כ לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא? - דף 4 - סקס אדיר

לא הגיע הזמן להפסיק להיות, מי שאני לא?

31
אני מרגיש מדהים, במיוחד אחרי הפעם השנייה. אני מאושר, עירני, וחד. זה כנראה מאוד אישי.

[QUOTE=Gh0st]

[QUOTE=מלח פלפל]
יישר כוח ידידי!
מאחל לך שתמצא זוגיות טובה ו/או תזיין חופשי אבל לא בתשלום.

מ"פ
[/QUOTE]

תודה איש יקר!

מעריך את התמיכה.
אצבע למעלה

הבהרה תזכורת:

לגבי הבלוג-פוסט הזה:
כל מה שאני כותב הוא על דעתי בלבד, ובשבילי, שזה הכי חשוב.

ביינתים אני רואה יתרונות רבים, זה לא קל להיות חרמן שכל זוג עופרים, מעורר בי חשק.
אם כי, אני יכול להתפרק מול המחשב, אבל אני לא עושה כן, כי זה האתגר.

בנוגע למה שנאמר פה, כל אדם זכאי להחזיק בדעה משל עצמו, זה היופי באינטרנט, חופש דעה.
ומי שרוצה לחקור את הענין בצורה אישית, יותר ממוזמן.

שאלה כאן לגברברי הפורום:
אייך אתם מרגישים אחרי מספר 1 או 2, חזקים יותר?
זקוקים לפחות שינה?
בהירי מחשבה?
רגועים ועם יותר שליטה עצמית?

אם כן, זכיתם, אצלי זה הפוך.

שיהיה לכם יום נפלא.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

33
ghost ידידי, מזדהה מאוד עם מה שאמרת. לא יודע מה התדירות שהיית נוהג ללכת בה לשירותי סקס אבל נראה שגם אתה מנסה להיגמל. גם אני לא פעם חווה אכזבה גדולה כשאני נשבר ושואל את עצמי רגע אחרי איך נתתי לזה לקרות. שואל את עצמי: "למה? הרי הפעם היית חזק". זה מתעתע. כל פעם כמו כל מכור אחר אתה אומר לעצמך, "לא אני רק בודק פה מספר", "לא אני רק עולה לבדוק במה מדובר" וכו'. קשה לי להסביר מה בדיוק אני חושב שרע בהליכה לשירותי מין בתשלום, אבל אחרי כל פעם שאני הולך ישנה איזו אכזבה. אתה אומר לעצמך שהיית יכול להשקיע את האנרגיות האלו בלהתחיל עם מישהי ולנסות לזיין אבל הרי זה כל כך קל ללכת לשם. אתה רואה את התמונות, המוח מתחיל לבנות לעצמו תמונה..ריגוש ואתה הולך בתקווה לקבל חוויה של החיים. גם אני כמוך מתחיל עם בחורות, אפילו הייתי לא מזמן במערכת יחסים שנגמרה בכאב לב, אבל פעמים רבות מדי גומר אצל זונות. אם אתה רוצה שנתמוך אחד בשני כמו אלכוהליסטים אנונימיים תשלח הודעה בפרטי.

34
לא משנה כמה זמן תתאפק, בסוף זה יצא, זה יצא לבד, אתה יכול חודש להחזיק ובסוף אתה פשוט תפלוט את זה, אפילו בלי לגעת בכלום,
כי אין מקום, וזה חייב להשתחרר,
ככה נברא האדם, חרמן מבטן ומלידה, יוצא מהחור שהוא מת להגיע אליו כל החיים, ושניה אחרי שיוצא דוחפים לו ציצקלך בגודל כל הגוף שלו לפחות, ישר לתוך הפה, הוא מוצץ אותו , ונרגע ישר,
אז מה אתה מצפה ??

אני מאוד מקווה שתחזיק את מה שאתה מתכנן, גם אני הייתי פעם ככה, זה פשוט להלחם נגד הזרם המאוד חזק,
רק תדע שאם תגיע נפילה , אתה תרגיש צורך לפצות על הזמן הזה, ואתה תתחיל לזיין במרץ רב, ולהביא ביד עד שתרגיש שעוד רגע אתה משפיך את האשך שלך החוצה מרוב שהוא נסחט...

