כ מחשבות על החיים - סקס אדיר

מחשבות על החיים

1
ברור לי שמהחוסר היכולת לפתח קשרים עם נשים עקב בעיות מופנמות בישנות וחוסר ביטחון לוקחות אותי לסקס בתשלום שאני מתחרט עליו בשניה שאני גומר זה מפיל אותי מדכא אותי וגורם לי לביקורת עצמית קשה כלפי עצמי , רוצה כל כך להיות בקשר אמיתי טוב ויפה עם בחורה , רציתי לשאול אם גם לכם זה קורה ומה עושים בשביל לצאת מהמעגל הנוראי הזה

מחשבות על החיים

2
תאמין לי חבר, אתה לא היחיד... גם אני, מהיותי ביישן אבדתי את בתולי עם זונה. בהתחלה זה היה משהו חד פעמי עם חברים ואז הפך למשהו קבוע... מצד אחד זה גרם לי להפתח יותר והייתי אחרי זה בקשר עם נשים גם...

אבל בגדול...

ללכת לזונות זה לא פיתרון, רק פיתרון זמני שבסופו של דבר תוקע אותך במעגל הזה שאתה מתרגל אליו וגורם לך להמנע מקשר עם בחורות "רגילות", כי זה הרבה יותר קל, כל מה שאתה צריך זה כמה שטרות של מזומנים ואתה מקבל זיון עם מי שבא לך.

אני אישית הייתי מציע לך להפסיק עם זה ולהמנע מכל הבנות בכסף ולנסות לחפש "בחורה רגילה" גם אם זה קשה יותר, כי רק ככה תוכל להתקדם עם משהי לקשר.

מחשבות על החיים

3
[QUOTE=aviv123]ברור לי שמהחוסר היכולת לפתח קשרים עם נשים עקב בעיות מופנמות בישנות וחוסר ביטחון לוקחות אותי לסקס בתשלום שאני מתחרט עליו בשניה שאני גומר זה מפיל אותי מדכא אותי וגורם לי לביקורת עצמית קשה כלפי עצמי , רוצה כל כך להיות בקשר אמיתי טוב ויפה עם בחורה , רציתי לשאול אם גם לכם זה קורה ומה עושים בשביל לצאת מהמעגל הנוראי הזה [/QUOTE]

תקשיב לי, אתה באמת צודק, אין בזה עתיד, אלא אם כן לא מפריע לך להזדקן לבד, ולבזבז כספים על זונות, שכשאתה צעיר, זה כמות המווות, לא מפחיד, ואתה לא סופר אותו, כי אתה צעיר וגיבור, עד ש..... אתה מקבל תזכורת לכוחו האימתני של המוות, חבר, אח, הורה.

אותו דבר כאן, אמרתי לא מזמן, שללכת לזונות זה פיתרון זמני לבעיה קבועה.
ואמרתי אותו כמכור, שאומנם עמד במשימה שלו לא ללכת במשך חודש, והצלחתי להחזיק חודש וחצי, עד ש.... ובכן, לא האמנתי שהאפלה הזאת תכנס לליבי כל כך חזק באותו יום, למעשה זה היה בשני שבוע שעבר.

אביב, הקטע בנשים מאוד פשוט, אל תחשוב יותר מידי, כי אין על מה, למשל כשאני מדבר עם אישה, לא משנה באיזה גיל, אני מקסים אותם, לקח לי שנים לשים לב לזה, כי חשבתי שכולם ככה, אבל אדם אדם, ופחדיו,בעיותיו.
תתחיל לעבוד על צמך, תעשה ספורט, תאכל בריא, ותתרחק מזונות ופורנו, ככה תתחיל להתחבר יותר לעצמך, ולהבין דברים שנעלמו מפניך לפני.
גם תפסיק להיכנס למדור תמונות אמיתיות, להתגרות, תתחיל לעשות משהו פרודוקטיבי עם חייך, ואני מבטיח לך שיבחינו בך, ותשיג בחורה, אין לך מושג כמה זה קל, אני אומר לך את זה מניסיון, אבל החוכמה להשיג מישהי שתאהב ותכבד אותך, זה כל התורה.

חפש את הדיון שפתחתי שנקרא:"לא הגיע הזמן להפסיק להיות מי שאני לא?"

ותזכור, נשים כמהות לאהבה וזוגיות, לא לאיזה חרמן שמחפש להשפריץ וללכת, אהבה, וכנות, לא חרמנות ופורקן, מניסיון, האישה הכי קשוחה בעולם היא לא יותר ממסכה דקיקה ושברירית, שמתאווה לאהבה ולגבר שיאהב אותה, רק צריך מן.
יכולתי להתחתן 3 פעמים בחיי, ובאתי כולי מלא פחדים, עד שהבנתי, שאני מכניס לעצמי דימיון חזק על כל מה שאני לא, ולא על מה שיש בי.
דימיון על מה שישתבש, ולא על הדברים הטובים שיכולים לבוא.

