כ המלצה על ירדן דיווח טוב - סקס אדיר

המלצה על ירדן דיווח טוב

1
הייתי אצל הרבה, מה שחשוב לי הוא שיהיה שירות טוב, שלא תהיה לך ההרגשה שרוצים כבר להיפטר ממך. דבר נוסף שחשוב לי אני אוהב יפות, כמו שאני אוהב נשים יפות רוצה גם קוקס יפה. לא שאני מזלזל בכאלה שהפנים שלהן לא מושלמות.

היא רזה, שחומה בכל הגוף, זין גדול עומד ופנים ממש ממש יפות. אין לה חזה, ואני יודע שיש כאלה שזה מוריד להם והם יגידו זה גבר בתחפושת, סבבה, מי שזה מוריד לו, שימחק את ההמלצה שלי.

מי שאוהב יפה וסקס טוב, יוכל ליהנות ביג טיים. הייתי אצלה כמה פעמים בעבר והייתי אצלה גם השבוע וחזרתי מסופק.

אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

המלצה על ירדן דיווח טוב

2
זה נכתב משום מה כ-הונאה קוקס. שלחתי הודעה לאדמין, בקשר לזה. עד אז מי שירצה את הטלפון-בפרטי.

מי שמכיר אותי פה, כמה שנים שאני פה ודיווחים שנתתי. יכול להיות רגוע לא אשלח אתכם להונאה. כאחד שנכווה כמה וכמה פעמים מהונאות כועסכועס

המלצה על ירדן דיווח טוב

5
1. יש לה מצבי רוח. היא יכולה לשכב כמו גופה והיא יכולה גם לשתף פעולה (נדיר).

2. היו עליה ביקורות מאד לא טובות. שווה לעשות חיפוש לפי השם/טלפון ולנבור בהיסטוריה.

3. יש לה תחביב להתקשר בלי שאתה רואה לאחד החברים/חברות שלה ולהשאיר את הטלפון פתוח כדי שהצד השני ישמע את הקולות.
פעם כשתקשרתי אליה היא אמרה שהיא עסוקה ושאתקשר עוד כמה דקות והשאירה את הטלפון פתוח. שמעתי את הזיון שברקע וניתקתי כי חשבתי שזו טעות. אחר כך כשנכנסתי היא שאלה אם שמעתי ואם התחרמנתי מזה.
בהמשך, קלטתי אותה מנסה להתקשר למישהו אחר. בקיצור - יש לה שריטה רצינית ביותר.

4. יש מצב שלגיא 22 היה איזה קליק עם ירדן. אל תבנו על זה שזה יקרה גם לכם.

המלצה על ירדן דיווח טוב

6
אני מסכים שזה תלוי באינטראקציה ו"בקליק" בכל מקרה גם בלא קליק, ביחס לרמה שישנה כיום של תקתוקים ורמאויות היא ברף העליון.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”