כ פולין כוסית אמיתית - דף 3 - סקס אדיר

פולין כוסית אמיתית

21
למה הפשיזם הזה...
אומנם יש לא מעט גברים עם עוורון צבעים.
שלמעשה זו יותר חוסר בזיהוי גוונים.
אבל למזלנו לא כולנו ...וטוב שכך!!!!
מה פירוש הביטוי של "ליישר קו".
הסיכוי הוא גדול יותר שתצליח לגבש הסכמה על:
מי היא מכוערת???
אבל למרבה הפליאה לא על מודל היופי.
תרשה לנו להסכים על חוסר הסכמה.
בסופו של דבר ...זה היופי של העולם..
שכל אחד מוצא לעצמו את הגוונים שנוגעים בו.

אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

פולין כוסית אמיתית

22
פולינה , לא הכי יפה בפנים ,בעיני החזה שלה מושלם , גוף פצצתי ,בנוסף היא לא מסתכלת על הזמן , העניין הוא שהזיון איתה הוא" זה כמו לזיין את הבת של השכן", היא לא מתאימה למי שמחפש פירוק והרכבה חד משמעית !

אבל מעידך פרטית עם מיקום ב-500 זה לא הרבה , היא עדיפה על הרבה בנות מהתאגיד....

פולין כוסית אמיתית

25
אני שמח שהרמה עלתה..
בשבילי היא כוסית.
אין גבר אחד שרואה אותה בים ולא מדמיין שהוא מזיין אותה
רזה חזה יפה
לומדת לתת סקס למדה ללקק ביצים
לא למדה לקרוא שעון
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

פולין כוסית אמיתית

26
אותה ועוד 70% מהנשים שמסתובבות בים. זו לא תכונה מייחדת.
[QUOTE=כוסמין]אין גבר אחד שרואה אותה בים ולא מדמיין שהוא מזיין אותה[/QUOTE]
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

פולין כוסית אמיתית

28
[QUOTE=אוליגופול]ולשלם לתאגיד 500 זה מוצדק?? היא לא שווה 400 ובנות התאגיד לא שוות 300.[/QUOTE]

אוליגופול ידידי ,
70 % מבנות התאגיד שמבקשות 500 לא שוות את התמורה
מאידך ,ישנם גם בנות בתאגיד של ה-400 שלא שוות 300 אבל לא כולן
אני אישית חושב שיש בחורות בתאגיד קרולינה לדוגמא (בת ים) אחוזי הביטול אצלה שואפים לאפס , הסיכוי שמישהו יכנס ויעשה פרסה קלוש ,
במקרה של פולינה לא מדובר על בחורה עם פקידה מעצבנת שאחרי 45 דק' שולחת הודעה Time Finish In 10 Min ,
הבחורה כאן תשאר עד הגמירה המיוחלת השניה אפילו אם זה יהיה שעה וחצי והיא ממוקמת שמיקום גם עולה כסף אצל רוב הפרטיות

אבל כל אחד והטעם שלו

פולין כוסית אמיתית

29
הייתי אצלה היום בצהריים ולהלן רשמיי:
מבחינת מראה - שימו לב שכל המצדדים נפגשו איתה וכל המתנגדים לא, ולא בכדי. היא נראית מעולה. בחורה יפה עם גוף פיצוץ. שווה ביותר.
מי שטוען שהיא נראית לא משהו אז או שהוא מזיין דוגמניות כל בוקר או שמזיין ת׳מוח.
לא מלחיצה בזמן. הייתי אצלה שעה ורבע. מקלחות משותפות בהתחלה ובסוף, מציצה חשופה בכלל לא רעה וסקס טוב מהמצופה. כתבו כאן שהיא לא יודעת להזדיין, לדעתי היא לומדת מהר ובעיקר רואים שחשוב לה לרצות את הזיין הישראלי. רוכבת טוב ואוהבת סקס חזק.
טיפ: אוהבת מאוד דוגי חזק כשהיא על המיטה והגבר עומד על הרצפה, בשילוב ספנקים להרמת המורל. אומרים שיש גם גמירה בפה. לא ניסיתי אבל אם אמרו אז כנראה שיש. אין לה ביצועים שירימו את התקרה אבל היא בהחלט חומר ביד היוצר, טריה במקצוע ורוצה שניהנה.
שורה תחתונה - לא חוויה בלתי נשכחת, אבל לעומת האלטרנטיבות היא בהחלט מומלצת. אחת כמוה תבקש בדייט 69 לפחות כפול (לא יודע אם תקבל, אבל בטוח תבקש)

פולין כוסית אמיתית

30
טוב עכשיו הכל ברור ואני יכול להביע דעה מלומדת.

אני אתייחס רק לדבר אחד וזה למראה. מדובר בפנים של אישה בת 40 ומעלה. הגוף סביר... רזה והחזה יותר קטן ופחות יפה מהתמונות שהיא שולחת.

לדברים האחרים אני לא אתייחס במכוון ויש לי המון מה לומר... לדעתי יש משהו לא ממש בסדר שם.

לטעמי לא מדובר בכוסית כלל וממש לא הייתי רוצה לזיין אותה אם הייתי רואה אותה בים.

כוסמין אם זו כוסית בעינייך אני מקנא בך בלי ציניות כי החיים שלך הרבה יותר קלים משלי.

זו דעתי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”