כ אליזבת אשדוד - התרגשות בשיאה - דף 2 - סקס אדיר

אליזבת אשדוד - התרגשות בשיאה

16
[QUOTE=DAVID007]קראתי בשקיקה את הדיווח הראשוני....הוד רוממותו ישר התרומם רק מהמחשבות, ואז הגעתי לקישור עם התמונות....מה אומר ומה אגיד...??? נראית מבוגרת מאוד, רחוקה מלהיות יפה או אפילו מושכת.....ופולנייה יש לי כבר בבית....[/QUOTE]
גם אני חשבתי שלפי התמונות מדובר בבחורה מבוגרת
אבל בפועל מדובר בבחורה צעירה ויפה .

17
הרבה חדש אין לי מה לספר.
למרות שבתמונת נראות שתי בחורות ממש לא לטעמי, והמחמאות הגיעו מחיל שסגר 21 יום (על זה נאמר כל קוץ פרח במדבר) חרמנותי פקדה אולי דווקא כשהזדמן לי להיות באשדוד.
למרות שכל נורות ההזהרה היו על הקיר החלטתי לנסות את הגברת (האמת שלא מצאתי משהו אחר באשדוד). אז התקשרתי קבעתי, הגעתי חמש דק לפני הזמן התקשרתי ולא הייתה תשובה. אחרי עשרים וחמש דק שאני ממתין ומתקשר לסירוגין ללא מענה, התייאשתי ועזבתי חרמן כפי שהגעתי.

18
[QUOTE=נעליים]הרבה חדש אין לי מה לספר.

למרות שבתמונת נראות שתי בחורות ממש לא לטעמי, והמחמאות הגיעו מחיל שסגר 21 יום (על זה נאמר כל קוץ פרח במדבר) חרמנותי פקדה אולי דווקא כשהזדמן לי להיות באשדוד.

למרות שכל נורות ההזהרה היו על הקיר החלטתי לנסות את הגברת (האמת שלא מצאתי משהו אחר באשדוד). אז התקשרתי קבעתי, הגעתי חמש דק לפני הזמן התקשרתי ולא הייתה תשובה. אחרי עשרים וחמש דק שאני ממתין ומתקשר לסירוגין ללא מענה, התייאשתי ועזבתי חרמן כפי שהגעתי. [/QUOTE]

תמיד תתקשר בדרך ותבדוק אחי
קרה לי בדיוק אותו דבר , הפקידה המחורבנת סוגרת את הטלפון בשעות מסוימות .
צחוק

19
הגעתי היום בצהריים.
פתחה לי את הדלת חברת נבחרת רוסיה בשחייה לשעבר (שימשה שם כנראה בתפקיד מצוף גדול) . ניסתה להפריח חיוך סקסי לכיווני - אני עדיין מנסה להאושש מהטראומה...
הבחורה גדולה וורודה במשמעות השלילית של המונח.
בפנים ישבה חברתה , חברת נבחרת רוסיה לשעבר בזריקת דיסקוס - גם פה במשמעות השלילית של המונח... מעולם לא הצלחתי להבין מדוע מישהו נתקף בצורך להשליך דיסקוס כמעט חדש.
בקיצור שתי חמודבות (מעט מדי מהחמודות והרבה מדי מהדבות). מבקשות 400 לאחת ו800 (!!!) לשתיהן יחד. לא נראה לי שיש מיטה שתעמוד במשקלן של שתיהן יחד גם בלעדי... מתוך חשש לשלומם של השכנים מלמטה , נמנעתי , הודאתי ונטשתי ללא.
השארתי את העלמות לחרמן ממני...

20
אני מתקשה להבין את הדיווח הראשון החיובי עלייה . הבחורה פשוט לא בנוייה להיות זונה . היא בת 45 ויש לה גוף די שמור , אבל השירות שלה גרוע . היא לא מתנשקת עם לשון , לא אוהבת שיורדים לה או דוחפים אצבעות ,והכי עיצבן אותי הגישה האנטיפטית והצינית שלה . אם את סובלת אל תיכנסי לתחום . אחרי 10 דקות הבנתי שזה לא זה, קמתי והתלבשתי . לזכותה ייאמר שהחזירה לי את כל הכסף .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”