אנה מנהריה )))))))))
52תודה, גבר.
יש לה תמונה אחת חמודה מאד, והשאר בסדר. הייתי מוכן לפגוש אותה תמורת 400 לשעה. 

אנה מנהריה )))))))))
53לא יודע על מה ההתלהבות שלחה תמונות לא נפלתי.
לא פראררי בקושי מאזדה.
המחיר בהחלט לא מצדיק. בהודעות בהחלט מרגישה למבורגיני.
אני שיחררתי שתרד מהעץ אני יבקר אותה.
חוץ מזה למה אין עדיין דיווח עליה ?
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
אנה מנהריה )))))))))
54אלי ידידי ,
גם אני לא נפלתי היא כוסית , אבל עושה רושם שהפנים לא החלק החזק אצלה , בכל מקרה כצפוי אני כנראה יבקרה למרות המחיר...
אנה מנהריה )))))))))
55Manich_man
מעניין את כולם איך היא(וכמה)היא באמת שווה.
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
אנה מנהריה )))))))))
561200 שקל??
במחיר הזה אני הולך לזיין בחורה יפה 3 פעמים. אני בעד לשלם על איכות, אבל לא יותר מדי. 1200 זה מוגזם. לא יהיה לאנה הרבה לולבים לנענע שיהיו מוכנים לשלם לה 1200. מחיר גבוה לא כל אחד יכול או מוכן לשלם
במחיר הזה אני הולך לזיין בחורה יפה 3 פעמים. אני בעד לשלם על איכות, אבל לא יותר מדי. 1200 זה מוגזם. לא יהיה לאנה הרבה לולבים לנענע שיהיו מוכנים לשלם לה 1200. מחיר גבוה לא כל אחד יכול או מוכן לשלם
אנה מנהריה )))))))))
57טוב... אחרי התכתבות איתה אתמול ביקשה 600 לשתי גמירות ללא אקסטרות
הבעיה היא שהיא לא פנויה כל כך (בזמנים שמתאימים גם לי)
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
אנה מנהריה )))))))))
58איפה תחילת שנות האלפיים שהיו כאלה בכל מכון ב150 ש״ח לפעמיים ורק היינו צריכים לבחור
אנה מנהריה )))))))))
60העניין הוא כך- הרב רוני גולן שליט"א צבר מוניטין מכובד ביותר, האמת שהכתיבה שלו משדרגת את הפורום בכמה רמות ולמפורסם אין צריך ראיה, ויישר כוח על פעולו. בעצם הפרסום שלו בכתיבתו המשובחת והמרתקת גם לאנה להתנפח כמו בועת נדל"ן. ולגופו של עניין לאחר חילופי דברים בוואטסאפ עם גברת "אנה" הצפונית, לא מצאתי בה משהו מיוחד המצדיק את הרעש, היא זורקת מחירים בשיטת מצליח ובקלות אפשר להתמקח על המחיר. קיבלתי שני הצעות מחיר בו זמנית משני וואטספים
האחת על 1200 לשעה אמרתי שאני מסכים למחיר אך שתועיל לשלוח תמונות אשר יצדיקו זאת ומיד שלחה שתי תמונות, מה אומר בחורה נחמדה וטו לא מראה סתמי רזה והפנים לא משהו, כתבתי לה שאני מצטער ולא אהבתי את המראה, השיבה לי בנימוס "שזה בסדר" השבתי לה אחלה ובהצלחה
. תוך כדי דיבור, בהתכתבות אחרת עם תוכן דומה לזו, בחשבה שאני אדם אחר, קבלתי הצעת מחיר על סך 1000 ש"ח לשעה, שוב בקשתי תמונות ושוב השבתי שהיא לא נראה טוב לטעמי
. חברים יקרים אנה היא בחורה רגילה מן המניין ובוודאי שאינה שווה יותר מ-500. אנה היא בועה שצריך לפוצץ