כ אנה מנהריה ))))))))) - דף 7 - סקס אדיר

אנה מנהריה )))))))))

63
היי חברים
אני רואה שאנשים פה מדווחים על מחירים בשמיים , אני באמת לא יודע מאיפה הם מביאים את המחירים הללו אבל אני יכול להגיד לכם שאתמול בבוקר פגשתי את הבחורה
הבחורה כוסית ברמות , היא יפה הרבה יותר ממה שהיא נראית בתמונה , חברה באמת הבחורה כוסית על , הייני ביחד סך הכל שעה ושילמתי לה 700 שקל ומבחינתי היא שווה כל אגורה
מומלצת בחום לכל אחד שיוכל לעמוד במחיר הזה
והמלצה שלי היא להתמקח עם הבחורה ולא לשלם לה יותר מ 700 שקל לשעה ויכולים גם לתאם לשעתיים ב 1200 שקל
עם כל הכבוד

אנה מנהריה )))))))))

64
חברים יקרים
גם אני באופן אישי עד לשינויי מחירים של אנה , מאוד קשה לקבל החלטה לגביה ואני מודה שאני בעצמי כבר סגרתי איתה ושוב אני לא סגור על עצמי במיוחד לאור שינויי המחירים (שגם ככה מאוד גבוהים ביחס לשוק המקומי)
באזורי ה 800 שקלים הגיעו בעבר לגאלה אסקורט פצצות אמיתיות כמו אנה למשל !
אותו שם רק בהבדל משמעותי מכל הבחינות.
בכל אופן אני מאוד מקווה שיהיה כאן לפחות עוד חלוץ אחד (או שהיה כבר) שיתן לפחות חוות דעת נוספת מעבר ליחידה שרוני כתב לנו וכמובן בכישרונו הרב והיחודי "הדליק" את כולנו עליה בצדק או שלא (לאור חוסר דיווח נוסף אי אפשר לדעת)
היש עוד צדיק בסדום חברים ?
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

אנה מנהריה )))))))))

65
עשתה לי תרגיל ממש לא יפה כועס

אתמול דיברתי איתה וקבענו למספר שעות היום במחיר מאוד מכובד (לא מדובר ב-200, 300 $)יותר Shocked
מההתכתבות איתה אמש חשבתי שכבר נוצרה כימיה , אנגלית למופת מצידה , דיברנו על מספר נושאים כולל שאלה במה אני עוסק וכו"...

הלכתי לעשות קניות בקבוק מרטיני ומרסי , ושבתי הביתה להתכונן

3 שעות לפני מועד הפגישה המתוכנן שלחתי לה הודעה :
אם נפגשים היום בשעה שקבענו ?
ענתה : If You WantShocked
אמרתי לה שברור שכן ,
אמרה אוקי יקירי ורשמה לי מחיר שונה ממה שסכמנו אתמול (יותר ב-400 ₪) כועסכועס
אמרתי לה שסגרנו מחיר אתמול ואם אני ארצה אני אשלם לה מרצוני החופשי יותר !
היא אמרה שאם היא תרצה היא תפגש איתי כועס
אמרתי לה בהצלחה בהמשך הדרך , כמובן לא ענתה
האמת שכמעט הסכמתי אבל לכל דבר יש גבול , אחד העקרונות שלי בחיים זה מילה והיא סגרה איתי משהו אתמול ולא עמדה בו , יש לציין שוב סגרתי איתה עוד אתמול מחיר גבוהה מאוד למספר שעות , אולי שהבינה במה אני עוסק החליטה לנסות "לעשות אליי קופה"...

אנה מנהריה )))))))))

66
[QUOTE=Manich_man]
עשתה לי תרגיל ממש לא יפה כועס
אתמול דיברתי איתה וקבענו למספר שעות היום במחיר מאוד מכובד (לא מדובר ב-200, 300 $)יותר Shocked
מההתכתבות איתה אמש חשבתי שכבר נוצרה כימיה , אנגלית למופת מצידה , דיברנו על מספר נושאים כולל שאלה במה אני עוסק וכו"...
הלכתי לעשות קניות בקבוק מרטיני ומרסי , ושבתי הביתה להתכונן 
3 שעות לפני מועד הפגישה המתוכנן שלחתי לה הודעה :
אם נפגשים היום בשעה שקבענו ?
ענתה : If You WantShocked
אמרתי לה שברור שכן , 
אמרה אוקי יקירי ורשמה לי מחיר שונה ממה שסכמנו אתמול (יותר ב-400 ₪) כועסכועס
אמרתי לה שסגרנו מחיר אתמול ואם אני ארצה אני אשלם לה מרצוני החופשי יותר !
היא אמרה שאם היא תרצה היא תפגש איתי כועס
אמרתי לה בהצלחה בהמשך הדרך , כמובן לא ענתה 
האמת שכמעט הסכמתי אבל לכל דבר יש גבול , אחד העקרונות שלי בחיים זה מילה והיא סגרה איתי משהו אתמול ולא עמדה בו , יש לציין שוב סגרתי איתה עוד אתמול מחיר גבוהה מאוד למספר שעות , אולי שהבינה במה אני עוסק החליטה לנסות "לעשות אליי קופה"...

[/QUOTE]
מגיע לך. שמת זין על יתר חברי הפורום, שברת את השוק רק כי אתה יכול והנה זונה האכילה אותך את מה שבישלת כי מסתבר שלכל פראייר יש פראייר גדול ממנו. להבא נא פתח אופי וחוט שדרה.

אנה מנהריה )))))))))

67
צ'יקו ידידי ,
בשיחה איתה אמש אמרתי לה בדיוק לכמה זמן אני רוצה להיפגש היא זרקה מחיר , אני לא נוהג להתמקח עם זונות, לכן הסכמתי למחיר שלה שביחס כלכלי לשעות התאים לי ,אבל יש גבול , ואם אני לא אשלם יבוא אחד אחר וישלם לה , היא ויתרה דיי בקלות , מה שמראה שיש לה לקוחות במחירים גבוהים יותר...
אז אני לא אשבור את השוק עוד לפני שפניתי אליה האף שלה היה למעלה לפי התגובות של החברים

אנה מנהריה )))))))))

70
בקיצור אני פגשתי את הבחורה, אפשר לסכם את העניין בכמה מלים...
"הבחורה פשוט מהממת פנים סופר יפות גוף של נערת פלייבוי אוהבת סקס לפנק ולהתפנק מומלצת בחום ושחשוב להדגיש"כל אחד והטעם שלו" מחיר 700 לשעה בהצלחה חברים...

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”