כ סופיה חדשה בבת ים - דף 2 - סקס אדיר

סופיה חדשה בבת ים

11
מהדיווחים של המבקרים המדווחים לעיל מתברר כי סופיה כלל אינה זונה, אלא אשה נחמדה ונבונה , שיצאה לשליחות ראשונה בלי לדעת מראש כי לא תעמוד בקריטריונים הביצועיים של הקליינטים הישראליים.
אמנם קבעה מוטו לשרות, "הכל למעט אנאלי" , אך ברעום התותחים נסוגה למין קלאסי.
מי שמעוניין להנות מאינטימיות ומין (קלאסי, כולל מציצה חשופה ונשיקות) עם אשה רוסייה, בשלה ואינטיליגנטית, הדוברת אנגלית טובה, ומוכן לשלם גם בתשומת לב וחיזור קל כדי להנות יותר, (כמובן חוץ מהכסף) יכול למצוא את מבוקשו אצל סופיה.
מי שמעוניין בזונה כוסית צעירה וביצועיסטית, יתאכזב.

תהנו, מלומברוזו

סופיה חדשה בבת ים

12
[QUOTE=לומברוזו]
מי שמעוניין להנות מאינטימיות ומין (קלאסי, כולל מציצה חשופה ונשיקות) עם אשה רוסייה, בשלה ואינטיליגנטית, הדוברת אנגלית טובה, ומוכן לשלם גם בתשומת לב וחיזור קל כדי להנות יותר, (כמובן חוץ מהכסף) יכול למצוא את מבוקשו אצל סופיה.
[/QUOTE]

זה הרושם שמקנות התמונות שלה במודעה.

קראתי את דבריך הראשונים כאן בפוסט הזה, למעלה, ונראה לי שגרמת לאנשים להבין שהיא עושה מה שהיא לא עושה...
כתבת:
"לדעתי מוכנה ל- CIM CIF (מה ששאלת, גמירה בפה או על הפנים).
כמובן שרצוי ואף מנומס לשאול אותה עצמה."

לדעתי = לא ניסיתי....

אבל מי קורא?...

המגביה עוף - ירחיק ראות

סופיה חדשה בבת ים

13
אתה צודק איצטגנין, ציטטתי אותה ועשיתי ניתוח סמנטי, אבל לא שאלתי אותה ישירות אם תסכים ל - CIM , CIF , FIA (אצבע בתחת).

הגעתי אליה וקיבלתי תה וגבינה , חיוך ושיחה. ראיתי את החשדנות מתפוגגת ומופיע תחילתו של חיוך.
ישבתי קרוב יותר, התבדחנו וליטפתי אותה בעדינות, נהנה מהעור הנעים, מהשער הגולש. גם עשינו סקס קלסי.
לא באתי לפרק אותה, היא כל כך קטנה ועדינה . לא עלה על דעתי להשפיך לה על הפנים, לתקוע לה אצבע בתחת או לבקש ממנה ללקק לי את התחת. את המעשים האלו עשיתי פעמים רבות במשך השנים , אבל הם לא מתחברים כלל למפגש שלי עם סופיה.

סופיה חדשה בבת ים

14
בקרתי את הגברת לפני כשבוע.

כמו שאמרו מלומדי , 400 ש"ח שעה, שני אקטים.

לא יפה, די מבוגרת אבל נותנת את הנשמה.
מרגיש שהיא לא עושה את זה מחוסר ברירה, היא נמצאת שם כי זו העבודה שהיא בחרה (אם זה היה לוקח בארץ היא גם הייתה מוציאה חשבונית מס )
חוויה נעימה טובה בסך הכל.
מציצה סבירה (מרגישים את השיניים אבל היא עמוקה )
זיון לא רע
חזה קטן יחסית
ישבן נחמד (לא הסכימה לאנאלי )
דוברת אנגלית טובה.
לא מלחיצה בזמנים.

לא יודע אם אחזור כי המראה שלה לא עשה לי את זה (למרות שהיא ממש לא מכוערת ).

סופיה חדשה בבת ים

15
סופיה לא צעירה, אבל אסטטית ואלגנטית, אשה בשלה ואינטיליגנטית.

לאדם רוסי אינטיליגנטי בן גילה פלוס, היא ברמה של בת זוג לקשר רציני, ואולי היא מחפשת את זה בעיה"ק בת ים, שהיא אודסה על הים התיכון.

לגבי חוסר הברירה - סופיה מגיעה מאזור ב "רוסיה" שסבל לפני שנתיים ממהפך, שהרס את תשתית הכלכלה שם, ולכן גם את התקווה לעתיד.

סופיה חדשה בבת ים

16
שלום, ההיתי אצל הגברת לפני מ"ס ימים ,למי שמחפש אשת שיחה עם אולי פוטנציאל לקשר שילך למי שמחפש זיון טוב אצל כוסית כדאי שייותר.
סופיה בחורה נחמדה נאה עם בגדים אך לאחר הורדתם מתגלים סימני תפרים בבטנה כנראה זכר לקיסרי שעברה. השירות סטנדרטי סקס מציצה חשופה ללא יותר מידי נשיקות אם בכלל. לא אוהבת שיורדים לה מהר מאוד לאחר שירדתי לה כיוונה לסקס ,עושה סקס ללא הנאה עושה פרצופים חמוצים ןעוצמת עיינים. כל זאת לאחר שבפתיחה דווקא זרמנו לשיחה של 20 ד"ק עם שתיה שהבאתי מהבית. שורה תחתונה לא מהמומלצות שניסיתי בעבר ,עלות 400 ש"ח לשעה ,מתקשרת בווטסאפ באנגלית.
החיים קצרים אז תנו בראש

סופיה חדשה בבת ים

19
הייתי איתה אך לצערי היא בחורה לבית קפה
שיפרתי את האנגלית שלי
יודעת לקבל בכל תנוחה בלי תירוצים
מחכה לפקודות עושה כל מה שאתה רוצה חוץ מאנאלי
ושואלת אם היא בסדר או מה לעשות שזה קצת מוציא אותי מהריכוז
מרטיבה טוב
כרגע נמצאת בדירה יפה בהרצל
לחזור ? לא אחזור יש הרבה יותר שוות ממנה
חג שמח מועדים לשמחה

סופיה חדשה בבת ים

20
מזמן קראתי על הגברת, אך משום מה בשלב מסויים נעלם לי מהעין הפרסום שלה, לפני מספר ימים הבחנתי בו שוב ולאור המלצות החברים והתמונה החלטתי ללכת (באופן כללי יש לי חולשה למילפיות)
ולעצם העניין, דירה מסודרת ונקיה בהרצל, אשת שיחה מעניינת ומשתפת בקורות חיה וביקורה בארץ, מספרת על עצמה ואיך מבלה כאן, אבל כאן פחות או יותר זה נגמר.
גוף רופס, חזה קטן, מציצה מלווה בשפשופ שיניים, לא מרטיבה למטה, די מכאנית.
מתנשקת טוב, זיון סביר, עושה מה שמבקשים אבל לא מגדילה ראש.
היה נחמד לא יותר מזה, באתי, זיינתי, הלכתי, הלאה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”