כ משטרה במנדרין - סקס אדיר

משטרה במנדרין

1
שלום לכולם לפני כחודשים בערך יום חמישי בערב החרמנות עולה
ואני מחליט לצאת לצוד.
אני מתחיל את דרכי בבורסה כרגיל אין כלום ( היה צפוי) אחרי כמה ביבובים שם אני מחליט לעשות קפיצה קטנה למנדרין.
אחרי כמה דקות נסיעה אני מגיעה למקום המיועד אני מתחיל בסיבוב קטן ברחבה הקטנה אין משהוא מעניין חוץ משתי קוקס ורוסיה שניראת סביר. משם אני ממשיך לרחבה הגדולה אני מתחיל לעשות סיבוב ליד הגדר אני מתחיל להיסתובב לצד שני ולפתע אני רואה שתי נידות אחת של סיור ואשניה משטרה אני לא יודעה מה עבר לי ברוש אבל אני מתחיל לסועה לכיון היציעה מוצה חניה עוצר ומחבה אורות ומחכה שהם ילכו אחרי אמתנה של כרוב ל 10 דקות הם נוסעים משם
ו מרוב הביאוס אני חוזר הביתה בלי כלום. אחרי כול הסיפור הזה יש לי שאלה הם יכולים לעשות לי משהוא עם אני שמה? או שהם סתם באים להטריד?
תן בראש הכול לטובה

משטרה במנדרין

3
בדרך כלל אני לא מגיע למנדרין והפעם האחרונה שהייתי שם היתה בערך לפני שנה,אולי קצת יותר..
בפעם הזאת כשהייתי נעצרתי על ידי המשטרה ששאלה מה אני עושה פה ואני עניתי "מחפש",ביקשו תעודת זהות ומסרתי.
השוטר שאל אותי "למה העיניים שלך אדומות?" למרות שלא היו כאלה (עוד תירוץ של חשד סביר על מנת לבצע חיפוש)
וביקש אם אני מסכים שיערכו חיפוש, כמובן שהסכמתי,אין לי מה להסתיר..
ביצעו חיפוש על הגוף וביקשו לרוקן את הכיסים,עברו לרכב תוך חיפוש יסודי עם פנס מתחת לשטיחים,בתא הכפפות,מתחת
ללוח השעונים ובתא המטען,לא מצאו כלום ושיחררו אותי לשלום.
עוד דרך של המשטרה להעביר את המשמרת ועל הדרך להוציא לך את החשק...

משטרה במנדרין

4
תפקיד משטרת ישראל
לשמור על הסדר הציבורי וזה מה שהם עושים שם
ההפך ממטרידים שומרים שלא יהיה שם באלאגאן
שלא תחטוף מקוקסינל עם קריז אבן לחלון וכווו וכווו וכווו
הם לא מפריעים לאף אחד מדיי פעם עוצרים רכב עושים רישום
גם להם יש בוס שרוצה לראות עבודה
אם אתה יכול תעשה הכל
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”