כשתהיה באמת באמת חרמן אחרי לא מעט זמן שתהיה בהתנזרות אתה תרגיש שזה ממש משבש לך את החיים, נשימות כבדות, זין שכבר כואב מרוב שהוא עומד חזק, ביצים רגישות למגע, הרגשה מוזרה בזין כאילו משהו עוד רגע עומד לזרום ממנו,

נ.ב אם אתה פעיל ספורטיבית, זה הולך להיות אחושרמוטה קשה.

הייתי שם, וזה שיתוף מהחוויות שלי,

קיצר בהצלחה, מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
ו

35
אם אתה פעיל ספורטיבית, תצטרף לאיזו קבוצת ריצה/רכיבה/טריאתלון.
תתחטב, תיכנס לכושר ותזיין בחינם - והרבה!
מלא מחפשים-מחפשות נמצאים שם.
זה הריקודי-עם החדש.

בהצלחה!
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

36
Gh0st היקר...
חייב לציין שאני מאוד אוהב את הצורה שבה אתה מתבטא, ניכר שאתה אדם רגיש וחושב.
ואולי אתן לך עצה אחת שמכר לי פעם הודי קשיש תמורת 10 רופי (שקל)
You are thinking too much
בן אדם הוא בשר ודם. לא רק ראש, לא רק שכל, לא רק היגיון.
אל תבזבז את החיים בהלקאה עצמית.
ואל תחפש אמת נשגבת... הדברים הם פשוטים, אולי אפילו פשוטים מדי.
מאחורי כל המסיכות אנחנו ילדים שזקוקים לחום ואהבה ולחיבוק...
וכיוון שאנחנו חיים בעולם קר ומנוכר, כל אחד ממציא לעצמו דרכים שונות ומשונות כדי למצוא קצת חום. קצת סיפוק לאגו הגברי קצת "אתה בסדר..." קצת "טוב כאן"...
באופן טבעי אנחנו רוצים את מה שקשה להשגה.
ובאופן עוד יותר טבעי אנחנו קונים את מה שמוכרים לנו מאחורי כל עץ רענן...
העולם מלא בנשים צעירות ויפות, ברגליים ארוכות, טוסיקים משגעים, ציצים מטריפים...
אז מי מאיתנו שזכה בגוף/פנים/אישיות כובשת של זכר אלפא - הנשים נופלות לרגליו, והוא מזיין עד אבדן ההכרה או עד שהוא מאבד עניין ומחםש את האתגר הבא. כי תמיד נישאר לא מרוצים.
זה לא מרוצה כי הוא לא מזיין מספיק, ההוא לא מרוצה כי הוא לא מרוויח מספיק, ויש עוד אלף סיבות להישאר לא מרוצים.
והאמן לי - גם זה שיש לו את הכל... גם הוא לא מרוצה.

ושאר ה-90% מתרוצצים בין דייט אחד לאחר, מתאהבים בשוברת לבבות אחת ואז בזו שאחרייה, רוקמים חלומות על אהבת אמת, צופים בהמון פורנוגרפיה, וחיים בתסכול מיני מתמשך.
זה המצב ה"נורמלי"...
עד שמוצאים את זאת "שלגבייה אין ספקות" ומתחתנים איתה, ואז הספקות מגיעים ;) זו דרכו של הטבע.

זנות היא "קסם"... קיצור דרך...
הכוסית המדהימה הזאת יכולה להיות שלך תמורת 400/500 ש"ח והנה... שילמת את האתנן ולרגע אחד עקצת את המערכת. עקפת את כל המכשולים.
ואנחנו מתמכרים לקסם...
לקסם של זונות (קיצור דרך לאהבה) לקסם של סמים ואלכוהול (קיצור דרך לשמחה) לקסם של הימורים (קיצור דרך להצלחה) ולקסם של סיפורים (קיצור דרך למציאות טובה יותר).
אין חדש תחת השמש. כך היה וכך גם סביר להניח שיהיה.
כתב אחד החברים המכובדים בפורום בחתימתו "בסוף זה לא משנה... בסוף כולם מתים"
וכתב אחד מבכירי הזיינים בארץ ובעולם "החיים כל כך יפים, שגם מי שמאמין בגן עדן לא רוצה למות"

אנחנו כאן לפרק זמן מוגבל ביותר, ומוטב שלא נבזבז את הזמן הזה בחלומות על מה שיהיה, ולא בהתרפקות על מה שהיה.
אלא במה שחי ושריר ועומד כאן ועכשיו מולנו.
ואם עומדת מולי אשה יפה, והפרוטה מצויה בכיסי...
אני יכול להרהר במשמעות הקיום או בריקנות החיים, ולהגות בפלונטר הזה יומם ולילה,
ואני יכול להיות איתה... ולחוות משהו.
אולי טוב, אולי רע, אולי מלא בתוכן, אולי ריק וחלול...
הפורום מלא בחוויות מכל הסוגים, ואם היה פורום כזה שעוסק בסקס "לגיטימי" גם הוא היה מלא בחוויות מכל הסוגים.
כי חוויות מכל הסוגים זה מה שקורה לנו כשאנחנו פוגשים אנשים ונשים...

