כ הציצים של שרון פרי - דף 4 - סקס אדיר

הציצים של שרון פרי

31
אני מצאתי באיזה אתר רוסי 10 תמונות שלה: 8 ללא עירום ו- 2 תמונות די זהות (שהיא מתכופפת/רוכנת)
כלומר בסך הכל, עם כל הרעש, מדובר רק בתמונת עירום אחת. אני טועה במשהו? (ולגבי התמונה: אין לה מה להתבייש, רק להתגאות :))) )

הערה: לדעתי הטיפול שלה בפרשה היה ממש כושל: יכלה בקלות לומר שמישהו זייף את התמונה שלה והפיץ.... לא ניתן היה לדעת אם היא צודקת או לא, ככה הייתה פחות מובכת ויוצאת הכי בזול שאפשר מהפרשה

הציצים של שרון פרי

37
כל ילד שיחפש sharon perry nude
ימצא את זה בליניקים הראשונים.

זה בהמון אתרים. וזה לא יימחק משם.

כל הקטע של הגנת היתר על "כבוד האישה הישראלית" מגוחך ולא קיים שום מקום בעולם.
אבל במדינת ישראל שמצנזרים באתרים אפילו את התמונות של ספנסר טניק עם העירום בים המלח(עירום פומבי, ללא הקשר מיני ובהסכמה של המצולמות), אין באמת מה לצפות...

למה מתלהבים כולם? כי בישראל של היום הרבה יותר מפעם עירום ישראלי זה טאבו.

[QUOTE=BBWLover]
[QUOTE=יוסי.]חברה מי שממש חרמן, יכול לכתוב באנגלית בגוגל, Sharon Perry nude pictures , בהצלחה..[/QUOTE]

אין שום דבר בחיפוש הזה בכי
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הציצים של שרון פרי

40
שאני אבין הכלל הזה הוא נכון רק לישראליות או לכל בחורה בעולם? האם ישבן חשוף בחוטיני נחשב עירום?
האם אני צריך להניח מראש שכל בחורה בעולם אינה רוצה בתמונות עירום, האם לא קיימת אפילו אחת בעולם שרוצה תמונות עירום? ואיך נדע להבדיל? איך נדע אם היא שינתה את דעתה? הרי קים קרשדיאן טענה בהתחלה שהיא לא רוצה שיראו את קלטת הסקס שלה, ואח"כ שינתה דעתה...
האם אני אמור למחוק כל תמונת עירום של כל בחורה מהעולם או מישראל, עד לאישורה הרשמי? Embarrassed

רק שתדעו שיש הרבה דוגמניות ישראליות מוכרות שמצטלמות עם פטמות חשופות ובישראל לא מראים בשום מקום, ואפילו לא רומזים כדי להגן על כבודה של הישראלית "החסודה"... Star

יש סיבה טובה לכך שאין וחקיקה ותפיסות ציבוריות בעולם שדומות לתפיסות בישראל, מדינה שעם השנים הופכת לשמרנית יותר מבחינה מינית.

[QUOTE=איצטגנין]

החיפוש אינו מעלה תוצאות.

אין סיבה להראות בפומבי תמונות בעירום או בחצי עירום של אישה שאינה חפצה בכך.

היא אמנם 'טמבלית' - אבל לא צריכה להיענש על כך...

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “סרטי סקס בחינם, הורדת סרטי פורנו מלאים | סיסמאות לאתרי סקס”