כ קייב - כל האמת - דף 2 - סקס אדיר

קייב - כל האמת

11
[QUOTE=erezzz000] האפשרות הכי טובה מבחינתי שהוא משום מה לא ציין -קוראים לה גוגל... 
תכתבו בגוגל independent אין לקדם אתרים kiev ותגלו שפע של אתרים, והפניות לנערות ליווי כוסיות.
[/QUOTE]

דווקא ממשרדי ומודעות ליווי היו המלצות , לא פעם , להתרחק (רמה לא משהו ותמונות מזוייפות)
אם על זה אתה ממליץ - כך אני מבין.

קייב - כל האמת

12
דיווח מאוד אינפורמטיבי בלי בלבולי ביצים
בהחלט עשית חשק

לגבי מה שכתבת על לפני רדת החשיכה
אתה אומר שזה מסוכן להסתובב שם בלילה?
איך זה עובד עם הבחור הזה אלכס, צריך לשלם לו או שהוא לוקח עמלה מהמכונים?
זה מייקר את המחיר?

קייב - כל האמת

15
[QUOTE=שמחה] [QUOTE=erezzz000] האפשרות הכי טובה מבחינתי שהוא משום מה לא ציין -קוראים לה גוגל...
תכתבו בגוגל independent אין לקדם אתרים kiev ותגלו שפע של אתרים, והפניות לנערות ליווי כוסיות.
[/QUOTE]

דווקא ממשרדי ומודעות ליווי היו המלצות , לא פעם , להתרחק (רמה לא משהו ותמונות מזוייפות)

אם על זה אתה ממליץ - כך אני מבין.[/QUOTE]

ממש לא. לא ירדת לסוף דעתי בכלל.

אני ממש לא מדבר על משרדי ליווי, אלא על אתרים של נערות ליווי עצמאיות (מישהו ערך לי את ההודעה משום מה למרות שלא פרסמתי שום אתר).

תחפשו אתרים של נערות ליווי עצמאיות, הן בחורות רציניות, שמרביתן דוברות אנגלית ברמה מאוד גבוהה, תתעלמו מהמחיר שהם דורשות באתר - תציעו מחיר יותר נמוך לפגישה, ברוב המקרים הן יסכימו, תתאמו עם כמה כאלו כדי שיהיו לכם כמה אופציות, תסבירו שאתם באים לכמה ימים לעסקים (אבל אם אתם מבינים שלא תוכלו להפגש עם מישהי שכבר תיאמתם - תהיו בני אדם ותגידו לה שאתם צריכים לבטל מאיזו סיבה, כדי שלא תחכה לכם לחינם).
הבחורה הראשונה שתכירו כך, כבר תפתח לכם את הצוהר לחברות שלה ועוד כל מני אופציות, ואם לא הראשונה, אז השניה :)
את עבודת ההכנה אתם יכולים לעשות מספר ימים לפני שאתם מגיעים לקייב, ככה לא תצטרכו להתחיל לחפש כשתגיעו לעיל ולא תבזבזו זמן על שטויות.

זו הדרך לדעתי להגיע לבחורות הכי כוסיות, במחיר סביר ביותר ובלי יותר מדי מאמץ.

בהצלחה.

קייב - כל האמת

16
[QUOTE=isz1]דיווח מאוד אינפורמטיבי בלי בלבולי ביצים

בהחלט עשית חשק

לגבי מה שכתבת על לפני רדת החשיכה

אתה אומר שזה מסוכן להסתובב שם בלילה?

איך זה עובד עם הבחור הזה אלכס, צריך לשלם לו או שהוא לוקח עמלה מהמכונים?

זה מייקר את המחיר?[/QUOTE]

למרות שהרחובות ריקים בשעות הקטנות של הלילה, לא הרגשתי שום סיבה לפחד. אפילו ראיתי חרדי שמדבר עם אדם המקביל לתפקידו של אלכס. לא משלמים לאלכס כלום, הוא מראה תמונות ולוקח לדירות. כנראה את התמורה שלו הוא מקבל מבעלי הדירות.

בקשר לאתרי ליווי, 90% מהאתרים האלה עם תמונות מזוייפיות. וה10% האחרים זה סתם תמונות של עקומות.
כשיש אפשרויות כמו ממבה ואלכסים למניהם, לא רואה צורך במשהו אחר.

אגב לגבי הדירות, הסיבה שאפשר למצוא שם מציאות ב1200 גריבנה, זה כנראה מהסיבה שיש להם היכולת להביא בחורות מהפרברים ולשכן אצלהם לטווח ארוך. לבחורות זהות בממבה ידרשו 100$ ובמעדונים 200$

קייב - כל האמת

17
אני גם חושב שלהסתובב בין הדירות בעייתי.מי שלא מצא דרץ ממבה עדיף להזמין למלון דרך האתרים המרומים שולחים 4 בנות תלוי לפי איזה מחיר הזמנת ואתה מחליט מי מתיאמה לך.במקרה הכי גרוע ולא לקחת שילמת 100 גרבנה למונית
דנדי

קייב - כל האמת

18
תודה ploni על הדיווח.
כמי שהיה מספר פעמים בקייב, אכן דיווח מדוייק. MAMBA זו האופציה המובילה.
וכן, האלכסים לא לוקחים ממך כסף. הם מקבלים את שלהם מהמכונים/דירות.
ואין בעיה להתסובב במרכז קייב אפילו בשעות הלילה.

קייב - כל האמת

20
רוני פעם אמר את זה אני מנסה לתת תשובה ל beer- sheva sh
אודסה עיר קטנה יותר מ קייב (קייב עיר בירה) מצד שני גם אודסה עיר לא בדיוק קטנה וגם מתויירת (אבל יותר בקיץ ) כמו אילת שלנו
ככל שעיר גדולה יותר יש יותר מבחר בחורות יותר מודעות לעצמן שהם יפות וכמה לדרוש
מצד שני אולי בחורף פחות יש תיירים באודסה ואז הן "מורידות" ציפיות/דרישות שלהן
לדעתי קייב זה לא רע אבל אולי שווה לבדוק אודסה גם בחורף...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”