כהרגלי בקודש, בדקתי את הנעשה...
התקשרתי, ( 2578 בסוף ) מכוונת לרחוב נורדאו בת"א מס' 58, בפועל נמצאת ברחוב ליד רחוב מנדלשמוק לא זוכר במדוייק, אבל מרחק הליכה מהמיקם הראשוני, ממש כמה מטרים,
מפה לשם, לא יודע למה נכנסתי איתה, ממש לא עשתה לי את זה,
התחילה במסאז , אח"כ מציצה מקונדמת, ניסינו דוגי, אבל אתם מכירים את ההרגשה שזה פשוט לא עושה לכם את זה בשיט???
אז זהו , זה מה שהיה לי ,
קיצר באמצע הדוגי בעודי וטוחן, אמרתי לה ,עזבי זה לא ילך, סייע להחלטה הזו ריח חרבוניישן מציק פרום דה חירבוניישן אראיה שלה, קיצר שלפתי אותו, וזרקתי את הקונדום , התלבשתי, ואז היא אמרה שחברה שלה צריכה להגיע,
וואלה הגיעה, נראית הרבה יותר טוב ממנה, יש לה חזה עומד ממש טוב, אמיתי ולא משופץ, (לאחר מכן בדקתי היטב) , בקיצור דיברנו צחקנו היתה זרימה חיובית, קצת יין, והופ התחלתי למזמז את השניה, וואלה זאת עד שלא הלכתי לכספומט להוציא עוד כסף שמרה נגיעה כמו נזירה בתולה (אינעל העולם איזה פאקינג גורמט צלב קרס יש לה תלוי על הצוואר) והיא נראית הרבה יותר טוב מחברה שלה,
לחברה שילמתי 400 , אני חייב לציין שהראשונה החזירה לי 100 שקל כי לא הייתי מרוצה, ופה יש לה פלוס ענקי אצלי.
מפה לשם, אני מסטול מהיין, והיא (הבחורה עם הציצי נקרא לה מעכשיו ככה) בכל בסוטול, ראש טוב, הלכתי להוציא כסף מהכספומט, 400 שקל נוספים, ובסוף סגרתי איתה על 350 , (אין אין הייתי חייב להתווכח, התימני הקטן שלי לא היה רגוע, 800 שקל זיונים??? WTF??? מילא כוכבת פורנו, אבל זאת????)
יצאתי לרחוב הראשי ישר לכספומט חצי מסטול מהיין, חזרתי, שמתי לה את הכסף וישר חירמנתי לה את הציצים, שלפתי את הזין, בלי לדפוק חשבון, אח"כ הלכתנו לאמבטיה, מזמוזים באמבטיה, אח"כ במיטה, ניסינו דוגי, אבל לא הלך, הכי קטע זה שהיא התחילה להתחכם ואמרה באמבטיה, או מציצה או זיון אין גם וגם, ופה גם בגלל השתיה ועצם העובדה ששפכתי פה סכום לא קטן, קיבלתי עצבים, אבל זרמתי, במיטה וואלה הביאה מציצה מקונדמת חפיף, ניסיתי להזרים אותה בלי חליפה לחדירה אבל היא לא הסכימה, יש לי הרגשה שאם הייתי קצת יותר מתעקש ואסרטיבי הייתי מסמן V על זה, אבל החלטתי להתגבר על המסטוליות שהייתי בה) , בקיצור ניסינו זיון רגיל ודוגי, ולא עבד, בסוף הבאתי ביד, השפרצתי לה על הצורה,
אז מה היה לנו? ,
400 ראשונה, הוחזר 100 שקל, סה"כ 300
לשניה שילמתי 350 אחרי מיקוח (רצתה 400) ,
חניה 50 כולל חניה בפרישמן, וואלה חתיכת דרך הלכתי היום ברגל מהחניון אליה, וחזור, וגם להסתובב על הכספומט ולחזור,
סיכום , ציון משוקלל 4 בלחץ, עלות למשלם המיסים 700 שקלים, יקר ביותר לכל הדיעות ראבק איפה הימים של ה 120 בחזיקיהו המלך , נראה לי שאני צריך לחזור ולפקוד את מאורת המין הזו,
אבל בתכלס היתה חוויה יוצאת דופן.
האם אחזור? NO WAY BAYBE