כ שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית! - סקס אדיר

שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית!

2
לדעתי יש למחוק את הפוסט לאלתר
אני ושאר חברי הפורום לא יענו לשאלות שכאלה
אך אתם נותנים במה לפוסט כזה !!!!!!

אני אישית ממליץ למחוק אותו לאלתר כי זה רק פוגע בפורום .

תודה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

4
שלום יקירתי,
נראה לי שהפתעת הרבה אנשים כאן ולשונם נדבקה לחיכם.
אדבר על עצמי לבד.
אני אדם נורמטיבי, מקובל מאוד על הבריות ומכבד מאוד את הסובבים אותי.
גם את הבחורות שמעניקות לי את חסדיהן, אני מעריך ומכבד.
מי שלא מכבד/ת אותי בכסף או שלא בכסף, מקבל/ת בחזרה אותו יחס.
בחורות שנראות לי נרקומניות, מקבלות ממני כסף מבלי לקבל ממנה תמורה.
בחורה שמעניקה לי את חסדיה, מקבלת ממני יחס של חברה ויותר מכך, אני
מכבד את תעצומות הנפש שלה. רוב הבחורות שהייתי איתן יכלו לעבוד בשקט
בעבודה "רגילה" אבל בחרו להרוויח הרבה כסף בזמן קצר.
יכול להיות שמדי פעם חרגתי מהעקרונות שלי והתנהגתי לא יפה,
אבל גם האנשים שמסביבי בחיי היום יום ספגו קיטונות.
בכל מקרה, הבחורה שנמצאת איתי תמיד יכולה ללכת ותמיד אני שואל
אותן אם יש מישהו שמחזיק אותה נגד רצונה.
מקווה שעניתי על רוב השאלות. אם יש לך עוד שאלות יותר אישיות...:-)
בפרטי.
בברכת "חייבים לענות על המבחן"
ק.

5
שלמה המלך ידידי,
נהפוך הוא. אני חושב שהחוזק של הפורום נובע מכאלה סיטואציות.
אם יבינו שאנחנו לא חיות אדם, יכול להיות שיום אחד יהפכו את
הנושא לחוקי. זכותה של העלמה לשאול שאלות, במיוחד אם זה בנועם
ולא בהתלהמות. כדאי לשמוע....
בברכת "תני לי שאלות יותר קשות"
ק.

6
שימו לב חברים!!!
לדעתי מדובר בעיתונאי שמנסה כבר כמה זמן דרך הודעות פרטיות להגיע לראיון עם אחד המשתמשים כאן.

אני לא אומר שזה רע או טוב, פשוט שימו לב. כנראה שבחורה סקרנית, זה לא.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

7
1. לא חושב שהרוב מחפשים חוויה של "בת זוג", לפחות לא אני.
2. אנאלי זו חוויה שגרתית? כמה בחורות את מכירה שנוהגות לקיים יחסי מין אנאליים?
כל החוויות שתיארת לדעתי מעורבים חוג מצומצם מאוד, לדעתי מעל 90% מעדיפים דברים סטנדרטיים.
3. לדעתי אף אחד לא יפסיק ללכת, פשוט התדירות תרד כי היצע האופציות הבטוחות ירד והמחירים יעלו, הרבה דירות שמעסיקות מס' בנות ייסגרו, זנות הרחוב תעלם לחלוטין ובעיקר ייפגעו הנשים הכי חלשות כלכלית בגלל שלא תהיה להם פרנסה.
4. מהרגשה אישית שלי רוב הבנות בעיקר בשביל הכסף ולא ההנאה, אבל ניתן למצוא גם כאלה.
5. הבחורות שסובלות מבעיות סמים הן בעיקר אלה שעובדות ברחוב, ואולי עוד כמה מהדירות הכי זולות, אבל לדעתי הרוב המוחלט לא מסוממות ובאות בעיקר להרויח כסף טוב ביחס לעבודה קונבנציונאלית.
הן יכולות לקום וללכת? כן, אבל יש כאלו שיימנעו בגלל הבאסה בלהרויח פחות משליש בעבודה רגילה.
6. כסף כסף

8
1. אני נראה בסדר גמור וגם אחלה בנאדם בסהכ. מהנדס.
התשובה היא שאת צודקת אני צריך חברה דחוף ולא יעניין אותי אחכ ללכת לזונה.

