חסכת לי חשבתי ללכת
ג'וליה מרחוב שהוא רק מספר - תל אביב
43ראשית תודה לאוליגופול על שיתוף המספר.
ביקרתי ולא התרשמתי כקודמיי.
עיסוי לא עיסוי.
מציצה לא מציצה - לא מכניסה לפה, יותר מרטיבה ומגבה בעבודה ידנית.
הפלוס זה החזה שלה והעיניים.
בשורה התחתונה - לסמן וי ולהמשיך הלאה.
44הייתי אתמול בערב,ראיתי מישהי עם כרס ענקית,ביקשתי לראות את ג'וליה,באה בחורה נחמדה אבל לא כוס התה שלי.
הייתה עוד אחת בשם "לנה" אבל היא הייתה עסוקה.
רק שתבינו שהמקום הזה בלילה מסוכן יותר מהתחנה המרכזית הישנה בתל אביב.
47ראשית אודה לאוגיפול על הטלפון.
ולנושא העיקרי:
הגעתי למקום היום. היא הייתה תפוסה למשך כמה שעות ע״י כמה מחרמנים שתפסו אותה לפני.
חשבתי להגיע מאוחר יותר אך אחרי שאני את התגובות האחרונות כאן אני מבין שהשחיקה באה מוקדם מהצפוי
ולכן חושב אנוכי שאוותר עליה.
כרגע ממליץ מאוד על ליה מבת ים שנותנת באותו המחיר שעה מלאה עם עיסוי בודי ונשיקות. וגם מרינה מראשון לציון שנותנת באותו המחיר את השירות הזה.
ולנושא העיקרי:
הגעתי למקום היום. היא הייתה תפוסה למשך כמה שעות ע״י כמה מחרמנים שתפסו אותה לפני.
חשבתי להגיע מאוחר יותר אך אחרי שאני את התגובות האחרונות כאן אני מבין שהשחיקה באה מוקדם מהצפוי
ולכן חושב אנוכי שאוותר עליה.
כרגע ממליץ מאוד על ליה מבת ים שנותנת באותו המחיר שעה מלאה עם עיסוי בודי ונשיקות. וגם מרינה מראשון לציון שנותנת באותו המחיר את השירות הזה.
49המקומות הללו זה תיקתוקיות מסאג
ולכן 20 דקות זה הנטו
לכן 2 הרפיות זה לא נפוץ לא מבחינת הבנות ולא מבחינה טכנית של הגבר
אבל עובדה אפשרי
ולכן 20 דקות זה הנטו
לכן 2 הרפיות זה לא נפוץ לא מבחינת הבנות ולא מבחינה טכנית של הגבר
אבל עובדה אפשרי
50ביקרתי במקום וזכיתי להיות עם ג'וליה ביום ראשון, עכשיו התפניתי לשבת לרשום דיווח, אז בבקשה.
קודם כל- תודה ענקית לאוליגופול על המספר!

בקשר למקום- מאוד קשה למצוא בפעם הראשונה, אבל טיפ למחפשים: מרחוב 1885 אליו פונים האוטובוסים מרחוב המסגר/בגין לחלופין (תלוי בכיוון הנסיעה), יש כניסה לרחוב 1227 מימין תראו פנצ'ריה/מוסך/לא יודע מה זה ומשמאל מבנה עם הספרה 7 עליו - זהו המבנה שלכם. צלצול באינטרקום יזכה אתכם בכניסה למקום 

הגעתי ב-11:00 ופתחה לי בחורה בלונדינית חמודה שלאחר מכן בפרטים בחדר התברר כי היא ג'וליה.
אז מבחינת מראה, אני מצטרף למחמאות- היא בלונדינית צבועה, שיער קרה עד הכתפיים, עיניים כחולות חודרות מדהימות, 1.75 מ' - זה בלבוש, תכף נגיע למה שמתחת לבגדים.
הציעה ב-200 ש"ח שתי הרפיות 30 דק'. שאלתי על תוספות אמרה שנתחיל ונראה איך יזרום.
התחלתי להתפשט והבחורה נכנסת אחרי דקה בערך מתפשטת לידי ומה אני אגיד לכם- חזה מדהים טבעי, לא נפול או קטן, לא מפלצתי, בגודל המושלם ויפה כזה. תחת עגלגל מאחור והכל בגוף שמור היטב. אהבתי. 

מתקלחת איתי וכל הזמן מצחקקת ושומרת על אוירה טובה.
ה"מסאג'" מתחיל, סתם ניסיון לכאילו מסאג' רציני, מהר מתהפך היא קולטת שאני רגיש ומגמרת אותי עם ידיה לפעם ראשונה.
ואז אומרת לי שיש לנו 10 דק'. מה?! אז או שמתקתקת ת'זמן או שזמן טס.
אז הצצתי בשעון היד שלי וראיתי שעברו 10 דק' מרגע העברת הכסף, משמע קיצרה לי ת'טיפול ל-20 דק'? טוב נו...
ממשיכה במסאג' רגיל. טונה (!) של שמן.. ממש לא אהבתי וכדאי לבקש לא לשים כלכך הרבה 

ואז מתחילה במלאכת השפשפוף השניה. הפעם לוקח יותר זמן אבל היא לא מוותרת או מראה סימני ייאוד ומביאה אותי לגמירה שניה יפה לא פחות מהראשונה.
מתקלחת יחד איתי ומורידה ממני את השמן ומנגבת לי את הגב כמו תינוק.
אז הגיעו החברות שלה שמסתבר שצעקו לה מבחוץ 10 דק' אחרונות ולא שמענו אותן בגלל המקלחת. שמעתי שגערו בה אבל היא פשוט גלגלה עיניים.. חח
ביציאה יצא לי להציץ אבל באמת להציץ בהן: אחת עם חזה מפלצתי ובלונדינית מבוגרת והשניה נראתה ברונטית ענקית. אין ספק שג'וליה ליגה מעליהן.

אציין שהייתה לי כימיה עם הבחורה כי אני דובר רוסית אבל לא יודע עד כמה מזה הצגה או אמיתי. הבחורה יודעת לשחק את המשחק בוא נאמר...
בגדול חוויה שווה- 200 ש"ח לשתי גמירות עם בחורה מאוד יפה. לא יודע לגבי אקטסרות כי לא יצא לי לנסות..