כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 11 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

103
[QUOTE=גומר ונוחר]

[QUOTE=דתי לפי דעתי]אגב,היא מודעת לפורום...והיא מאד כועסת על הבחור שכתב שהיא היתה גבר לשעבר....צחוק[/QUOTE]ההכרזה המתוקשרת שלה על מחזור היתה כנראה תגובה לכך, כי הבחור ההוא כתב שהוא עקב במשך חודש והיא עובדת רצוף.

ומי שמחפש את המספר, באתר טיטי, בשורת התמונות השניה הבחורה המכוערת עם השמלה הורודה שעומדת עקום במודעה כתוב בת 22 1.68.

[/QUOTE]

אתה יכול במקרה לרשום את האתר המלא?

104
[QUOTE=mimi]
[QUOTE=גומר ונוחר]

[QUOTE=דתי לפי דעתי]אגב,היא מודעת לפורום...והיא מאד כועסת על הבחור שכתב שהיא היתה גבר לשעבר....צחוק[/QUOTE]ההכרזה המתוקשרת שלה על מחזור היתה כנראה תגובה לכך, כי הבחור ההוא כתב שהוא עקב במשך חודש והיא עובדת רצוף.

ומי שמחפש את המספר, באתר טיטי, בשורת התמונות השניה הבחורה המכוערת עם השמלה הורודה שעומדת עקום במודעה כתוב בת 22 1.68.

[/QUOTE]

אתה יכול במקרה לרשום את האתר המלא?
[/QUOTE]

אשלח לך בפרטי את המספר היא שולחת תמונות בוואצאפ חופשי

105
טוב, אז סופסוף נפגשתי עם ויקה. והתאכזבתי...
ויקה מקבלת במלון בעיר הזונות, וזה מאוד סקסי. אני יכול להבין את החבר שתהה האם היא גבר לשעבר: מדובר בבחורה גבוהה מאוד - 180 ס"מ (ואם נדייק כמו אולי: 184), עם גב רחב. וחזה קטנטן עד לא קיים. והיא לא יורדת מ-500... עשיתי חושבים (מהראש) ולא נשארתי.
גזר הדין: כמו במקרה של הרפס כך במקרה של חשש לגבר לשעבר: כשיש ספק - אין ספק
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

107
חפוז הפסדת... היא מדהימה... זה שדביל פה כותב גבר לשעבר לא צריך לקפוץ. יש פה על ימין ועל שמאל בנות מפוצצת סיליקון שאנשים פה אומרים שהן יפות או פצצות ולא הייתי מתקרב אליהן מהיותן או קוקסינליות או נראות ככאלה. ויקה טבעית ואצילית..גוף מושלם.

108
[QUOTE=החפוז המכני]
גזר הדין: כמו במקרה של הרפס כך במקרה של חשש לגבר לשעבר: כשיש ספק - אין ספק [/QUOTE]

[QUOTE=אוליגופול] זה שדביל פה כותב גבר לשעבר לא צריך לקפוץ. [/QUOTE]
לא אוליגופול, לא צריך לעשות לו הנחות ולהשליך את הדביליות על מישהו אחר.
זאת לא פעם ראשונה שהוא מדבל - כך היה גם עם מרגריטה.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=35310&KW=%D7%92%D7%91%D7%A8&PID=313772#313772
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

109
קשקשתא היקר אנחנו לא מכירים אז אינך יודע אם אני דביל או לא!! מעולם לא הייתי עם מרגריטה ולכן גם לא דיווחתי
כך שגם לא טענתי שהיא גבר!!!
אוליגפול היקר אינך יכול לשלול את טענותי בשליפת קלף אמינות וותיקות בפורום כאשר לאחר יש הרגשה אחרת!!!
אם יש לה ילדה בת 16 ואתה טוען שהיא בת 28 זונה או לא בת 12 היא לא יולדת ילדים!!!
לא טענתי שיש לה פלומה פשוט היו זיפים קשים בסנטר
לאחר שכתבתי בפורום שאני חושש שהיא גבר לשעבר- הפסיקה לפרסם באתר הלבן, הורידה פרסום תמונת פנים
בוואטסאפ, לא שולחת תמונות בקלות שבה שלחה בעבר, ולקח לה בדיוק יומיים לקבל מחזור (שיש מישהו שקיבל ממני את המספר
ולא דרך הפורום שהיה איתה בזמן הזה)
מעבר לזה שהבחורה מקבלת כ5 גברים ביום במשך שנה ולא עברה בדיקה רפואית אחת( אין ביטוח רפואי) אני הייתי נזהר.
מי שרוצה שיך ושיהנה. יש כל אחד מה מגעיל לו ומה מגדיל לו
שנה טוב
תמשיכו לזיין
ובבקשה אין לי כך לריב וזו לא מטרת הפורום
כל אחז זכאי לתחושות שלו

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”