כ וואטסאפ + פייסבוק, אזהרת פרטיות חמורה - סקס אדיר

וואטסאפ + פייסבוק, אזהרת פרטיות חמורה

1
בימים בהם ענקיות תקשורת כמו:פייסבוק,גוגל וכו׳ מותקפות ובצדק על המידע הפרטי שלנו שהן אוגרות
ועל השימוש שהן עושות בו.
גיליתי כי גם בעולמנו הקט של צרכני הזונות קיים מאגר מידע שנעשה בו שימוש.
בשני מקרים שונים שהגעתי לנערה עובדת שלא הייתי אצלה מעולם ושרק ירדה מהטיסה ישירות לעיר הזונות
שתי הנערות פנו אליי בשמי(הבדוי כמובן).
לאחר התאום בווטסאפ שבו הן לא אמרו כלום,כשהגעתי לדירה הן קיבלו אותי בחיבוק,נשיקה והקב״ן בשמי.
ניסיתי לתחקר אותן בעדינות לפשר הדבר,הן ניסו להתחמק אך מהמעט שהצלחתי לדלות,הבנתי כי הבנות משתפות במידע עלינו.
השמות (לא הכינויים בפורום) ומספרי הטלפון שלנו.
לשמחתי אני נמצא ברשימה הלבנה אך קיימת גם רשימה שחורה של אנשים שיש להתרחק מהם.
קצת לא ברור לי איך הגעתי לרשימה הרי קטונתי מלהיות רב רוני או שאר זייני הפורום ואני פוקד נערות עובדות בתדירות נמוכה.
בגדול לא ממש מפריע לי נושא שיתוף המידע בין הבנות כל עוד אין חדירה לפרטיות וכל עוד אנחנו שומרים על הדיסקרטיות
שלנו,אל זה בהחלט הפתיע אותי.
כנראה שמוסר ההשכל הוא :תהיו נחמדים אל הבנות,לכו תדעו איך זה ״יתנקם״ בכם בעתיד.
נ.ב הדיווח על הנערה האחרונה שקרה איתה המקרה,אכתוב אותו בשרשור המתאים.

2
אתה אומר שלא מפריע לך שהתיירות משתפות ביניהן את המידע, אך שים לב למילותיך-שלך:
[QUOTE=יופיטר] מותקפות ובצדק על המידע הפרטי שלנו שהן אוגרות
ועל השימוש שהן עושות בו.
[/QUOTE]
כמו שהחברות הגדולות עלולות לנצל את המידע שנאסף לרעה, כך גם התיירות.
ומה זה קב"ן?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

3
הפתרון פשוט - לא מעלים את מספר הטלפון לפייסבוק ואם הוא שם, אז מוחקים (50% מכניסים את מספר הטלפון לחשבון הפייס - נתוני אמת עדכניים). בלי זה אי אפשר לאתר אותך. אגב, גם הבנות נופלות בזה וכך איתרתי זונות רבות ברשת החברתית.

4
לגיטימי לגמרי כמו שאנחנו מעבירים מידע נשים מעבירות מידע כפול , אגב הכי חשוב לא להתקשר מהמס המקורי שלכם
תחפשו אופציה למס חיצוני יש אפליקציה 015 גלובל אפשר לקנות שיחות בכמה דולרים ולעשות שימוש עם מס חיצוני לא צריך יותר מידי לשבור תראש עם סים אחר ..
ולגבי השם שלכם אין צורך לנקוב בשם האמיתי בדיוק כמו שהן עושות פשוט תמציאו איזה שם ישראלי רנדומלי כל פעם לבחור שם אחר
ועכשיו נראה אותן מזהות אותך קריצה
בהצלחה.

6
חברים, לא ליפול.
קודם כל לרוץ לקנות מכשיר בזול, יש גם מכשירי אנדרואיד מתחת ל700 שקל למצוא.
שנית כל לקנות כרטיס סים פריפייד (PREPAID),
עכשיו, תפתחו מייל חדש בגוגל, שייכו אותו למכשיר, מהמייל הזה תפתחו פייסבוק ותשתמשו בזה בלבד.
ניתן גם להתחבר מרחוק למכשיר הסלולרי אם צריך ולעשות הכל מהבית בלי שהמכשיר פיזית איתך ב-TEAMVIEWER

ממליץ.

7
*** הפוסט לא מתאים לבמה המרכזית אבל אם ניתן להשאיר אותו ליום יומיים לטובת פרטיות החברים - מידע חשוב ביותר ***

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה בפייסבוק שלי...
בכל כניסה ל-"אנשים שאתה עשוי להכיר" מופיעים לי פרופילים של בחורת נאות מראה ממוצא רוסי, שאת רובן אני מכיר באופן אישי ואפילו אינטימי... :-)

כשחקרתי את הנושא קצת יותר לעומק גיליתי, שלמעשה כל הפרופילים האלה שייכים לבחורות שדיברתי איתן בוואטסאפ.
עשיתי עוד ניסוי פשוט... שלחתי כמה הודעות בדייט69, קיבלתי כמה טלפונים, וניהלתי כמה שיחות וואטסאפ עם בחורות שמעולם לא דיברתי איתן קודם. וראו איזה פלא... פתאום גם הן מופיעות אצלי בפייסבוק בתור "אנשים שאתה עשוי להכיר"

מה שהזוי, הוא שאת שיחות הוואטסאפ אני מנהל אך ורק מהטלפון המבצעי... ואילו את האפליקציה של הפייסבוק אני מפעיל על המספר האמיתי שלי.

המסקנה שלי מכל הסיפור הזה היא שבעקבות כל השינויים האחרונים במדיניות הפרטיות של וואטסאפ ופייסבוק, מה שקורה הוא שמאחורי הקלעים מתבצע קישור בין חשבונות פייסבוק ו-וואטסאפ. ובעזרת הקישור הזה פייסבוק יודע להציע לנו אנשים חדשים להכיר.

אז מצד אחד, יש לי את הפרטים האמיתיים של בחורות שפגשתי באתרי הכרויות (מגניב!)
אבל מצד שני... סביר מאוד שגם להן יש את הפרטים שלי, וזה כבר לא מגניב בכלל, ולמען האמת אפילו מסוכן.

לסיכום, ובקצרה, לטובת כל מי שאין לו כוח לקרוא את החפירות שלי:
- אסור להפעיל את אפליקציית הפייסבוק על הנייד המבצעי!!!
- אסור לנהל שיחות וואטסאפ או לשמור אנשי קשר לא בטוחים באותו מכשיר שבו מופעלת אפליקציית הפייסבוק האמיתי שלכם.
- אם כבר עשיתם את זה, קנו סים חדש ואל תעשו את זה שוב.
- רק הפרדה מוחלטת בין האפליקציות תשמור על פרטיותכם, אחרת - הפרטים שלכם חשופים לכל מי שאתם מדברים איתה בוואטסאפ.

10
[QUOTE=כוסמין]האם כשפתחת מייל חדש נתת את המייל האמיתי שלך כגיבוי לאפשרות ששכחת סיסמא?
אם כן שם הבעיה
[/QUOTE]
לא.
יש אצלי הפרדה מלאה בין החשבונות.
מציע שתבדוק בעצמך..כנס לפייסבוק האמיתי שלך מהנייד הרגיל שלך ותבדוק מי מופיע לך תחת "אנשים שאתה עשוי להכיר"
אם יש שם נערות עובדות זה אומר שגם אתה מופיע אצלן עם הפייסבוק האמיתי שלך באותו האופן.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”