כ ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב - דף 4 - סקס אדיר

ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב

33
יש שם חניה נכון ,,, אבל מאחר וכחצי שעה שהסתובבתי באזור לא ענו לי
לא רציתי לשלם חנייה לחינם ... ולמעשה באמת טוב שלא חניתי בתשלום .. כי אחרי כחצי שעה חזרתי הביתה,בליית בריירה ,,, מהלך השבוע אני מקווה שאמצא זמן.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

36
אוליגופול,
ראשית לכל תודה על הטל'
אני חייב לציין שמהדיווח גם אני הבנתי ש 200 שקלים כוללים סקס

" עשיתי לה ביד וגם שזיינתי אותה היא גמרה. באופן מאד הדדי גמרתי איתה פעמיים בקלות כאשר בסקס היא ניסתה לגוון בתנוחות והביאה כיסא כדי שתוכל לשבת עלי. תוך כדי ליטפתי לה את הפנים ושהפסקתי החזירה לי את היד וביקשה שאמשיך... נראה שנכנסה לקטע. בין גמירות עשתה לי נעים ממש מגרה על כל הגוף עם הציפורניים וגם עמדה מעל הראש שלי שהחזה מרוח על פני. בנוסף גם דאגה לנשק אותי ואם הייתי מתנשק לדעתי בקלות היתה מסכימה. פעמיים "

העיקר שהחברים נהנו גם אם המחיר לזיון הוא 300 לחצי שעה ויש אופציה לבודי ושתי גמירות ידניות לזריזים שבינינו קריצה ב200

רשמי הם רק מהכתובים ומשיחה עם הפקידה שהיתה נחמדה.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

39
לי דווקא היה ברור ממה שאוליגופול כתב שזה 200 לעיסוי (2 גמירות) ותוספת לסקס. והבנתי שהיה פעם אחת בעיסוי ופעם שניה בסקס.
והבנתי שביל123 קבל עיסוי + מציצה ב-250.

בכל מקרה אחרי כמה טלפונים הצלחתי להשיג מענה והגעתי. קצת לא נעים לי לשבור את ההתלהבות, אבל מכיוון שכבר היו כמה שהתלהבו ולא רק אוליגופול, אז תרגישו חופשי להתעלם מהחוויה שלי ותמשיכו להינות ממנה.

התחלתי בעיסוי, לא ביקשתי יותר ורציתי לראות לאן זה זורם. בשלב מסוים הבנתי שזה לא מספק אותי אז ביקשתי סקס, הוספתי 100 ש"ח וסיימתי במסיונרי.

הטוב
הבחורה נחמדה מאד. הציעה להפשיט אותי (ויתרתי), בסיום רחצה אותי, החמיאה לי (ברור שזה כדי שאחזור שוב, אבל עדיין נחמד), הטוסיק שלה דווקא נחמד בעיני - מוצק, קטן ונעים למגע, מקשיבה, מנסה לרצות, משתדלת לתקשר באנגלית, לא ניצלה את זה שהיה לי שטר של 200 ופרטה בשמחה. גם המקום מבפנים מפתיע לטובה. חדר טיפולים גדול עם מקלחת בפנים וג'קוזי (לא השתמשתי).

הרע
יש מזגן טוב בחדר הכניסה אבל לא בחדר הטיפולים. לי לא הפריע.
היו כמה קצרים בתקשורת. לקח לה זמן להבין כשאמרתי שהתקלחתי בבית לפני שבאתי.
במשך היום נטול דיסקרטיות לחלוטין. יש מוסכים מכל הכיוונים וברור שהם יודעים מה יש שם.
אבל הכי לא מוצלח מבחינתי: היא לא משכה אותי בכלל. נראתה בסדר בעיני, אבל לא יותר מזה. וגם אין לה מושג בעיסוי. העיסוי היה ממש לא מוצלח ולגמרי לא מגרה מבחינתי. נדמה לי שהיו לה פצעונים בגב. לא היה לי נעים לראות אז לא המשכתי לבדוק אלא התמקדתי במה שטוב. לא באמת טובה גם בלרחוץ. הרעיון נחמד, אבל זה לא היה יעיל (מזל שהיו לי מגבונים לנגב את שאריות הקרם/שמן אחר כך) וגם לא גירה אותי.

והמכוער
האזור מאד מכוער

טוב, יש גם מוזר
היא חשבה שבאתי רק לעיסוי אז התחילה לעשות לי את הזין עם שמן. כשאמרתי לה שאני רוצה סקס לקח לה הרבה זמן להסביר לי כמה זה עולה. לא יודעת להגיד 100 באנגלית. ואז יצאה מהחדר להביא קונדום וכשחזרה ניקתה לי את הזין בחתיחות של נייר טואלט עד שהפסקתי אותה.
לא זוכר כבר למה אבל יצאה מהחדר 3 או 4 פעמים תוך כדי העיסוי.
בסוף עטפה את הקונדום המשומש בנייר טואלט, שמה לי ביד וביקשה שאזרוק ברחוב. זה אף פעם לא קרה לי קודם.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”