1. גבר שמחפש GFE לא מחפש אהבה רומנטית. הוא מחפש נשיקות צרפתיות, מזמוזים ותשומת לב. זאת, בשונה מזיון תעשייתי וחסר עניין מבחורה משועממת. (בין שתי הדוגמאות יש אפשרויות ביניים כמובן ). זה שגבר מחפש להתנשק ולהתמזמז לשעה עם בחורה תמורת תשלום, לא אומר שהוא רוצה להיכנס למערכת יחסים מחייבת בשביל לקבל את הנשיקות והמזמוזים. לא מבין איך הגעת למסקנה מוזרה כזאת.
2. הרבה מהלקוחות בכלל נשואים. בהרבה מקרים, אחרי כמה שנים של נישואין וכמה ילדים, האשה מפסיקה לעשות סקס. היא קיבלה את מה שחיפשה בחיים- נישואין, ילדים, בית, ביטחון כלכלי יחסי- ואין לה יותר מוטיבציה להמשיך "לספק את הסחורה".
ואז לגבר נשוי יש שתי אפשרויות: לפרק את המשפחה- משמעותו לשלם מזונות, לחיות בעוני בדירת חדר, ולא לראות את הילדים שלו.
או: ב. להמשיך את חיי המשפחה ולמתוא פורקן במקומות אחרים.
אבל לא כולם נמצאים במצב שתיארתי. חלק רווקים. חלק נשואים ללא אשה בעיתית. וכאן את צריכה לנסות לדמיין לעצמך דבר שגבר שונה בו ממך.
גברים בנויים אחרת מנשים. גבר יכול לחפש סקס סתמי לשעה. לחפש את האקט עצמו. בלי רומנטיקה, בלי מחויבות, בלי חיזור. רק בגלל שזה מספק צורך פיזי. וזה לא כמו אשה שיכולה ללכת על סטוץ בתור סטייה נקודתית מאסטרטגיית הזיווג העיקרי שלה שהיא נישואין וילדים. אצל גבר, זה לא מצב יוצא דופן אלא חלק מהמהות של הטבע שלו.
יש גם אלמנט של ריגוש. סוג של התמכרות לחוויה. לחידוש. הרי גבר )בהכללה כמובן) מתרגש יותר מזיון חדש מאשר אשה שכבר היה איתה הרבה פעמים. וגם בזה יש שוני מהותי בין נשים לגברים.
3. לא מצאתי נשים מסכנות שעוסקות בתחום בגלל שמכריחים אותן. לא מצאתי נשים שהן קורבנות בכלל. להיפך. יש להן עמדה מסויימת של כוח. הן חופשיות לקבל או לדחות לקוח על פי מה שנראה להן.
הן עוסקות בתחום קודם כל בגלל המשכורת האסטרונומית.
כמעט כולו חוות אורגזמות בעבודה. זה נחשב קצת בושה אצלהן להודות בזה . הן מעדיפות להגיד ש"זה רק עבודה והיא לא מרגיש שום דבר". אבל בשיחת עומק הן כן מודות בזה. ( אני גומרת עם מי שבא לי לגמור אית). וזה הגיוני כי הן רק בני אדם. ויש לקוחות שיש אית כימייה וחיבור טוב. ויש לקוחות קבועים שאיתם הרבה פעמים יש קשר של ידידות ואף יותר.
וזה תלוי בבחורה גם. הרי זה דבר מאוד אינדיוידואלי. בחורה סיפרה לי פעם על בחורה אחרת שגמרה עם כל לקוח. והיא ממש לא רצתה את זה, אבל אצלה זו היתה תגובה פיזיואולוגית לא-רצונית. כמובן שזה מקרה יוצא דופן.
4. כל אשה, גם זו שבבית, באיזשהו מקום מוכרת את גופה תמורת משהו. ולכן אני לא מבדיל הבדל עקרוני בין אשה "רגילה" לזונה. מדובר ברצף, בסקאלה. וכל אשה נמצאת במקום אחר בסקאלה.