כ שלום חברים, מחפש המלצות מרעננות לתאילנד.. - דף 2 - סקס אדיר

שלום חברים, מחפש המלצות מרעננות לתאילנד..

11
אכן המצב כרגע לא סימפטי בתאילנד
כל בתי התענוגות או סגורים או פועלים באופן חלקי..המועדונים סגורים והבארים מגישים אלכוהול בכוסות נייר עם תאורה מינימלית ובלי מוזיקה!
לגבי האפריקאיות
הם פאקינג יותר גבריות ואגרסיביות מהליידיבויז בפאטייה והם מאוד לא סימפטיות אם אתה לא מתקדם איתם מהר לשורט או לונג..
קישקשתי עם כמה אבל לא מצאתי אפילו אחת שנראית נורמלי..ואני דווקא אוהב שחורות
יש הרבה סיבות להגיע לתאילנד..לחפש לנקנק שחורות זו לא אחת מהן!! (במקומות אחרים על הגלובוס אפילו כאן תוכלו למצוא פי אלף יותר כוסיות ממה שיש שמה)
למי מכם שבכל זאת מתעקש
תוכלו למצוא לא מעט בוולקינג סטריט בפאטיה..ובבנגקוק בסוקהומוויט בין הסוי קאובוי לסוי נאנא
וכן להרבה מהן יש ציצי ותחת במימדים לא סטנדרטיים, רק שהמראה הכללי שלהן לא יעמיד לרובכם את הזין!

13
[QUOTE=sds]אכן המצב כרגע לא סימפטי בתאילנד

כל בתי התענוגות או סגורים או פועלים באופן חלקי..המועדונים סגורים והבארים מגישים אלכוהול בכוסות נייר עם תאורה מינימלית ובלי מוזיקה!

לגבי האפריקאיות

הם פאקינג יותר גבריות ואגרסיביות מהליידיבויז בפאטייה והם מאוד לא סימפטיות אם אתה לא מתקדם איתם מהר לשורט או לונג..

קישקשתי עם כמה אבל לא מצאתי אפילו אחת שנראית נורמלי..ואני דווקא אוהב שחורות

יש הרבה סיבות להגיע לתאילנד..לחפש לנקנק שחורות זו לא אחת מהן!! (במקומות אחרים על הגלובוס אפילו כאן תוכלו למצוא פי אלף יותר כוסיות ממה שיש שמה)

למי מכם שבכל זאת מתעקש

תוכלו למצוא לא מעט בוולקינג סטריט בפאטיה..ובבנגקוק בסוקהומוויט בין הסוי קאובוי לסוי נאנא

וכן להרבה מהן יש ציצי ותחת במימדים לא סטנדרטיים, רק שהמראה הכללי שלהן לא יעמיד לרובכם את הזין![/QUOTE]
מה אתה מקשקש חבר . יש שם אפריקאיות נראות פצצות מין מתי שאני הייתי בכל אופן לפני שנה . אפריקאיות עם תחת גדול וציצים מחלבת תנובה . היתי גם אחת פצצה רזה חטובה יש גם כאלה שנראות הומלסיות אבל הרבה פצצות סקס . זה לא בחורה שהיית רוצה מתחת לחופה אבל כן בחורה שהיית מת לפרק לה תתחת הגדול והשמן שלה .
אני חולה שחורות ואשמח לכל המלצה לשחורות אגב חברים יקרים בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב חל שיפור ברמת הבחורות השחורות אני הרבה מסתובב שם עובד באיזור ואני רואה הרבה מאוד שחורות פשוט כוסיות פצצות לא נורמליות . הם מתלבשות ונראות ומטופחות לא פחות מהישראליות הבעיה שהם הולכות עם הסודנים שכל אחד יש לו צנרת שחבל על הזמן אני מאמין שביום מן הימים הסע לאפריקה לקניה לחפש שחורות אסליות אמיתיות זה החלום אין לי אומץ פשוט לטוס לשם כרגע .

14
[QUOTE=NADAVX2X]
מה אתה מקשקש חבר . יש שם אפריקאיות נראות פצצות מין מתי שאני הייתי בכל אופן לפני שנה . אפריקאיות עם תחת גדול וציצים מחלבת תנובה . היתי גם אחת פצצה רזה חטובה יש גם כאלה שנראות הומלסיות אבל הרבה פצצות סקס . זה לא בחורה שהיית רוצה מתחת לחופה אבל כן בחורה שהיית מת לפרק לה תתחת הגדול והשמן שלה . 
אני חולה שחורות ואשמח לכל המלצה לשחורות אגב חברים יקרים בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב חל שיפור ברמת הבחורות השחורות אני הרבה מסתובב שם עובד באיזור ואני רואה הרבה מאוד שחורות פשוט כוסיות פצצות לא נורמליות . הם מתלבשות ונראות ומטופחות לא פחות מהישראליות הבעיה שהם הולכות עם הסודנים שכל אחד יש לו צנרת שחבל על הזמן אני מאמין שביום מן הימים הסע לאפריקה לקניה לחפש שחורות אסליות אמיתיות זה החלום אין לי אומץ פשוט לטוס לשם כרגע . 
[/QUOTE] למי שכמוך אוהב את מה שהולך בתחנה מרכזית לא תהיה בעיה בכלל עם מה שיש שמה, להיפך!
הוא מאוד יאהב!
זה מה שיפה בעולם הזה...היופי הוא בעיני המתבונן!
אני אגב עדיין מאמין שלרוב החברים פה יש סטנדרטים אחרים..אז..קשקוש או לא קשקוש.. נשאיר לחברים לנסוע לראות ולהיווכח בעצמם.

18
[QUOTE=OhYBaby] טוב התבלבלתי כבר אם יש או אין כושיות שוות, כנראה זה באמת בעיניי המתבונן. בכל מקרה לא נשאר אלא לסוע ולנסות אני מניח. מקווה שיהיה משהו מעניין.[/QUOTE] תן קפיצה לנווה שאנן בת"א,זה הרבה יותר זול מלטוס לתאילנד בשביל לחפש אפריקאיות, אם תאהב מה שיש שם אתה יכול לעלות על הטיסה בראש שקט...אם הסטנדרטים שלך יותר גבוהים חפש שחורות במקומות אחרים על הגלובוס..כי יש הרבה יותר שוות!

20
אל תצחיק אותי
אני לא בטוח שהיית בכלל בתאילנד
באתרי התיירות בתאילנד בעיקר באזורי ה"זימה" לא הכל שקט ובטוח ואם לא נזהרים או נוהגים בטיפשות אז יכולים להגיע לסיטואציות ממש לא נעימות..
יש בכל אזור כזה חטיבת (חטיבה עאללק..חח 4-5 שוטרים + פקח או שוטר מערבי דובר אנגלית)משטרה יחודית שתפקידה לעסוק בקונפליקטים של מקומיים עם תיירים והם אף פעם לא משועממים..
הם אגב ממש לא בעניין של לרדת לפרטים וכמו בכל תאילנד אוהבים לפתור בעיות בקנסות בלי קבלה..אתה משלם ההוא משלם השוטרים מתפרנסים ואתם לומדים לקח.
גם בתאילנד באתרי הזנות צריך להתנהל בזהירות לא פחות מאשר בווה שאנן
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”