אמסטרדם
4לצערי לא הייתי בדירות אבל אני חושב שאתה חייב לדגום גם מהחלונות. זה פשוט לא יאומן איזה פצצות מין יש שם. חשוב לציין שהרבה נופלים ב"מלכודת התיירים" - אומרת לך 50 יורו, ואז כשאתה מבקש להתקדם אחרי שהיא מוצצת לך היא מבקשת עוד 50 יורו על סקס, ולפעמים אפילו לא מוכנה להחליף תנוחה.
אפשר בקלות להימנע מכך ע"י סיכום מראש על העסקה, וממש לפרט כמו תסריט של סרט פורנו איך אתה רוצה שייראה האקט - מציצה בהתחלה, אחרי זה סקס מלא בשלל פוזיציות, לסיים במציצה עד הגמירה, עירום מלא כולל נגיעות וכו' וכו'.
קח בחשבון שעם הפצצות המטורפות ביותר ייתכן שתיאלץ להוסיף עוד 10-20 יורו אבל תתעקש להאריך את האקט ל-25-30 דקות ובכך תקבל חוויה הרבה יותר טובה. קח בחשבון שהמראה שלך (ובסופו של יום גם הארנק) יכול להשפיע לטובה או לרעה על כמה היא תהיה איתך פתוחה ומשוחררת מבחינה מינית, ויש כאלו שאפילו עושות סלקציה או לא ממהרות להיכנס עם כל אחד).
הייתי שם עם בלונדינית מטורפת (עשיתי עם עוד חבר סיבוב של שעה וחצי באותו הלילה לבחור את הכוסית ביותר, והיא אפילו עשתה סלקציה לאיש אחד שרצה להיכנס אליה) שנראית כמו סופר מודל מספורט אילסוטרייטד. החוויה שדוגמנית על מוצצת לך את הזין ומתסכלת לך בעיניים, ולזיין אותה ולהרגיש כמו כוכב פורנו זה משהו שלבן אדם ממוצע יהיה קשה מאוד להשיג בחיים האמיתיים, בטח אם אתה לא נראה כמו דוגמן או שהארנק שלך מפוצץ.
בקיצור, גם אם זה לא GFE מושלם זה עדיין משהו ששווה לשים עליו וי בחיים.