כ וואטסאפ + פייסבוק, אזהרת פרטיות חמורה - דף 2 - סקס אדיר

וואטסאפ + פייסבוק, אזהרת פרטיות חמורה

12
לידיעה- אפשר לנתק את הקשר בין הווטאסאפ לפייסבוק באמצעות כניסה ל״הגדרות״ בווטאסאפ ואז סימון של הפסקת העברת מידע בין התוכנות..
ד״א יוצא איום מהתכונה שבעתיד לא יהיה ניתן לשנות את ההגדרה הנ״ל על כל משמעויות חיוך
בהצלחה

14
[QUOTE=chico]הפתרון פשוט - לא מעלים את מספר הטלפון לפייסבוק ואם הוא שם, אז מוחקים (50% מכניסים את מספר הטלפון לחשבון הפייס - נתוני אמת עדכניים). בלי זה אי אפשר לאתר אותך. אגב, גם הבנות נופלות בזה וכך איתרתי זונות רבות ברשת החברתית.[/QUOTE]

גם לא להכניס את המספר כפי שאמרת (ולהתעלם מהבקשות החוזרות ונשנות של פייסבוק בנושא) אבל גם לא לרשום את המספר באף תגובה בפייסבוק כי בחיפוש זה עולה עם השם שלך
מי שמאונן לא מזיין

16
בפייסבוק קיימת בעיה נוספת:
ברוב התקנות האפליקציה בסמארטפונים, יש לה גישה למיקום (GPS).
כאשר פייסבוק מבחין ששני אנשים נמצאים הרבה זמן זה ליד זה, הוא מסיק שאולי יש קשר ביניהם ושולח לשניהם המלצה להוספת חבר.
נניח שאתה מזמין צימר במקום מרוחק (לא באמצע עיר) ומבלה שם כמה שעות עם המאהבת, ולשניכם מותקן בסמארטפון פייסבוק, ובשתי ההתקנות יש לו גישה למיקום, ולא חסמתם בהגדרות הפרטיות את הדברים הנכונים, סיכוי גבוה שתקבלו הצעה להזמין אותה לחברות בפייסבוק, ו/או היא תקבל הצעה להזמין אתכם לחברות בפייסבוק.

17
יש בוואטסאפ הזהרה חדשב שבה הם מבקשים לאשר את העובדה שהם יעקבו אחריי הזמנות חשבונות קבלות ורכישות שלכם כדי לעשות בזה שימוש מסחרי.
זה אומר שהם שבניגוד לעבר יש אנשים שפיסית צופים במסרים ובתעבורה שלכם למטרות כספיות ומתיי שהוא בהמשך זה יגיע לכדי סימון המספר השם ומי יודע מה יעשו בזה המשטרה והפמיניסטיות .

18
אפשר גם לנצל את הקשר בין ווטסאפ לפייסבוק ע"י הכנסת מספר לזכרון ואם יש לשניכם ווטסאפ ופייסבוק +מסנגר, תוכלו מיד לראות את הפרופיל שלה בפייס. אחר כך תוכלו למחוק מאנשי קשר ואם לא נעשתה התקשרות כל הידע לא עבר. אני למשל גיליתי ככה שראיסה ה"נערית" מבת ים, שחשבתי לבקר, היא באמת נער. אולי מנותחת. זה די מדהים כמה ישראלים יש ברשימות חברים של זונות אוקראיניות. חלקם בטח גם חברי הפורום.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

19
חברים הפתרון הכי טוב הוא שימוש באפליקציה cm Security באפליקציה הזאת שהיא גם אנטי וירוס
יש דפדפן בסתר. כל כניסה יש בסיום מחיקה אוטומטית ואין שמירת היסטוריה בשום מקום.
אני משתמש באפליקציה הזאת מעל שנתיים.
ונכנס לפייס הפרטי והפקטיבי מהנייד הפרטי ומהמבצעי . יש לי 3 פייס פקטיבים ואף פעם לא קרה לי שבהצעות לחברים היה מישהו מהווטאסאפ הפרטי או הפקטיבי.
בשבילי זה הפתרון האידאלי כי את המיבצעי אני משאיר במשרד.
אגב באף אחד מהפייסים שלי אני לא מכניס מספר טלפון.
אם אני רוצה שמישהי תמצא את הפייס שלי אז אני דואג כביכול למצוא תירוץ ושולח לה את המייל
הפקטיבי שלי. ואז היא מחפשת אותי בפייס ואז יש לי גם את שלה.
אגב יש גם נעילה על כל ישום ואם מישהו מנסה לפתוח את הטלפון מקבלים צילום של החטטנית למייל (במקרה שלי זאת האישה).

בקיצור עבורי זה הפתרון האידאלי מכל הבחינות.
מומלץ בעיקר לנשואים ולכל מי שהדיסקרטיות באמת חשובה לו.

מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”