כ מריה שאינה כבר בתולה , חדשה מהברית החדשה - סקס אדיר

מריה שאינה כבר בתולה , חדשה מהברית החדשה

1

את מריה הכרתי בברית החדשה של הזונות , (זה לא שמה האמיתי)
מגיעה אלינו ממדינה שאם לא היה בה נפט כשהייתם נוחתים בשדה התעופה בשלטים שמציאים מלונות היה רשום : מלון 5 כוכבים + ארוחת בוקר כלולה + מציצה מהפקידת קבלה כלולה ב-300 רובלחיוך גדול

בחורה בת 25 לטענתה (ניראת כמו 30) , מגיעה מאיזו עיר נידחת ברוסיה שקרובה ליפן, שיער צבוע לבלונד , עיניים כחולות , קעקוע של נחש על יד שמאל + עגיל בטבור , חזה בינוני נפול (שקיות שוקו XL) צחוק , מטר שבעים , לא רזה , לא מלאה , ולא שמנה , פנים פשוט מדהימות ויפות !!

יתרונות :
אנגלית טובה ,450 ש''ח לשעה ללא מיקום היא תבוא לכל מלון או לבית שלכם , אני נתתי 500 לא מסתכל על הפרוטות האלו (היינו ביחד שעה וחצי בערך) היא דווקא כן מסתכלת על זמן אבל לא מאוד,
מציצה חזקה ואגרסיבית מאוד , ניקוי יבש וגיהוץ הביצים , היא מתנשקת (אני לא התנשקתי איתה תירצתי שעברתי טיפול שיניים)קריצה , לגביי אנאלי לא שאלתי רימינג היא עושה (לא מתלהב מהעניין), מריחה מצוין בכל הגוף אהבתי מאוד !!
בנוסף אשת שיחה מאוד נחמדה

חסרונות :

במהלך הסקס היו הפרעות של טלפונים ברקע לזכותה יאמר שהיא לא ענתה , מדברת המון על חשבון השעון , לא כוכבת פורנו אבל לי היא הטעימה, לא מתלהבת למצוץ בלי גומי אבל בסוף עושה את זה כמו גדולה

אספתי אותה מרחוב יד לבנים ואז נזכרתי כמה זונות וכמה פרטיות ברחוב הזה ?
ולרי הילדה המקסימהחיוך , אנג'ליקה המשפריצה , מאשה (אליסיה ) שדיווחתי אליה כנפילה

הצדיקה תישאר איתנו 3 חודשים !!!!

בקשה קטנה , אל תפנו אליי לגביי הטלפון שלה לא אמסור !!
היא שאלה גם אותי מה השם שלי ופתחה את הספר של הברית החדשה לחפש אותי ואת ההתכתבות שם ונכנסה לפרופיל שלי

בנימה זו מאחל שנה טובה מתוקה ופורייה לכל החברים כאן Star

2
וואלה באלוהים איזה דודא עשית לי, מזה הדבר הזה? אין לי מילים.
אני ממש רוצה , לא יודע איך להשיג את המספר שלה, לא מבין מזה הברית החדשה ואיך להתנהל שם.
שורה תחתונה אני חייב את המספר שלה, אני מבקש ממך תשאל אותה לגבי שתוכל למסור את המספר שלה לי כמובן.

4
Manich_man ידידי. אם הבחורה מפרסמת את עצמה אני לא רואה
שום בעיה לחלק את המספר שלה .
אולי תשקול לחלק ל-5 חברים ?

כמובן שסתם זרקתי את מה שאני חושב . לשיקולך

גמר חתימה טובה לכל חברי הפורום ולכל עם ישראל
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

5
טוב אז אחריי שידידי אלי הציע רעיון והוא צודק , בנוסף פנו אליי חברים שהיא לא עונה להם בברית החדשה של הזונות והיא לא מחוברת כמעט.
שוחחתי איתה ושאלתי לשלומה ולבסוף קיבלתי את אישורה למסור למספר חברים מצומצם את המס' שלה , למרות שהיא לא התלהבה מהדבר (מעדיפה לשוחח עם הלקוח בברית החדשה)

כמה דברים :
הטלפון ימסר למספר מאוד מצומצם של חברים כאן ,
אבקש חד משמעית מהחברים שמקבלים את המספר לא להעבירו הלאה ללא אישורה , מדובר בטלפון האישי שלה ברוסיה !!

ניתן לפנות אליי בפרטי כרגע...

6
חחח .. מי שישמע ... מי היא בכלל ..חחחח Shocked
חברים היא בסה''כ זו*ה... מה קורה לכם חחחח?ShockedCool
אם לא נז**ן אותה .. נז**ן אחרת ... הכול טוב... אחלה דיווח ! חיוך אבל אני לא רוצה ולא צריך תמספר ...Shocked
בכל אופן חברים יקרים...שתהיה לכולנו שנה טובה אצבע למעלהTongue מלאה באהבה שמחה סקס טוב..HeartTongue ודבש מת על דבש ... בגלגול הבא מת להיוולד כוורן שיהיה לי דבש!חיוך גדולTongue
חחחחחחחחח.... צחוקTongueאצבע למעלהחג שמח :)))חיוךמוחא כפייה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

7
החברים פה לא אשמים,המצב הזה פשוט משקף את היובש הנוראי שיש בחיפה, מאזז שליקה עזבה והשאירה חור ענקי בהיצע של חיפה והקריות וגם תפיסת התאגיד יש כאן יובש חסר תקדים למי שמוכן פעם ב לשלם קצת יותר מ200 שקל ולקבל סקס איכותי.
אין כמו לגוון בשקט

10
[QUOTE=hadarhaifa]לא הבנתי?אתה קשור אליה?יש טלפון תפרסם.למה היא לא מעלה את המחיר אם היא כזאת מעולה.....[/QUOTE]

אין לי שום קשר לבחורה !!
זונה שהייתי איתה נהנתי ודיווחתי עליה , חברים שפנו אליי קיבלו את הטלפון עד שהגעתי לגבול מסוים של רף חלוקת הטלפונים ...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”