האלה לכל גבר שמעז לחלוק עליהן.
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס

50
עדיין לא ברור אם החוק יעבור או יעצור. מי שבאמת אכפת לו מנשים עובדות יודע שהחוק הזה לא פותר את הבעיות האמיתיות של מי שזקוקות לדרך החוצה מהתחום ואין להן אפשרות או כוח רצון לעשות את זה. בלי מסלולי שיקום טובים החוק הזה רק יחזק את הסרסורים בשלב הראשון. ואת הלקוחות בשלב השני....

בטווח הרחוק החוק צריך להדאיג רק את הנשים שעובדות בזנות וכל מי שאכפת לו מהן.
במדינות בהן עבר חוק מהסוג הזה הרי הזנות פורחת ומשגשגת יותר מאי פעם.
הפרסומים ממשיכים הודות לאינטרנט.

אני לא אומר שהכל דבש - המשטרה אכן מטרידה לקוחות - כי זו הסטטיסטיקה שהכי קל לשפר. בניגוד לבנות ולסרסורים, הלקוחות גם ככה חוששים מהסתבכות.
אבל ההטרדה הזו היא לא נוראה. זו הטרדה ברמה נמוכה (קנס ואם אתה חוזר אז 'השתלמות' מהסוג שיש לנהגים עם נקודות).

למי שיש לו בעיה עם כך שיידעו שהוא נתפש צורך זנות כדאי יהיה להערך למצב הזה מראש. איך ? לשכור תא-דואר כך שמי שייתפש יידע שדואר רשמי לא יגיע אליו הביתה והשכנים/האישה יראו.

מה שחשוב לזכור זה הטווח הרחוק -
במצב שבו קשה יותר להשיג לקוחות - מעמד הלקוח רק יתחזק.
גברים צורכי זנות עתידים לגלות שכספם שווה יותר מאי-פעם.
וכל זה - בזכות זהבה גלאון והפמיניסטיות הרדיקליות שחושבות שהן יודעות הכל !

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”