הדברים הכי טובים מחכים לך, לי, לכולם, בקצה גבולו של הפחד.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

מחשבות על החיים

4
המצב הוא פשוט מאוד, יותר פשוט ממה שאתה חושב, תן לי להסביר לך איך זה עובד,

פעם פעם פעם לפני שנים רבות שנות ה 60-80 , הבחורות לא היו מתוחכמות , כלומר הן היו מאוד תמימות, ואתה יכול לראות את זה לפי המנטליות של סרטי הבורקס ששיקפו את הלך הרוח בחברה באותן השנים, והאמת זה גם מה שבפועל קרה, כי אותם בני נוער של אז היום הם האבות של כל אחד ואחד,

אכן בעבר לא היה קשה להשיג בחורה , הבחורות היו לחוצות חתונה, הן רצו לצאת מהבית של ההורים, לא היה אז אופנה ללמוד שכל אחת פוסטמה מוציאה תואר במדעי הזיוני שכל ומרגישה שהיא מינימום דוקטור, או באיזה תפקיד בכירמהנדסתואטאבר , הן היו פשוטות, הן ראות את ההורים שלהן כסוג של מודל, האמא נשואה לאבא, היא מבשלת הוא עובד, אולי גם היא, וככה היא גדלה, לא היו גירויים גבוהים כמו היום, פעם לצאת לחברות לסרטהצגה זה היה מספיק בשביל רמת גירוי , שלא נדבר על הדבר הזה גירושים , גוואלעד!!!!

כיום, המצב שונה לגמרי, הדור היום מחורבן ומסריח מהיסוד, חינוך של מיץ של זבל, כל היום רודפים אחרי גאדג'טים ושטויות , היום אייפון 7 שווה אז חייבים לרוץ ולקנות, ואייפון 4 אתה יכול לשים אותו מתחת לרגל של השולחן כדי שהוא יפסיק להתנדנד, אבל רגע זה עלה 4000 שקל, אההה שכחתי זה היה לפני 4 שנים? היום זה כבר לא שווה כלום, אייפון 5 ? גם כבר לא משהו, רק אייפון 7,
ועוד שנה אייפון 8... מובן ??
אני מניח שלא, אז אני אמשיך.
האינסטוש.... שבו כל שרמוטה שהגיעה לגיל מצוות חייבת להראות את דדיה הממש לא קטנים כי יש הורמונים בבשר, ולכן בחורות מתפתחות מאוד מהר היום, כל אחת מצטלמת בפוזה של מינימום שחקנית פורנו,
כמו הבנות שתופסות מעצמן היא 100% , אין אחת שתתחילאיתה והיא לא תגיד לך בשלב מסויים "יש לי חבר" , סעאמק אני מתערב איתך על 1000 שקל שלא רק שאין לך חבר, את עכשיו הולכת לבד הביתה לאונן עליי, אבל אין , בשביל הפוזה שלה והאגו היא חייבת ,
ואם חברה שלה לידה??? בכלל!!!!! היא תגיד שיש לה חבר בכזו התלהבות כדי להשפיל את החברה שלה, יענו " תראי יא כונפה הוא מתחיל איתי , את סתם פה בשביל שאני אראה טוב לידך"

אין את הפשטות של פעם, היום מתגרשים כי נשבר הזין אחד מהשניה, חצי שנהשנהשנתייםשלוש ואז מתחיל לשעמם,
הגבר מתי שהוא נמאס לו מהאישה גם אייל גולן נשבר לו "אי אפשר לאכול כל יום אנטריקוט" אז הוא התמזמז עם ילדות בגיל תיכון,
היום הכל מתנהל כמו מרדף, לזיין כמה שיותר, לעשות כסף כמה שיותר, להיות תמיד עם הרכב הכי נוצץ ומבריק, ועזבו כרגע שזה כולה מאזדה 323 ליסינג לשעבר עם 200 אלף ק"מ חבוטה, אבל קסנון ומערכת שתעשה אותך חירש זה MUST, המערכת עלתה יותר מחצי משווי הרכב, אבל השופוני...

והבחורות תמיד צריך "להשיג אותן" לא משנה מה, תמיד גברים יתחילו עם בחורות,
רבאק יא מג'ייפה, למה מי את בכלל יא רווקה זקנה , בת 35 רווקה עובדת כמו חמור בהייטק, יוצאת לפאב עם חצאית מיני ומחשוף בשיא הקור בינואר, עומדת עם החברה שלה רועדת מקור מחוץ לפאב כדי להיכנס, ובפאב מרגישה שהיא מינימום מלכת אנגליה, טוב נו הרפידות בציצי והמחשוף עושים את שלהן...

