כ פולין כוסית אמיתית - דף 6 - סקס אדיר

פולין כוסית אמיתית

51
[QUOTE=גבר עם כבוד] החפוז, אז לאן אתה מציע שנפנה? [/QUOTE]
הביתה. הרי לא מעט חברי פורום נשואים/תפוסים, שיחזרו הביתה לקבל את הדבר האמיתי. ואלה שאין להם: שיתנו לעצמם יד. עדיף מלשלם בלית ברירה סכומים כאלה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

פולין כוסית אמיתית

53
חבר, מכיוון ששאלת אני אענה לך: אני מציע את מה שהציע הרב רוני במרד הצרכנים הגדול. תתקשר למספר במודעה של בת תאגיד שחשקת בה, תענה לך הפקידה "שניה שניה שניה" או אחותה הצעירה והחפשנית או הפקידה הדיכאונית. לאחר מתן הפרטים והמחיר - 500 - תבקש הנחת פורום. אם היא תתחיל להתחכם, שאל אותה בפשטות: כן או לא? אם לא, אמור יפה תודה ונתק.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

פולין כוסית אמיתית

56
פולינה היא בחורה חמודה בשנות ה-30 לחייה, גוף רזה, חזה קטן מעט נפול, בטן שטוחה, טוסיק יפה קטן ורך, כוס ורדרד ורטוב, רגליים יפות, כפות רגליים וידיים יפות וסקסיות.

היא מקבלת בדירה מרווחת, כמעט ולא מחייכת אבל העיניים שלה טובות ומחייכות, היא לא מתנשקת, מציצה חשופה אבל לא עמוקה, רוכבת מצויין, אוהבת דוגי, אבל כמו שרבים כתבו לפניי - היא צריכה מעט הכוונה, אבל ביחס לדיווחים הראשונים ניכר שצברה ניסיון ולמדה את צרכיו של הישראלי המצוי.

היא לא מלחיצה בזמן, יודעת מעט אנגלית אז התקשורת איתה קצרה.

בשורה התחתונה חוויה סבירה ולא יותר מזה. יש סיכוי שאחזור בגלל שכבר נוצרה כימיה ויש פוטנציאל ליותר בפגישה הבאה.

פולין כוסית אמיתית

57
ביקרתי את פולינה וממש לא התלהבתי.
המראה בסדר והתמונות אמיתיות אבל הייתה מאוד שחוקה ובקושי שיתפה פעולה.
המציצה הייתה חלשה מאוד ובזיון היא הייתה אנמית לחלוטין. הפכתי אותה לדוגי ותפסתי פיקוד עד לגמירה מיוחלת.
לסיכום- לא מומלצת במיוחד.

תהנו!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”