כ ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב

28
טוב,
אז הודות לאוליגופול ששלח לי את המספר (די מהר יש לציין) , יצא לי לפגוש היום את יוליה.
אני לא יודע אם להוריד בפניו את הכובע על כך שמצא את ג'וליה, או שמצא את הרחוב הזה.

הגעתי לאיזור (די מיושן) והתקשרתי כדי לבדוק אם ג'וליה פנויה. הבחורה שענתה בקו אמרה שהיא בודקת וחזרה אלי אחרי 10 שניות
וציינה שאפשר להגיע. מכיוון שהייתי כבר שם, לקח גם לי 10 שניות כדי לדפוק בדלת. פתחה לי את הדלת בחורה מבוגרת. נכנסתי וראיתי על הספה יושבת בחורה בלונדינית, מבוגרת קצת פחות. שאלתי אם ג'וליה פה וקיוויתי שהבלונדינית על הספה לא תקום.

המבוגרת שפתחה את הדלת צעקה לכיוון המדרגות 'יולייייייייה' במבטא רוסי כבד. הסתובבתי לאחור לעבר המדרגות וחיכיתי שתרד. ואז כמו בסדרות של שנות ה- 90, כשהדייט של קלי בנדי בא לאסוף אותה לקול תשואות מחיאות כפיים, ירדה ג'וליה במדרגות ונגלתה לפניי בחורה בלונדינית, יפה וצעירה. היא התקרבה וראיתי פנים יפות ועדינות כשגולת הכותרת אלה העיניים שלה, שהם פשוט כחולות-עמוק שבא למות, ושמלה שישבה עליה פשוט יפה.

ג'וליה חייכה אליי, והפנתה אותי לחדר. נכנסתי והופתעתי. החדר היה גדול ומשופץ במצב טוב. לחלוטין לא תחושה זולה כמו שחשבתי לפני כשעברתי באיזור. היה שם ג'קוזי, כורסא קטנה, מקלחת ומיטת עיסויים. ג'וליה ציינה "ג'קוזי, מסז', 200". זה לפחות מה שאני זוכר. בשלב הזה לא הייתי מספיק חד לצערי.

שילמתי לה 200. וניגשה אלי והחלה להוריד לי את החולצה והמכנסיים כשהיא לא מפסיקה לחייך אליי.
שאלה "נכנס לג'קוזי?" אבל הגעתי לקצרה ובעיקר לתת עבודה ולא היה לי זמן להתפנק מעבר באמצע יום עבודה, אז וויתרתי.
שטפה את שנינו קלות במקלחת ועליתי על המיטה. באה לשים שמן על הגוף ואמרתי לה שאין צורך.

"אוקיי, אז אתה רוצה מסאז' בלי?" שאלה.
אמרתי לה סקס. ואז היא חשבה "סקססס הממממ...." יש לציין שהיא דוברת מעט אנגלית, אבל ממש מעט. אפשר לתקשר, אבל לא לנהל שיחות רציפות מלבד מילים בסיסיות / מחמאות שהיא מכירה.
ואז היא ביקשה שאתן לה טיפ 100 בשביל סקס. בשעתו לא זכרתי אם הדיווח של אולגופול כלל סקס בתשלום של ה- 200.
בתמימותי, בניגוד למקרים אחרים בהם אני מקפיד לעבור על כל התנאים לפני שאני משלם, הפעם שכחתי.
שילמתי 100, אבל לא התבאסתי כל כך. אני מניח שיכולתי להמשיך להתווכח איתה על טיפ או על גובה הטיפ, אבל הייתי קצר בזמן והאשמתי את עצמי שדברים כאלה צריך לברר קודם מולה.

התגופפנו קצת בעמידה, נשיקות, ליטופים, בגדול - זורמת עם כל מה שאתה רוצה כמעט כדי להרגיש נעים. מתמסרת לחלוטין.
השכבתי אותה על מיטת העיסויים ועליתי למיסיונרית. חייב לציין שהיה פשוט תענוג לזיין כשהיא מסתכלת עליי עם העיניים הכל כך יפות שלה וזורקת מבטים מחרמנים שפשוט לא הותירו לי הרבה צ'אנס, אלא לגמור די מהר. מתנשקת תוך כדי , עושה קולות (לא שחקנית משהו), אבל חייב לציין שלא רק שזה ממש לא מפריע לי להיפך, זה אפילו מדליק אותי.

שאלה אם גמרתי, וכשעניתי שכן, אמרה "כן, גם אני גמרתי". היא כל כך חמודה עם יכולות המשחק הגרועות שלה, שפשוט רציתי לנשק אותה מרוב שהיא חמודה וחושבת שאני נאיבי.
אחר כך עשתה מסאז' די ארוך, בסיומו הסתובבתי ואז היא התחילה בסשן מציצות ועשתה לי ביד תוך כדי שהיא מסתכלת עליי עם העיניים שלה ומתקרבת אליי, דבר שהיה מאוד מחרמן. גם הפעם השנייה הייתה גמירה פשוט מעולה.

החמיאה לי בלי סוף "איזה סקסי", "איזה חזק" , "איזה זין גדול" וכו' וכו'.
אותי זה דווקא משעשע. הבחורה ממש חמודה, חייכנית ומעל הכל , ממש רוצה לרצות אותך ושתחזור.

תודה לך אוליגופול. סה"כ חוויה חיובית בסכום סביר לחלוטין.
לכו ותהנו!

נ.ב פחות אהבתי את התחת שלה (אם מישהו בקטע של תחת) ....

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”