התקשרתי, אמרה תגיע, אמרתי שאני בסביבה ותיק תק מגיע. אמרה בסדר.
מגיע אומרת לא חכה רבע שעה. כבר עמדתי ללכת (חבל שלא הלכתי). טלפון תגיע למקום קומה, ככה וככה
פותחת את הדלת בחורה די נאה וצעירה, שמה קים. אומרת שלום ומשפט ראשון כסף... כבר נורת אזהרה אבל יילאה כבר באנו...500 ש"ח שולם.
משלם אומרת, תוריד כאן נעליים, תעשן כאן אם אתה רוצה ותיכנס לחדר.
נכנסתי לחדר מתפשט. אומרת לי אל תשכב על המיטה, אני אשים לך מגבת תשכב עליה. טוב, קדימה
מתפשטת מהבייבי דול ואז רואים את הצלקות מתחת לחזה, על הידיים או מניתוחים או ממכות כבר לא יודע
לוקחת קנדום בשביל למצוץ. אמרתי לא מתאים. ניקתה את הזין עם מגבונים לחים והתחילה למצוץ בלי.
מוצצת, אחרי שתי דקות עוצרת, אומרת "אל תגמור לי בפה" מי בכלל קרוב לגמור, אל תחמיאי לעצמך. המציצה שלך סבירה לא יותר
ממשיכה למצוץ, אחרי עוד שתי דקות עוצרת. "אתה יכול לגמור אבל לא בפה" איזה לגמור??? איך אפשר לגמור ??
מוצצת עוד דקה ואז מוציאה את משפט המחץ : "רוצה לגמור לי בפה ? 150 ש"ח" טוב תפסת אותי עם הזין ביד ממש, אז אני מוכן כמעט להכל. סגור עוד 150 ש"ח.
ממשיכה למצוץ דווקא לא רע, אבל דקה בערך עוצרת מסתכלת, אמרתי טוב יילאה לפחות נזיין.
שמה קונדום, שמן סיכה, ויושבת עליי. אחרי דקה "גמרת?" מי גמר מה נדפקת??? ממשיכה "לא חזק" ובקושי נגעתי בה. ועוד כועסת...
אחרי עוד דקה "גמרת?" תגידי נדפקת??? ככה ארבע פעמיים כל דקה עוצרת שואלת. "גמרת?" מי יכול לגמור ככה???
אמרתי נוריד את הקונדום ניתן לה למצוץ. הורדתי שואלת "מה אתה רוצה??" מה אני רוצה להתפלל. תמצצי
אומרת "כן אבל לגמור לי בפה זה 150 ש"ח " בסדר אמרת לפני רבע שעה, לא שכחתי, באמת שלא.
בסוף מרוב ייאוש עשיתי ביד וגמרתי לה בפה. נתתי לה 150 ש"ח וברחתי אחרי חצי שעה. אפילו ששילמתי על שעה שלמה. רק לברוח מהסיוט הזה. 650 ש"ח על טמטום .
בצעירותי קיבלתי שירות יותר טוב אפילו מזונות רחוב.
שוד לאור היום (אפילו שזה היה בלילה). פשוט גועל נפש. אין משהו אחר להגיד.
למה אף אחד לא הזהיר אותי??? (כי לא שאלתי...חחח)