2.לפי 1 אפשר להסיק שאני דיי נורמלי ומשחק תפקידים יעניין אותי אולי לעשות עם חברה אבל עם זונה זה רק צורך אנושי
3. כשנגיע לגשר נחצה. גם עכשיו יש חששות זה לא בדיוק משהו להתגאות.
4. לדעתי, לפי הרגשה אישית 50 60 אחוז נהנות עם הסקס איתי. זה לא אומר שהבחורה הייתה עושה את זה אם היא לא הייתה צריכה את הכסף אבל מאחורי הגניחות המזוייפות אפשר להרגיש גם הנאה אצל חלק מהבחורות. השאר זה לתת עבודה בדיוק כמו שרשמת אבל גם פה זה מתחלק בין לתת ועבודה ותעוף מפה לבין לתת עבודה אבל בסהכ לא רע לי איתך אתה דיי סבבה ואני שמחה שנהנית.

5. אני הולך למה שנקרא דירה דיסקרטית פה באתר. אם יש למישהו המלצה אחרת בבקשה בפרטי. מה שאני רואה , לא מסוממות. אולי עושים משהו אבל לא הטיפוס המסומם ברחוב. זה גועל נפש אף אחד לא היה רוצה. בדכ נראות בחורות חמודות שצריכות את הכסף.
אני ממש לא חושב שממתעללים בהם ובטח שהם לא בכפייה. מדיבור עם כמה מהם אני מבין שהם תקופה פה ותקופה במדינות אחרות באירופה. שמתי לב פעמים ספורות על כף יד שרואים שיש צלקת מוזרה וישר עולות מחשבות מה היא עברה בחיים שהיא הגיעה לעסוק בעבודה הזאת ואולי התעללו בה באמת בעבר. אבל הבחורה באה לעבוד ולעשות כסף זה לא שבאמצע אקט אני אגיד תשמעי נראה לי שהתעללו בך בעבר אני מרגיש רע עם זה בואי נפסיק ותביאי לי את הכסף חזרה. אלה החיים ויש רחמים על כל בחורה שעובדת בתחום והשאיפה היא להיות כמה שאפשר בסדר.
6. פחות או יותר עניתי
יום טוב..

10
אענה לך ומזמין אותך לאתגר את החשיבה שלך.

1. חלק גדול מהגברים כאן בפורום נשואים. ומה ההקשר בין צמד המילים "בת זוג" לזנות מבחינתך? או ליתר דיוק מדוע זונה היא לא בת זוג מבחינתך? והאם חשבת על כך שיש זונות שהן נשואות? ..... בקיצור המשוואה שעשית מי שהולך לזונה - מחפש לא בת זוג, לאו דווקא נכונה.

2. גם פה את מוזמנת לאתגר את מחשבתך מדוע מי שהולך לזונה מחפש חוויה לא שגרתית בהכרח?? אולי הוא מחפש חוויה אנושית פשוטה ולא משהו "מטורף" כפי המחשבה האוטומטית שלך?

3. אם יעבור חוק נגד נהיגה במהירות מופרזת, מה יעשו אז? אההההה, יש חוק כזה. ואם יעבור חוק נגד העלמת מס? אהההה, גם חוק כזה יש. אממ...... עכשיו ברור למה אף אחד לא נוהג מהר ואף אחד לא מעלים מס.

4. יש ויש. דרך אגב אגלה לך סוד, גם הלא זונות חלקן נהנות וחלקן לא אבל שמרי את המידע הזה אצלך שלא ידלוף.

5. יש מצבים שבהחלט מרגישים ואז אני מניח שלא רק אני אלא רבים נוספים פשוט הולכים הלאה. אך יש כאלה שפחות איכפת להם

6. הסיבה העיקרית היא כסף. כסף עבור מה?, המון אפשרויות. יש כאלה שלסמים (מיעוט) יש כאלה שלתיקים/נעליים וכו' של לואי-ויטון. יש כאלה להוצאות יום יום כמו שכירות, ארנונה וספריי לימוד לילדים. ויש... ויש... ויש... ויש. למה הם נשארות? חלק מהם כי הם רואות שזה כסף "קל" ומתמכרות לעצם עשיית הכסף ולחופש הכלכלי שהזנות מאפשרת להם ולא מוכנות לרדת ברמת החיים. וחלק כי ההוצאות שלהן על סמים ואו שטויות אחרות ממשיכות.

האם חשבת על כך שהרבה לפניי רופאת השיניים הראשונה שהופיעה על דפיי ההיסטוריה כבר היו זונות רבות שקדמו לה??

האם חשבת על כך שבעבר (ובמידה רבה גם היום בחלקים מסוימים בעולם) זנות הייתה מקצוע לגיטימי ומכובד?

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי הרב”