ואם אסכם את החפירה שלהלן -
You are thinking too much
פשוט תהנה מהחיים

37
פורסם ע"י backtalker :

"לקסם של זונות (קיצור דרך לאהבה) לקסם של סמים ואלכוהול (קיצור דרך לשמחה) לקסם של הימורים (קיצור דרך להצלחה) ולקסם של סיפורים (קיצור דרך למציאות טובה יותר)." -

אמת ויציב בקטוקר,
ברשותך תיקון "קטן" למשפט הגדול שכתבת ,
קסם של זונות = קיצור דרך לא לאהבה , אלא לנשיקות , מציצות , סקס עם חתיכה צעירה.
מאמין שאתה מסכים איתי בעניין.

39

בקטוקר היקר.

ראשית אני מודה לך על הפוסט, העצות והמילים המעודדות.

חזק ואמץ איש יקר.

וכמובן גם לחברים היקרים: סופר לאגר, ותיקק, ומלח פלפל, מודה לכם מעומק הלב.
מוחא כפייה

עידכון:

מי אני ומה אני שאנסה להבין סדרי עולם, ולקרוא תיגר על מהלכי העולם וטבעיו, אני בסך הכל מנסה להגיע לדבר שהאנושות כולה נכספת להגיע, כל איש ואישה, מכל נתיבי העולם הזה, דתיים חילוניים ו אתאיסטים, כל פיפס במהלך חייהם זה למען המטרה הזו, והם רוצים דבר אחד:
שלוות הנפש.

אנחנו יוצרים חברויות, נלחמים, מתחתנים, עובדים, נלחמים בשדים הפנימיים, בפחדים הפנימיים ברצונות ובתאוות, ואנחנו מדמיינים בראש, אי אילו סיטואציות, אייך למה כמה ומתי, כי אנחנו מקווים שבסוף נשיג שלוות הנפש.

וגם אני לא יוצא דופן, אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי, ובתכלס ללכת לזונות זה לא אני, אין בזה עתיד, כי בכל היבט שתבחן את זה, לא מבחינה אבולוציונית(מדעית) ולא מבחינה אישית ערכית ועתידית, ללכת לזונות זה סיפוק מהיר וזמני, לבעיה קבועה שלא תיעלם בעצמה.

כמו לאכול ג'אנק פוד, ולהאמין שזה בריא, כן בטווח הקצר זה משתלם, זול טעים ומשביע.

אבל מה יקרה לגוף שלך בעתיד הרחוק, יסבול ויתבלה.

לא אשקר שאני רוצה ללכת לזונה, אני מתאווה לזה ביותר, ואני נמשך לזה מאוד, אבל אני יודע שזו אשליה, וזה רק יהרוס אותי יותר.
ומעל הכל, אני מפחד מההרגשה הפנימית של אחרי.

מאז שהפסקתי היתרונות הן קודם כל כלכליםקריצה

מנטלים , שאני מביט בעצמי פנימה, ומנסה לתקן את עצמי, מדיבור מיותר עד להתנהגות בלתי הולמת.

פחות לכעוס, ופחות להתווכח על שטויות.

אני מרגיש בוגר יותר.

מבחינה פיזית, יש לי יותר חשק להתאמן, ואני משתדל לנצל את הזמן הפנוי בצורה יעילה יותר.

כולנו, גברים ונשים מכורים למוות הקטן(גמירה), ל3 4 5 שניות של הנאה, כל המרדף הזה לכמה שניות מענגות, וזה לא נגמר, זה פשוט מתחיל מחדש.

ואני מאחל לכולם אורגזמות נוןסטופ, אבל עם מישהי שאתם אוהבים, כמו שכתב שלמה המלך
(שהבין בנשים כמעט כמו רבנו רוני)
בשיר השירים:

"מה יפית ומה נעמת, אהבה בתענוגים"

בברכה, והרבה אהבה חברים, רק אהבה תביא אהבה.

