כ הפתעה ב180 שקל (אזור תל אביב) - דף 2 - סקס אדיר

הפתעה ב180 שקל (אזור תל אביב)

16
טוב אז הנה הדיווח שכולם חיכו לו

ביום חמישי הלכתי לדגום את הגברת, מכוונת לדרום ת"א.
ההכוונה שלה ממש לא ברורה והסתבכתי קצת אחרי מספר טעויות הייתה צריכה להדלק לי נורה אדומה כששמעתי אותה אומרת משהו בסגנון"אם אתה לא מוצא אל תבוא".

הבחורה עצמה מבוגרת עם חזה סיליקון פרצוף שנראה שעבר ניתוח, שילמתי לה 200 שקל לחצי שעה כולל אנאלי ומקלחת משותפת.
בפועל קיבלתי בחורה חופרת בטירוף לא סותמת את הפה לדקה נכנסנו להתקלח או יותר נכון אני עמדתי לידה וראיתי אותה מתקלחת
אחרי זה אמרה שהיא צריכה להשתין ושוב התקלחה. שתבינו עבר כבר 15 דקות מאז שנכנסתי.
התחלנו סוף סוף את האקט התחילה במציצה חלשה לא הכניסה בקושי רבע זין וזה לא שיש לי כזה גודול עשתה את עצמה עושה לי רימינג בפועל הרגשתי שזאת האצבע שלה וביקשתי ממנה שתעשה עם הלשון אמרה לי מי עושה רימינג עם הלשון? רימינג זה עם האצבעות.
ביקשתי ממנה אנאלי אמרה לי שיש לה שילשולים!!!
אמרתי אוקיי לפחות נזיין חזרתי אליה, מרגיש כאילו הכנסתי את הזין שלי לבאר גמרתי אחרי 2 דקות והתחלתי להתלבש
בנתיים היא הלכה לשירותים ובלי בושה עשתה לידי מספר 2 כאשר הדלת פתוחה ואני שומע את הכל וזאת דירה חדר מסריחה!!!
ריססה את הדירה באיזה ספרי ריח שנשאר עלי לכל היום ולא הסכימה לפתוח את הדלת עד שלא חנקה אותי עם הספריי הזה

בקיצור בחורה נפילה חבל על הכסף חבל על הזמן טלפון לא יועבר לאף אחד תשמרו על הכסף שלכם למישהי אחרת בבקשה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”