כ ישראלית בחיפה - סקס אדיר

ישראלית בחיפה

1
מתקשר למודעה הבחורה ששמה גלית רחוב דרך הים, מגיע למקום בחורה ישראלית 250 שח הבחורה לא להיט אבל חרמן, מוצצת בדיוק 2 דקות מבקש שתמשיך אומרת שלא יודעת למצוץ ושאכניס אותו ואפשר גם בלי קונדום כי היא נבדקת כל כמה חודשים, לא הסכמתי ביקשתי רק עם, אחרי בדיוק 4 דק אומרת לי נו תגמור כבר והתחילה להתעצבן אמרתי לה שעברו רק 10 דק , התחילה לקלל אותי צעקה עלי אמרה לי תעוף מפה לפני שקורה לך משהו שתצטער עליו יש לי פה אנשים שיגמרו אותך, התלבשתי וברחתי משם , אני בחור די צעיר בן 21 וכנראה המראה של הילד הרזה גרם לה לעשות לי את זה , את האמת פחדתי עוד ביקשתי ממנה סליחה רק רציתי לברוח משם ולא לקבל מכות או יותר מזה ממש פחדתי על חיי, חברים היזהרו

ישראלית בחיפה

7
היא ידועה כאן כבר הרבה שנים אני לא מבין איך עדיין עובדת וממשיכה עם זה חשבתי שתשתפר ממש חבל שבחורות מתנהגות כך ועוד להציע בלי קונדום פשוט נראה לי מטורף בעבר גם דובר על זה ממש מוזר שכבר שנים עובדת בלי קונדום מקווה בשבילה ובשביל מי שהיה אצלה שהכל בסדר

ישראלית בחיפה

8
aviv123 תסלח לי אבל אני ממש לא מבין אותך .
אתה פירסמת דיווח אזהרה על הבחורה בתאריך 27/-10-/2015 וזה הדיווח ..

זהירות אנשים יקרים

היי חברים לפני כמה ימים התקשרתי למודעה הזו

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7444 הבחורה מכוונת לכרמל הבחורה סביבות ה 35 די רחבה וגם לא יפה אבל החרמנות חח, מגיע הבחורה בטלפון הבייתי מייבשת אותי רבע שעה אני יושב ומחכה שתסיים לדבר, שאני מסיים מעביר מעביר לה את הכסף ואז מציעה לי זיון ללא קונדום בטענה שהיא נבדקת כל 3 חודשים אמרתי לא תודה מציצה בדיוק 3 דקות אפילו לא עמד לי אמרתי לה מה זה תמשיכי אמרה שזהו ושאני יכניס מבקש להחליף תנוחות התחילה לצרוח עליי אתה מעצבן אותי יאללה כבר הייתי בהלם בשוק קמתי ופשוט ברחתי משם אנשים היזהרו היא לא שפויה ולפי דעתי גם מסוכנת שמעתי שקרה לעצמה ליעד פעם עכשיו החליפה את השם קיצור לא להתקרב

ובעוד דוח שלילי של חברנו mimic שפורסם ב- 20/-03-/2016 על גלית הגבת באזהרה חמורה לא ללכת לגלית ..

ואני שואל את עצמי ואת aviv123 ידידי.

אם המזהיר והמדווח בעצמו נופל מה הטעם בקריאה ובדיווח ?

הכל בהומור כמובן אבל גם שחרמנים צריך להישאר מפוקסים !!!
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

ישראלית בחיפה

10
מעלה תהיות באשר לאמינות בדיווח אביב...אבל אולי זה רק אני...
מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך אני עושה בדיקה למודעה כלשהי או לבחורה כלשהי?
מה להקיש ? איפה? מהן אופציות הבדיקה?
תודה למצילים...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”