:-)

נ.ב

כתבתי את זה שלשום, כי ראיתי את התגובות החדשות, אחרי 3 שבועות שלא הייתי כאן.
הבטחתי לא ללכת במשך חודש מה25 ל7 עד ל25 ל8, אז טכנית הצלחתי.
בתכלס, אתמול נפלתי והלכתי לאירה.

אתמול התחיל במחשבות שבאו והלכו, בכאבי אשכים(כי צפיתי בפורנו כמו דביל גמור), ופשוט לא יכולתי להתרכז בעבודה, ניסיתי, הלכתי, דיברתי, בזמן הפנוי שהיה לי הלכתי וטיילתי, נכנסתי לשיחות מענינות, ובראש ובלב, יושב השטן, ומנגן, ואני לא רוצה, אבל הניגון נמשך כשהגעתי הביתה, נכנסתי לכאן, ישר למדור תמונות, וחיפשתי מישהי, כל מה שרציתי היה תפוס.
ואז משום מקום, חבר הגיע אלי, ואמרתי לו שאני הולך לתת בראש, והוא אמר לי אל תעשה את זה, אל תיהיה אפס, תתגבר, והוא ישב איתי שעתיים, שאני עם פרצוף מעפן וחמוץ, מת שילך, אבל מצד שני רוצה שישאר, עד שהתחלתי לנמנם, והוא אמר לי תנוח, תרגע.
ישנתי שעה, וקמתי ב8 וחצי בערב, וההרגשה עדיין שם.
אחרי כמה דקות, החלטתי ללכת, עיינתי התקשרתי, וכל הבנות היו תפוסות, רק אירה עבדה, טסתי לבת ים, כשאני מייחל שמשהו יעצור אותי, ואלוהים נתן לי בקטנות, לקחתי את המחלף הלא נכון, הסתבכתי בפקקים, הגעתי לדירה לא היה לי מזומן, הלכתי לחפש כספומט שוב פקקים ולחץ, אבל אני דלוק וחסר שכל, כי כבר שיכנעתי את עצמי שהנה מגע נעים בהישג יד, אינטימיות שכה חסרה לי במרחק של דקות בודדות.
*נאנח*
כלום לא עזר.

אפילו כשהפקידה מנסה לחזור אלי, והטלפון שלי חוסם שיחות פרטיות, ואני מתייבש מחוץ לדירה, עד ששמתי לב שהפקידה התקשרה 4 פעמים, ונחסמה.
כולי לחוץ ואמרתי לעצמי שבטח עכשיו, קיבלתי באן מהתאגיד, התקשרתי, והיא בצורה קצת כעוסה, למה אתה מנתק אותי?
"לא ניתקתי, הטלפון חסם שיחות פרטיות, אני פה..."
פקידה:"טוב תעלה, קומה 1, דירה 7"

נכנס כאילו זו הפעם הראשונה, פנים נחמדות, אבל לא ענין אותי, רק לחוות את זה ולעוף משם, שמתי 500, התחלתי באקט,גמירה אחת, מקלחת, דיברנו 15 דקות, צחקנו ואז רמזתי שנמשיך, גמירה 2, התלבשתי, ועפתי משם אחרי 35 דקות, בדלת נישקה אותי בחמימות, ונתתי לה גם חיבוק קטן, והיא אומרת לי בכנות:
"you are good man"
אמרתי לה גוד נייט, ובמדרגות סיננתי לעצמי"בחור טוב? מה זה עוזר לי בכלל."

ברכב רציתי לבכות, אבל לא יכולתי.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

40
[QUOTE=Gh0st]

[QUOTE=מלח פלפל]

שאלה כאן לגברברי הפורום:
אייך אתם מרגישים אחרי מספר 1 או 2, חזקים יותר?
זקוקים לפחות שינה?
בהירי מחשבה?
רגועים ועם יותר שליטה עצמית?

אם כן, זכיתם, אצלי זה הפוך.

שיהיה לכם יום נפלא.

[/QUOTE]

מרגיש נפלא, תחושת התחדשות, פוקוס ו"אנרגיות חיוביות".
קבעתי לעצמי יעד של "סיבוב" בחודש ובינתיים עומד בזה בכבוד. כשאני מרגיש שזה לא זה, אני עוצר לזמן מה (חודשיים שלשה) לסדר את המחשבות והחשק.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”