כ מפגש גאנג בנג עם אנה - דף 11 - סקס אדיר

מפגש גאנג בנג עם אנה

105
[QUOTE=אוליגופול]זה לא משנה את השורה התחתונה...מקווה שיפסיקו ללכת אליה עד שתתן מפגש פרטי במחיר הוגן[/QUOTE]
גם אני אישית לא הולך למפגש אישי במחירים כאלה אבל כל אדם וכיסו וזכותו לעשות כרצונו,
משלמים הרבה יותר מזה למפגשים,זכותה לבקש אתה לא חייב לשלם.
לגבי הקבוצתי אני חושב שהיא לוקחת פחות מדי לדעתי האישית תנסה למצוא בחורות שמוכנות לזה
אם תמצא ובסכום הזה אני מוריד לך את הכובע אחי.
לדעתי יחס חוויה לעומת תשלום במפגש הקבוצתי הוא אחד הטובים שיש.כל אחד שהיה עד כה
נהנה מעל הראש...תבוא ותנסה אני ממליץ :)

מפגש גאנג בנג עם אנה

107
לדעתי אין בזה היגיון להחרים מפגש גאנג באנג בגלל שהיא לוקחת יחסית יקר ב-1 על 1
זה כמו שתגיד שאתה לא תטפל אצל המוסכניק שלך כי העבודות פחחות שלו יקרות.
תעשה אצלו טיפולים ואצל פחח אחר עבודות פחחות Tongue
גם אני בחיים לא יילך בפרטי לבחורה שלוקחת 700 ש"ח לשעה ואפילו במחיר נמוך מזה, אבל אני לא הולך ומשווה תפוחים לתפוזים
בסופו של דבר אתה צריך להסתכל על מכלול העסקה עצמה, וכשהסכום הגבוה מתחלק בין כמה משתתפים זה יוצא מחיר סביר לכל כיס ביחס לחוויה

ואגב לא יודע מה הלימיט שלך, אבל היו חברים בפוסט הזה או אחר שדיווחו שאנה לוקחת 600 לשעה ו-1000 לשעתיים
אם בחלק גדול מהתאגידים לוקחים 500 לשעה אז 600 כולל אנאלי זה מחיר הגיוני

מפגש גאנג בנג עם אנה

108
[QUOTE=isz1]לדעתי אין בזה היגיון להחרים מפגש גאנג באנג בגלל שהיא לוקחת יחסית יקר ב-1 על 1
זה כמו שתגיד שאתה לא תטפל אצל המוסכניק שלך כי העבודות פחחות שלו יקרות.
תעשה אצלו טיפולים ואצל פחח אחר עבודות פחחות Tongue
גם אני בחיים לא יילך בפרטי לבחורה שלוקחת 700 ש"ח לשעה ואפילו במחיר נמוך מזה, אבל אני לא הולך ומשווה תפוחים לתפוזים
בסופו של דבר אתה צריך להסתכל על מכלול העסקה עצמה, וכשהסכום הגבוה מתחלק בין כמה משתתפים זה יוצא מחיר סביר לכל כיס ביחס לחוויה

ואגב לא יודע מה הלימיט שלך, אבל היו חברים בפוסט הזה או אחר שדיווחו שאנה לוקחת 600 לשעה ו-1000 לשעתיים
אם בחלק גדול מהתאגידים לוקחים 500 לשעה אז 600 כולל אנאלי זה מחיר הגיוני
[/QUOTE]
אצבע למעלהמוחא כפייה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”