כ אנה פרטית תל אביב .... - דף 10 - סקס אדיר

אנה פרטית תל אביב ....

91
[QUOTE=cr8]זה לא אותה אנה לפי המחיר שהוא שילם[/QUOTE]
להיפך, דווקא לפי המחיר עושה רושם שזאת היא: בהתחלה, היתה צנועה ולא התחזרה, לקחה 400 לשעה. ראתה כי יש ביקוש, התחילה להפעיל סלקציה ולהקפיץ ל-500. ראתה שהעם היושב בציון לא הבין ועדיין יש ביקוש, החמירה את הסלקציה והקפיצה ל-700. כמו שהיא לקחה מלכתחילה כשהיתה בסוכנות ליווי כך שלא קיבלה הכל. עכשיו כפרטית היא הבינה שהיא יכולה לגרוף הכל לכיסה, אז למה לא?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה פרטית תל אביב ....

92
לפי ההערה על סקס בחבורה מדובר על אנה מהגנג-בנג שעובדת גם כפרטית והשרשור עליה כפרטית הועבר לכאן. השרשור הזה הוא על אנה מממבה שמזהה שלה מופיע באחת ההודעות למעלה.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

אנה פרטית תל אביב ....

94
[QUOTE=גומר ונוחר] לפי ההערה על סקס בחבורה מדובר על אנה מהגנג-בנג שעובדת גם כפרטית והשרשור עליה כפרטית הועבר לכאן.  השרשור הזה הוא על אנה מממבה שמזהה שלה מופיע באחת ההודעות למעלה.

[/QUOTE]
אבל גם אנה גאנג באנג לקחה 400 או 500 למפגש אחד על אחד, כך שגם היא התחזרה. ואנחנו ממשיכים לשלם.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה פרטית תל אביב ....

95
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=cr8]זה לא אותה אנה לפי המחיר שהוא שילם[/QUOTE]

להיפך, דווקא לפי המחיר עושה רושם שזאת היא: בהתחלה, היתה צנועה ולא התחזרה, לקחה 400 לשעה. ראתה כי יש ביקוש, התחילה להפעיל סלקציה ולהקפיץ ל-500. ראתה שהעם היושב בציון לא הבין ועדיין יש ביקוש, החמירה את הסלקציה והקפיצה ל-700. כמו שהיא לקחה מלכתחילה כשהיתה בסוכנות ליווי כך שלא קיבלה הכל. עכשיו כפרטית היא הבינה שהיא יכולה לגרוף הכל לכיסה, אז למה לא?[/QUOTE]

חפוזי,
היא נבונה.
היא סוחרת 'זמן כוס'..
ככל שהביקוש גדל - יגדל גם המחיר.
זכור שהיא באה ממדינה בה הקומוניזם פשט רגל בקול תרועה גדולה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

אנה פרטית תל אביב ....

97
חברים,

איה חפירות...אולי תעזרו לרכבת התחתית בתל-אביב, זה יקצר להם את לוחות הזמנים.

גם החפוז וגם איצטגנין צודקים.
המדובר באותה אנה. ולמען הסר ספק - בוואצאפ אחד (זה שהיה זמין לאחרונה ב 21.9) יש תמונה של פנים. בווצאפ השני רואים רגל שקועה באמבט עם שושנים.
שוחחנו רבות על מפגשי הגאנג באנג - כולל זה עם 11 החברים והבחורה השניה.
לא יודע לפי מה היא עונה ולמי. לי היא ענתה.
הבחורה ישראלית ומגדלת פה את משפחתה.
בהצלחה לכל מי שעדיין מנסה.
ובפעם האחרונה שנה טובה.

נ"ב - אני עדיין תקןןה שיימצא הצדיק שישפוך אור על הבחורה המלאכית שראיתי

אנה פרטית תל אביב ....

98
זה סוג של אאוטינג - כי בתמונות שהעלו הגנג-בנגאים היא מראה רק גוף ומסתירה פנים. בתמונות בממבה והוואטסאפ של ממבה היא מראה פנים.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

אנה פרטית תל אביב ....

99
הפרטים על אנה מהגאנג באנג לא רלוונטיים לשרשור הזה.
קצת סדר:
1. יש את אנה, מילפית שחובבת מין קבוצתי, מבקשת 700 לפגישה אחד על אחד או 1000 לשעה כשלא משנה לה כמה גברים משלמים את החשבון. המספר שלה מסתיים ב 5846
2. יש את אנה שזה השרשור הנכון לדווח אודותייה. תיירת (חוזרת שוב ושוב לארץ) צעירה וכוסית עם חזה נהדר. נותנת סקס מעולה (דיווחים למעלה) מבקשת 1000 למפגש של שלוש שעות 800 לשעתיים 500 לשעה. לא ממוקמת. המספר שלה מסתיים ב 9707

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”