כ מפגש גאנג בנג עם אנה - דף 15 - סקס אדיר

מפגש גאנג בנג עם אנה

141
[QUOTE=נתי]בחיים לא הייתי במפגש כזה ואני מעוניין מאוד לתת בראש במפגש! אם מישהו יכול להסביר לי ולתת לי פרטים מה עושים במפגש (לזיין זה ברור כן חח) מתכוון מהחינה של איפה מתי איך מכירים זה את זה והכי חשוב הלסמוך אשמח מאודד להגיע תודה![/QUOTE]
אנסה לענות על השאלות שלך חיוך
לגבי האיפה ומתי אני מפרסם כאן בפוסט מתי נערכים המפגשים לגבי האיפה כמובן רק בפרטי.
איך מכירים זה את זה ? ההיכרות הראשונית בין כולם היא במקום עצמו,לכן תמיד יש מרווח זמן
שמאפשר לכולם להכיר ולדבר קצת לשתות בירה ביחד לפני שמתחילים העניינים שלשמם באים.
אז תעקוב כאן בפוסט המפגש הקרוב ייערך לא בשבוע הבא אלא בשבוע שלאחריו.
אתה מעוניין להשתתף במפגש ? תשאיר לי טלפון בפרטי ואני אעדכן אותך בוואטסאפ כאשר יתרחש
המפגש הקרוב.
שבת שלום :)

מפגש גאנג בנג עם אנה

142
[QUOTE=חולה על סקס]
[QUOTE=nice_guy]חברים יקרים, היה לי העונג להשתתף היום במפגש.

תודה לחולה על סקס על הארגון! תותח!
...

[/QUOTE]
כל כך שמח שנהנית אחי כי אני יודע שהתאכזבת פעם קורמת שלא יכולת להשתתף בגלל אילוצים,
אז זה היה פיצוי ראוי :) וכן כשכולם מכבדים את כולם,את הבנות,ויש אווירה נעימה אז כולם בלי
יוצא מן הכלל יוצאים מרוצים ובתחושה טובה.
שבת שלום אחי ואמן שירבו אצבע למעלה
[/QUOTE]

רק שתדע לך שבאתי את כל הדרך מהצפון הרחוק אחרי לילה לבן לגמרי (ילדים חולים...)
אבל אמרתי לעצמי שאני לא מפספס את זה שוב! אפילו שהיקום היה נגדי קריצה
גם לא רציתי לדפוק ברז ברגע אחרון. בדיעבד הסתבר שלא הייתי צריך להיות מודאג מזה צחוק

מפגש גאנג בנג עם אנה

144
חברים אני גם מתחיל לארגן מפגש נוסף עם אנה לכל אלו שלא יכולים להגיע למפגשי הצוהוריים שמארגן חולה על סקס. המפגש יהיה בשעוץ הערב, 8 או 9, לאחר ראש השנה. מי שמעוניין שישאיר לי טלפון בפרטי ואקח אותו בחשבון

מפגש גאנג בנג עם אנה

146
סוף סוף זכיתי, להשתתף , האמת יותר מכיוון היציע אבל היה זה מחזה שכמותו זמן רב לא ראיתי.

שנים רבות חלפו מאז ישבתי בחדר אחד בה כולם באנרגיות כאלה, המקום והקבוצה השרתה אווירה נינוחה וכיפית.
לרגעים חששתי פן ההתלהבות שלי מעט תרפה ידיהם של הנוכחים אך שמרתי על איזון קל בין רצוני להנחות לבין
הביצועים הבלתי פוסקים של החברים.
ואין מה לומר, אחד בא ושני יוצא, בסבלנות ובעדינות, דבר שאינו פשוט, שכן זרים כולם אך חברים לקרב.
מפגש ראשון לי כאן ובתקווה לבאות.

חברים תודה, הייתה זו פשוט חוויה באמצע יום של עבודה.

מפגש גאנג בנג עם אנה

148
[QUOTE=הנעלם]סוף סוף זכיתי, להשתתף , האמת יותר מכיוון היציע אבל היה זה מחזה שכמותו זמן רב לא ראיתי.

שנים רבות חלפו מאז ישבתי בחדר אחד בה כולם באנרגיות כאלה, המקום והקבוצה השרתה אווירה נינוחה וכיפית.
לרגעים חששתי פן ההתלהבות שלי מעט תרפה ידיהם של הנוכחים אך שמרתי על איזון קל בין רצוני להנחות לבין
הביצועים הבלתי פוסקים של החברים.
ואין מה לומר, אחד בא ושני יוצא, בסבלנות ובעדינות, דבר שאינו פשוט, שכן זרים כולם אך חברים לקרב.
מפגש ראשון לי כאן ובתקווה לבאות.

חברים תודה, הייתה זו פשוט חוויה באמצע יום של עבודה.

[/QUOTE]
Hug

מפגש גאנג בנג עם אנה

149
טוב חברים המפגש הקרוב ייערך רק אחרי ראש השנה ביום חמישי בצהריים ב 6.10...
בקשר למקום ולזמן המדויק אעדכן בזמן קרוב יותר למפגש עצמו...גם חדשים וגם ותיקים
שהיו במפגשים קודמים ורוצים לבוא שוב מוזמנים להשתתף ולהנות מהחוויה המיוחדת הזאת...
שבוע טוב ומבורך לכולם :)

מפגש גאנג בנג עם אנה

150
שבוע טוב חברים. לאור הרצון של הרב שהמפגש הקרוב שמתקיים ברביעי בערב (5/10) יהיה גם עם ליקה אז גם היא נכנסת לתמונה.
המפגש יהיה בחולון והתכנון הוא שיהיו בין 7-9 משתתפים. כרגע יש 5 רשומים כך שיש עוד מקום. מי שמעוניין מוזמן לשלוח פרטיץ עם הטלפון ואחזור אליו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”