ובסוף היא חוזרת לבד הביתה וישנה כמו כלבה לבד, במקרה היותר טוב (תלוי בעיני מי) היא נכנסת להריון ונהית חד הורית, או שהיא מתחנת ומתגרשת ונשארת עם ילד, ואז יש ילדים שגדלים בבית דפוק,
והמטומטמת מבזבזת את החיים שלה, ובסוף מתחתנת עם איזה מכוער מטומטם, ומרגישה שהיא "מתפשרת" ואין מה לעשות, וגם עליו היא חייבת לעשות את הפוזה שלה, והוא מסכן, לא יתגרש , כי למה מה קרה שהוא יצטרף לשלם מזונות לכלבה ול2 ילדים במקרה הגרוע, אז הם נשארים "בשביל הילדים" והוא הולך לזיין מהצד,

חברים, תבינו , בארץ הבחורות דפוקות, הבחורות הארופאיות יש להן תרבות אחרת לגמרי , לא סתם הרבה גברים טסים לחו"ל להביא נשים,
נכון יש הבדלי תרבות, וזה לא קל תמיד, וזה גם לא תמיד מצליח, אבל שווה שווה שווה לנסות,
מבחינתי הייצוג המסריח של הנשים בארץ זה הקבוצה המטורללת שלהן בפייסובק WHEN HE PAYS, יאללה יא מכוערות תעשו טובה ותתנדפו מפה, וכן תקראו את כל מה שכתבתי, ותפרסמו את זה בקבוצה האומללה שלכן,
בזמן שגברים איכותיים על רמה, ובפורום יש פה אנשים בוגרי אוניברסיטאות , ועם תארים אקדמאיים, שהם גברים משמכם ומעלה,
ואתן , חבורת כלבות מסריחות בגללכן גברים צריכים ללכת לזונות , תנסו לחשוב,
למה לעזאזל יש כזו מגמה של זונות?? הרי גבר הולך לשם להשלים משהו שחסר, בניגוד אליכן שאתן מסתפקות בלדחוף ויברטור לתחת ולאונן, לנו הגברים צריך להרגיש את ה REAL THING , ועדיף שהוא יהיה יפה מאוד, ולא מג'ייף , ושלא נצטרך יותר מידי לעשות לכן קוצ'י ומוצ'י , ואחרי שתביאי מציצה לגבר שלך, לא תתבעסי שהוא גמר לך בפה, את תבלעי הכל כמו גדולה, תחבקי אותו ותתני לו להרדם בשקט בלי לזיין בשכל אחר כך, את תדעי לבשל ולהכין לו ארוחת בוקר, את תדעי להעריך את הגבר שלך, את תתני לו להרגיש כמו מלך, כדי שיעשה אותך מלכה, אבל את סתם חתיכת מכה!!!

כשיתחילו להיות בחורות על רמה פה , אז המצב ישתפר,
כי הזנות באה להשלים חוסר שיש לגברים, מה שנשים פה לא יכולות לספק,

קפיש????

מחשבות על החיים

5
ואתם חושבים שאישה קבועה זאת תכלית הבריאה האלוהית
חלאס עם השטויות ...
גבר גם רווק יכול להביא ילדים לעולם באמצעות פונדקאית
זוג הומאים יכול להביא ילדים
הזוגיות יכולה להיות בריאה לתקופה מסוימת עד שהילדים מגיעים ואז מתחיל הבלאגן
תשתחררו מהסטיגמות .
זונות זה פתרון נהדר לגבר לחוות חוויות שהוא לא חווה אותם עם הבת זוג .
אם אלהים לא היה רוצה שתלך לזונה אז למה הוא ברא את האישה ? כדי שנשחק דוקים ביחד ?....

חומר למחשבה !

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מחשבות על החיים

6
נגיד שאתה מתגבר על חוסר הביטחון והביישנות , הרי ידוע שבחורות שונאות ביישנים ,
אתה לומד לפלרטט ואתה מצליח לשכב עם הרבה חתיכות צעירות.
ואז , צ'יק צ'ק , הגעת לגיל 35 ואתה כמהה לאותן חתיכות צעירות יותר מתמיד ,
שואל אותך מה אתה יכול לעשות ?
אתה יכול להיות אומן בפלרטוט מכאן עד ירושלים , לא יעזור לך ,
תוכל להצליח רק עם בנות גילך , היינו בנות 40,
עם זאת נפשך חושקת בבנות 20 רעננות ומהממות , כאלו שאתה רואה בכול מקום אליו אתה הולך כחול על שפת הים ,
אך אלו בוודאי מחוץ לתחום בשבילך .
מה הפיתרון היחיד ? זנות ,
הרי אדם בוגר בגילו לעולם לא יוכל ליהנות ממנעמיה של פרגיה צעירה , אלא רק בתמורה חומרית ,
לא יעזור לו כמה הוא יודע לדבר עם נשים .

