כ ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב

11
אמש חמישי הדיווח של אוליגפול הדליק לי את הפיוזים.מניע את הרכב מגיע לרחוב ההזוי ביותר בת"א.מספר? ?משהו הזוי ולא מובן...חונה את הרכב מסתכל שמאלה רואה סודני שמצביע לשם לשם זה לא פה. מצלצל פותחת אישה מבוגרת.מבקש את גוליה והיא נכנסת נעתנקה נשמתי.!!!פרח אמיתי אוקראינית בת 22 עניים כחולות שיער קרה קצר גוף נערי חלק ונעים..אין מילים פשוט התייחסות כאילו אני חבר ..כמובן שקבלתי גם צמד הרפיות..לשמור עליה כל עוד היא פה 3 חודש בכרך. .ממש פרח במדבר

13
תודה חרמני שיחקת אותה. יופי של דיווח.

לגבי השאר, עשיתי רישום בצד של כל אלו שנתתי להם את המספר. כל מי שאדע שהיה אצלה ולא דיווח לא יקבל ממני מספרים יותר לעולם.

אורניקו- בוא נקווה שהיא תתן שירות טוב בשלושת החודשים שהיא פה. היא ממש סבבה לך תנסה.

15
פטישון60... אני תמיד נותן מספר ותמיד מחרטטים אותי שידווחו.

הפורום הזה מבוסס על דיווחי משתמשים ורק כך הוא אפקטיבי. לא קונה את זה שבן אדם לא יכול לכתוב 2 שורות ולתרום חזרה לקהילה. הדרך שלי כמשתמש לדעת מה חושבים על מישהי זה חוכמת ההמונים... אם 20 אמרו שטובה שווה לי לנסוע

אם לא יהיו דיווחים אין טעם לפורום.

16
[QUOTE=אוליגופול]פטישון60... אני תמיד נותן מספר ותמיד מחרטטים אותי שידווחו.

הפורום הזה מבוסס על דיווחי משתמשים ורק כך הוא אפקטיבי. לא קונה את זה שבן אדם לא יכול לכתוב 2 שורות ולתרום חזרה לקהילה. הדרך שלי כמשתמש לדעת מה חושבים על מישהי זה חוכמת ההמונים... אם 20 אמרו שטובה שווה לי לנסוע

אם לא יהיו דיווחים אין טעם לפורום. [/QUOTE]

אני מסכים עם אוליגופול, רק חוכמת המונים תעשיר את הידע ותתרום לחווית שירות טובה יותר.
העיניין הוא שלא עבר מספיק זמן: ההודעה הראשונית שלו הייתה ב- 21.9. אני קיבלתי את המספר ב- 22.9 וכבר ב- 23.9 אוליגופול התרגז שלא משתפים ידע, ופה אולי אי ההבנה: אנשים משתפים ידע, רק שטרם הספיקו לבקר במקום (בכל זאת אנשים עובדים וזה לא מסתדר להגיע מהיום להיום...)

עם הזמן יתקבלו דיווחים, אני בטוח בכך.
ועוד דבר... על שלא אגיע ל- 100 הודעות כל ההודעות שלי זקוקות לאישור אדמין. בדר"כ זה לוקח לפחות 24 שעות. לעיתים אחרי יומיים/שלוש זה מתפרסם (ורק בעקבות מעקב שלי ודיווח נוסף לאדמין שההודעות לא אושרו). כלומר כל המערכת לא עובדת ב- realtime אז צריך פשוט סבלנות.

18
פטישון60... לא מדובר פה באיום persay. אני כמכור נמצא כל יום אצל מישהי. לא גאה בזה אבל צברתי המון ידע... אני חולק את הידע שלי פה כבר שנים ורוצה שאחרים יעשו אותו דבר. רוני מאמין שאפשר לתת באהבה ואז לקבל חזרה... ניסיתי את זה וזה לא עובד. אני חושב שישראלים צריכים אינטרס...אז האינטרס שאני מציע הוא להשתתף בידע שלי... אני אחלוק אותו ללא תנאי ואז אראה מי מחזיר משהו חזרה לחברי הפורום. לא ביקשתי כתיבה של דוסטוייבסקי. כמה שורות שיאשרו או יפריחו את המקור.. כך נרוויח מחוכמת ההמונים.

מכל מה שכתבתי אחריג את החברים התורמים פה שחולקים מידע בכייף ועושים את הפורום יעיל. בנוסף אומר שאפשרי ואתם צודקים וצריך לתת יותר זמן...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”