מחשבות על החיים

7
נגיד את האמת
הגבר נועד לכבוש ולגוון, לשלוט ולנהל, וזקוקים אנחנו לזה מראשית ימי הבריאה
לצוד, לנצח, לכבוש.
האמת.. היו פה כמה תגובות שביטאו תסכול מטורף נגד נשים..
לדעתי אפשר אחרת...

אתייחס לפותח הפוסט
...................... ח
הפתרון לצבירת ביטחון הינו לא לפחד ולא לחשוש להכיר מישהי שאולי לא נראית להיט, לא עם אגו בשמיים, אולי מלאה, אולי מבוגרת, אבל אחת שתאהב את מה שיש בך ולא תתנשא עלייך ודרכה תצבור ביטחון בסקס. נשים אוהבות גברים בטוחים ונחושים גם אם הן מכוערות שמנות או מבוגרות..ולכן תצטרך מעט להסתיר חוסר ניסיונך..

אפשרי מהמשך הפוסט להבין שאתה באותו מעגל קסמים וכספים שכולם פה..נגיש וקל לזיין בתשלום אז אפילו אם תהיה לך חברה כוסית על ייתכן שאחרי כמה ימים, שבועות או חודשים ואפילו שנים תרצה לגוון. אין מה לעשות וקשה להאבק בזה.

אני סבור שגברים שנמצאים בזוגיות של שנים רבות, נשואים ועם ילדים בוגדים או סתם מזיינים מהצד בכל התצורות האפשריות. לדעתי 80-90% . אצל נשים זה אולי קצת פחות 50--40%

תנסה אולי לפנות לסרוגייט או בנות שיהיו מוכנות ללמד אותך את אומנות האהבה.
אתה לא תלמד את זה מזונה שרק תעשה לך מציצה ותפתח רגליים
תלמד לנשק. לגעת. ללקק לחבק, לגרום לאישה שלך להרגיש מלכה...

אני יכול לספר לך שהכרתי לפני כמה חודשים בחורה מילפ מזרח אירופאית כוסית על לגילה ובכלל שנראתה פי עשר יותר טוב מכל הבנות שיצאתי איתן לפניה שנים ארוכות ולא יצא איתן כלום...ידעתי לכבד, להעריך, לפנק, למלא אותה באנרגיה ושמחה ולקח זמן רב אבל בסוף זה הצליח ..אז תאמין לי שגם אתה יכול

מחשבות על החיים

8
הדבר היחיד שאני רוצה ושרק על זה אני חושב ואכפת לי זה שסוף סוף תהיה לי מישהי רצינית ואמיתית ואני יפסיק כבר עם החרא הזה, איך שוברים את כל החוסר ביטחון הזה והבית הדפוק שגדלת בו ובגללו יצאת ככה כי ההורים שלך עשו לך את הנזק הזה שהית רק ילד קטן ואומלל

מחשבות על החיים

9
אהלן,
אני רוצה להציג קצת אופטימיות כדי לאזן.
השרותים נערות עובדות התחלתי להשתמש שנים רבות לפני הנישואין.
זה לא הפריע לי להכיר, להתאהב ולנהל נישואין מאושרים וילדים.
גם עכשיו אחרי יותר מ10 שנות נישואין וילדים עדיין הסקס הכי טוב הוא בבית!
אבל, כמו האמרה האלמותית של אייל גולן, כל פעם סטייק אנטריקוט זה קצת שגרתי. מדי פעם בא לך פרוסה עם שוקולד.
מסכים שזו התמכרות אבל היא ממש לא חייבת לנהל לנו את החיים, אפשר לרווח את הביקורים ולהשתמש בהם לכל מני צרכים שחלקם אפילו תורמים לחיי נישואין יציבים ומאושרים.
בהצלחה לכולם
Merfy

מחשבות על החיים

10
ממשיך את הקו של מרפי,
צריך יותר להנות ופחות לחשוב.
זה ההבדל בין תרבות של שמרנות תחת חיצוניות של מתירנות (לבוש חושפני ופרובוקטיבי)
לבין תרבות שרואה בהנאה חלק מהחיים.
אכן לצעירים שטרם חוו מספיק בקשרים זוגיים, או חסרי ביטחון וכד' זה לא הדבר הכי נכון ומתאים, וכדאי לעבוד על היכולות והתקשורת הבין מינית ליצירת זוגיות.
למי שנמצא בקשר זוגי לא מספק, אין לדעתי מה להתבייש במימוש צרכים מיניים להנאה.
לצערי, בשל עלויות התחביב הזה, דווקא קל יותר בגילאים המבוגרים יותר לאחר ההתבססות הכלכלית.
יש כאלו שנהנים מיין טוב, או מסעדה טובה, ואחרים מנותנת שרות יפה.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”